Share

Pronosticuri pariuri tenis - Jubb vs Fritz, britanicul debutează pe tabloul principal al unui turneu ATP

Tenis

Cota: 2.10

Adaugat de: Marian Cioată

24 Iun 2019 02:04 746 0
Logo Paul Jubb
Logo Taylor Fritz
Paul Jubb
Taylor Fritz
VS
15:30 24 Iunie 2019
ATP Eastbourne

Analiză și informații pentru Paul Jubb v Taylor Fritz

Astăzi, după orele 15.30, este programat duelul inedit de la ATP Eastbourne, între englezul Paul Jubb (579 ATP) și Taylor Fritz (42 ATP) din Statele Unite ale Americii. Pontul recomandat merge în favoarea jucătorului mai experimentat în circuitul profesionist masculin, posesor al unui serviciu de mare calitate.

Deschide cont și primești extra 500RON!

Paul Jubb: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Paul (19 ani) este unul dintre englezii din noua generație, cu mare potențial de a ajunge departe în circuitul profesionist masculin. El are o poveste interesantă, fiind născut la New York, crescut în Marea Britanie și întors în sistemul universitar din Statele Unite. 

Jubb a câștigat titlu NCAA anul trecut și ar fi trebuit să debuteze drept wildcard pe tabloul principal de la Flushing Meadows, dar din cauza faptului că nu este american nu a primit acest drept. Va debuta însă la Wimbledon, organizatorii londonezi ținând cont de rezultatele sale notabile.

În 2019 a jucat doar 8 meciuri oficiale, toate recente pe iarba din Anglia, în turneele Challenger de la Surbiton, Nottingham și Ilkley. I-a învins din postura de outsider pe Gerasimov (157 ATP), Zopp (245 ATP) și Monteiro (104 ATP). Apoi, în cele două runde preliminare de la Eastbourne, Paul și-a continuat surprizele, eliminându-i pe Istomin (105 ATP) și pe Rublev (81 ATP), prima victimă din top 100 mondial!

Taylor Fritz: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V Î V

Taylor (21 ani) este și el un tenismen tânăr, un fost junior de elită (nr. 1 mondial) și finalist la Wimbledon 2015. 

Americanul de 1,93 metri, originar din California, a făcut pasul către nivelul profesionist destul de devreme și deja a acumulat o vastă experiență în circuitul ATP. Cel mai sus a fost clasat pe locul 40 mondial, în ianuarie 2019.

Recordul lui Fritz pe iarbă este unul negativ, 15-19, dar are la activ câteva înfrângeri la limită contra marilor nume - Federer, Wawrinka, Zverev sau Del Potro. Potențialul său de creștere este încă unul mare, mai ales dacă va fi sănătos și va reuși să gestioneze mai bine momentele cheie, situațiile limită din partidele importante.

Statistica meciurilor directe Paul Jubb v Taylor Fritz

Cei doi adversari nu s-au mai întâlnit niciodată într-o partidă oficială. 

Cote pentru Paul Jubb v Taylor Fritz

Taylor Fritz a primit o cotă de 1.34 pentru calificarea în turul doi și una de 1.95 pentru victoria în minimum de seturi. Interesantă și demnă de abordat este și opțiunea unui tiebreak în meci, la cota de 2.75 oferită de Betfair.ro.Pont Paul Jubb vs Taylor Fritz: Jubb nu va reuși niciun break în setul 1

Fritz nu a pierdut niciun game pe propriul serviciu, în seturile inaugurale ale celor 3 meciuri disputate pe iarbă în actuala stagiune, chiar dacă a dat de rivali mai valoroși la retur, precum Coric sau Bautista. Jubb are entuziasmul tinereții, este susținut de public, dar va avea pe umeri și o presiune dificil de gestionat la primul lui turneu ATP, pe tabloul principal. Taylor este atletic, cu un bun joc în preajma fileului și mai multă versatilitate tactică, aspecte ce îi vor permite să domine majoritatea punctelor în care va repune mingea în joc.

Pont pariuri: Jubb nu va reuși niciun break în setul 1

Miza: 8/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Paul Jubb vs Taylor Fritz: Taylor Fritz trimite peste 7.5 asi

Paul Jubb este talentat și promițător, un sportiv atletic care în viitor probabil va crește. Însă momentan abia se acomodează cu circuitul profesionist și nu cred că poate să îi ia set oponentului de astăzi. Taylor Fritz este foarte solid, iar serviciul său este întotdeauna eficient. Ca număr de ași are pe iarbă în ultima vreme 14 cu Rodionov, 6 cu Coric și 11 cu Agut. Chiar dacă are acel meci de under, consider că aceea este excepția și nu regula, deoarece Fritz poate trimite peste 10 ași chiar și pe suprafețe lente precum zgura. Consider astfel că Fritz va trimite peste 7 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Taylor Fritz trimite peste 7.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

13

Castigate:

5

Pierdute:

6

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Nice vs PSG. Meci tare în Ligue 1
Cota: 1.62 18 Oct 2019 21:45 0