Share

Pronostic pentru Pawel Cias - Jan Zielinski, ITF Polonia F6, 10.08.2018

Tenis

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

09 Aug 2018 23:27 359 0
Logo Pawel Cias
Logo Jan Zielinski
Pawel Cias
Jan Zielinski
VS
13:00 10 August 2018
ITF Polonia F6

Analiză și informații pentru Pawel Cias v Jan Zielinski

Turneul ITF Polonia F6 are loc în Koszalin, oraș din nordul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Pawel Cias și Jan Zielinski, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Koszalin este o localitate mare, de 110.000 de locuitori, fiind poziționată la doar 12 km de țărmul Mării Baltice. 
Turneul acesta este însă mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Klub Tenisowy Batyk w Koszalinie, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Descotte, Zuk, Cias sau Rajski. 

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

Pawel Cias: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î V V

Pawel Cias este un polonez de 24 de ani, clasat pe locul 440 ATP. 
Iar poziția aceasta este conformă cu realitatea, Pawel fiind un tenismen foarte bun care se află în prima mie mondială de 5 ani. A crescut permanent, iar acum a intrat în topul 500 ATP, cu perspective bune și pentru viitor ținând cont că deja a început să joace în circuitul challenger. 
În 2017 are titlu la ITF Polonia F11, titlu la ITF Egipt F32, semifinale la ITF Egipt F33, sferturi de finală la ITF Africa de Sud F2 și sferturi de finală la ITF Africa de Sud F3. 
Iar în 2018 sferturi de finală la ITF Polonia F2, finală la ITF Polonia F3 și semifinale la ITF Polonia F4. 
Foarte versatil, Pawel fiind bun atât pe hard însă și pe zgură. 
În ultima vreme mi s-a părut solid, Cias venind după turneul challenger de la Sopot unde a ajuns în optimi, trecând de Collarini (locul 287 ATP), apoi luându-i set lui Otte (locul 178 ATP). 
Aici:

- 6-2 6-1 cu Mikula (tenismen fără clasament), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 6-4 7-5 cu Vrzesinski (locul 1332 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Jan Zielinski: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Jan Zielinski este un polonez de 21 de ani, fără clasament. 
Iar Jan nu mi se pare chiar modest, totuși el neintrând vreodată în prima mie mondială, având un maxim al carierei locul 1005 în 2016. Problema la el nu este neapărat lipsa de valoare, ci faptul că evoluează foarte rar în circuitul profesionist și astfel nu are cum să acumuleze puncte. 
În 2017 are trei turnee disputate, nereușind să treacă de primul tur la vreunul. 
Iar în 2018 a participat doar în calificările challengerul din Sopot. 
Acolo nu a fost slab, trecând de Rodriguez (locul 455 ATP), însă apoi nu a avut nicio șansă cu Dimitar Kuzmanov (locul 300 ATP). 
Aici:

- 6-3 7-5 cu Galus (tenismen fără clasament), câștigând 57% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (2 salvate)
- 6-3 6-3 cu Dischinger (locul 826 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Pawel Cias v Jan Zielinski

În singura întâlnire directă, în 2015, Zielinski s-a impus 3-6 6-4 6-3.

Cote pentru Pawel Cias v Jan Zielinski

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Pawel Cias vs Jan Zielinski: Pawel Cias castiga

Pawel Cias este un tenismen bun, el intrând în topul 500 ATP și de curând având un turneu challenger reușit, trecând acolo de Collarini, apoi fiind la un game să-l elimine și pe Otte. Iar aici nu a pierdut set, deși a întâlnit oponenți modești. Jan Zielinski nu a fost vreodată în prima mie mondială, însă el nu este slab, având meciuri chiar bune. De exemplu aici l-a depășit categoric pe Dischinger, fără să-și piardă serviciul, deși pornea cu șansa secundă. Totuși, cu Galus, un junior, mi s-a părut slab, pierzându-și de 4 ori serviciul. Consider astfel că Cias este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Pawel Cias castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

38

Castigate:

29

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0