Share

Pronostic pentru Pavel Krainik - Mazen Osama, ITF Egipt F37, 06.12.2017

Tenis

Cota: 1.93

Adaugat de: Tudor Cosma

06 Dec 2017 01:24 377 0
Logo Pavel Krainik
Logo Mazen Osama
Pavel Krainik
Mazen Osama
VS
13:30 06 Decembrie 2017
ITF Egipt F37

Analiză și informații pentru Pavel Krainik v Mazen Osama

Turneul ITF Egipt F37 are loc în Cairo, capitala țării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Pavel Krainik și Mazen Osama, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Cairo este evident cel mai cunoscut oraș din Africa, fiind cel mai mare din Orientul Mijlociu și al 15-lea ca mărime din lume, populația sa depășind 9 milioane de locuitori. Iar despre Cairo se poate vorbi la nesfârșit, fiind printre cele mai vechi și încărcate de istorie regiuni din lume, situat ideal în Delta Nilului, un centru politic, cultural și financiar al zonei. 
Evident, el este și un important centru turistic, aici fiind Piața Tahrir, Muzeul Egiptean, Turnul Cairo, Orașul Vechi, mocheea Ibn Tulun, Khan el Khalili și evident Piramidele din Gizeh. 
Sportiv este iarăși un punct vital al Egiptului și Africii, deși tenisistic nu se remarcă aproape prin nimic. 
Inclusiv acest turneu este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis. 
Gazda este Al Solymaineyah Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. Este de reținut acest lucru, deoarece în general ITFurile din Egipt se dispută în Sharm el Sheikh, pe hard. 
Tabloul de concurs arată bine, cu nume precum Maamoun, Hossam, Perez sau Martinez. 

Pavel Krainik este un canadian de 25 de ani, clasat pe locul 900 ATP. 
Iar Pavel a fost mult mai bine poziționat, până pe locul 624 acum 4 ani, însă de atunci nu a fructificat șansele avute, și în loc să profite de talentul său, în general a regresat. 
Momentan se învârte prin aceste ITFuri, cu relativ succes, deși în ultimii ani nu are niciun titlu adjudecat. 
Specialist pe hard însă cu un joc solid și pe zgură, Pavel are în 2017 semifinală la ITF Turcia F20, optimi de finală la ITF Turcia F23, sferturi de finală la ITF Turcia F39, optimi de finală la ITF Turcia F40 și sferturi de finală acum două săptămâni la ITF Turcia F43. 
Toate acestea obținute pe zgură, așadar Krainik este adaptat suprafeței. 
Iar jocul său a fost în general foarte solid, punându-le probleme inclusiv unor tenismeni mai valoroși precum Wild (locul 605 ATP) sau Smola (locul 777 ATP), pe care l-a și învins. 
Au existat și lacune, însă destul de puține. De menționat aici ar fi înfrângerea recentă, surprinzătoare, cu Joel Cannell (locul 1600 ATP), însă săptămâna trecută forma sa a părut în creștere iarăși, punându-i probleme lui Gakhov. 

Mazen Osama este un egiptean de 22 de ani, clasat pe locul 907 ATP. 
Inclusiv Mazen a fost mult mai bine poziționat, până pe locul 473 în 2014, însă de atunci el a scăzut constant, având din ce în ce mai puține rezultate. 
Specialist pe zgură, însă cu turnee mai mult disputate pe hard, Osama are un an 2017 modest, cu o performanță însă remarcabilă, și anume finală la ITF Egipt F22, tot aici în Cairo, acolo jucând extrem de bine și depășind oponenți precum Ghorbel (locul 674 ATP) sau Lock (locul 478 ATP). 
De atunci însă, a dezamăgit, pierzând pe zgură de exemplu cu Mercier (locul 1004 ATP) sau Grace (locul 1594 ATP). 
Forma de moment este iarăși destul de modestă, Mazen venind aici după trei înfrângeri consecutive. 
Daca ne raportăm la zgură, a jucat o singură partidâ în ultimele luni, săptămâna trecută la ITF Egipt F36, unde a pierdut chiar în primul tur cu Lopez-Perez (locul 331 ATP) clar, 3-6 1-6. Totuși, nu pot lua acest meci ca pe un reper bun, deoarece spaniolul este net superior majorității sportivilor de aici. 

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont și pariază pe victorie Tottenham cu APOEL la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile miercuri 6 decembrie 2017!

Pont Pavel Krainik vs Mazen Osama: Pavel Krainik castiga

Pavel Krainik este destul de bun, și în general pe zgură în acest sezon a impresionant, cu două excepții atunci când a pierdut la tenismeni din afara topului 1500. Însă la acest nivel este foarte greu de găsit sportivi constanți, și chiar și numele mari se împiedică frecvent. Forma sa de moment pare bună, jucând solid în special pe retur cu Gakhov. Mazen Osama este un egiptean destul de valoros, însă care în general evoluează pe hard, fiind școlit în SUA, la Universitatea din Alabama, așadar acomodat cu terenurile rapide. În ultima vreme forma sa este modestă, venind aici după 3 înfrângeri consecutive, deși oponenții au fost valoroși. Consider că Pavel Krainik este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Pavel Krainik castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.93

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Tudor Cosma

Ponturi:

24

Castigate:

15

Pierdute:

5

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Krefeld - Ingolstadt. 14.12.2018
Cota: 1.39 14 Dec 2018 20:30 0
Pont Celtic - Salzburg. 13.12.2018
Cota: 1.47 13 Dec 2018 22:00 0