Share

Pont Pella/Schwartzman vs Kontinen/Peers. ATP Roma

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Grigore Cartianu

17 Mai 2019 13:00 373 0
Logo Pella/Schwartzman
Logo Kontinen/Peers
Pella/Schwartzman
Kontinen/Peers
VS
16:00 17 Mai 2019
Roma

Analiză și informații pentru Pella/Schwartzman v Kontinen/Peers

Acest meci, programat în "optimile" turneului de dublu de la Roma, se va disputa în condiții speciale. La startul partidei, argentinianul Diego Sebastian Schwartzman se va afla la capătul unui maraton infernal, dus pe tabloul de simplu: trei meciuri în maximum 30 de ore! El a jucat joi două partide (pentru că miercuri a plouat toată ziua), iar vineri după-amiază are programat "sfertul" cu japonezul Kei Nishikori. E greu ca pe seară să mai aibă energie suficientă și pentru meciul de dublu!

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Pella/Schwartzman: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î V

Argentinienii Guido Pella și Diego Sebastian Schwartzman sunt redutabili la simplu, dar fac și o bună echipă de dublu. În aprilie au câștigat turneul de la Sao Paulo (Brazilia), dar apoi au fost eliminați aproape mereu în primul tur.

La Roma au trecut dramatic de Rajiv Ram (SUA) / Joe Salisbury (Marea Britanie), la super-tie-break, scor 1-6, 7-5, 11-9.

Problema majoră a argentinienilor este starea de oboseală a lui Schwartzman, solicitat intens în turneul de simplu. Doar ploaia ar putea să mai dea timp dublului sud-american.

Kontinen/Peers: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î V

Henri Kontinen și John Peers traversează o perioadă mai proastă, cu eliminări, de regulă, în turul 2 sau 3. Au ajuns totuși în sferturi de finală, recent, în turneul de la Barcelona. La Roma au trecut în primul tur de Radu Albot (Republica Moldova) / Nikoloz Basilashvili (Georgia), scor 7-5, 6-3.

Aflați multă vreme în elita mondială la dublu, Kontinen și Peers au șansa de a se califica în sferturi de finală și la Roma.

Statistica meciurilor directe Pella/Schwartzman v Kontinen/Peers

Nu s-au mai întâlnit în meciuri directe.

Cote pentru Pella/Schwartzman v Kontinen/Peers

Recomand și:

* Victorie în două seturi Kontinen / Peers, cota 2,25.

Pella/Schwartzman vs Kontinen/Peers Pont: Victorie Kontinen / Peers

Cuplul finlandezo-australian Henri Kontinen / John Peers e sudat, cei doi sunt specializați în proba de dublu și joacă de mulți ani împreună. E una din cele mai bune echipe de dublu din lume. De partea cealaltă, argentinienii Guido Pella și Diego Sebastian Shcwartzman au o experiență comună la dublu, dar specializarea lor e la simplu. În plus, va conta și oboseala accentuată a lui Schwartzman, după calificarea în sferturi de finală la simplu, cu câte două meciuri pe zi și joi, și vineri.

Pont pariuri: Victorie Kontinen / Peers

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Grigore Cartianu

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Grigore Cartianu

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

0

Anulate:

1

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici