Share

Pronostic pentru Pablo Vivero Gonzalez - Hugo Voljacques, ITF Tunisia F19, 18.05.2018

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Mai 2018 19:47 589 1
Logo Pablo Vivero Gonzalez
Logo Hugo Voljacques
Pablo Vivero Gonzalez
Hugo Voljacques
VS
14:00 18 Mai 2018
ITF Tunisia F19

Analiză și informații pentru Pablo Vivero Gonzalez v Hugo Voljacques

Turneul ITF Tunisia F19 are loc în Jerba, insulă în Marea Mediterană, iar în această analiză voi detalia partida dintre Pablo Vivero Gonzalez și Hugo Voljacques, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Jerba este cea mai mare insulă din Nordul Africii, o zonă foarte interesantă din punct de vedere turistic, și destul de accesibilă, fiind aproape de orașul Gabes. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Jerba Sun Club, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Ghorbel, Gonzalez, Echargui și Azorin.

Pablo Vivero Gonzalez: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Pablo Vivero Gonzalez este un spaniol de 23 de ani, clasat pe locul 460 ATP. 
Iar Gonzalez este în momentul de față unul dintre cei mai buni tenismeni din circuitul ITF, și unul dintre cei mai constanți, el de 3 ani fiind în interiorul topului 500 ATP, având și foarte multe trofee dacă ne raportăm la vârsta sa. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Spania F18, sferturi de finală la ITF Portugalia F10, sferturi de finală la ITF Portugalia F11, sferturi de finală la ITF Portugalia F17, finală la ITF Portugalia F18, semifinale la ITF Portugalia F19, semifinale la ITF Portugalia F21, sferturi de finală la ITF Egipt F30, titlu la ITF Egipt F31 și finală la ITF Egipt F33. 
De spus în cazul său este faptul că tot ce am enumerat este pe hard, suprafața sa preferată, lucru atipic pentru un spaniol. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Egipt F3, semifinale la ITF Portugalia F3, sferturi de finală la ITF Portugalia F5, sferturi de finală la ITF Egipt F13, sferturi de finală la ITF Egipt F14 și sferturi de finală la ITF Tunisia F10, săptămâna trecută. 
Totuși, forma sa este destul de oscilantă, venind după un insucces foarte drastic cu Petit (locul 792 ATP), jucând un tenis de slabă calitate. Totuși, de atunci pare că și-a revenit. 
Aici:

- 6-1 6-1 cu Rotsaert (locul 1848 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-2 6-0 cu Day (locul 981 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 66% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Hugo Voljacques: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Hugo Voljacques este un francez de 25 de ani, clasat pe locul 741 ATP. 
Iar Hugo nu are o carieră prea strălucită până acum, el doar de 3 ani reușind să între în prima mie mondială, și neputând nici măcar să se apropie de topul 500 ATP. Timp mai are, fiind încă tânăr, însă consider că până acum nu a progresat foarte mult, jocul său fiind mediu. 
În 2017 are doar sferturi de finală la ITF Israel F15, în rest destul de multe optimi de finală care l-au ajutat să acumuleze puncte. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Franța F2, semifinale la ITF Elveția F2, sferturi de finală la ITF Franța F5, sferturi de finală la ITF Tunisia F14 și sferturi de finală la ITF Israel F5. 
Este deja cel mai bun început de an din cariera sa, Hugo fiind destul de solid pe hard, suprafața sa preferată deasemenea. 
Însă în ultima vreme a mai scăzut, pierzând cu Goldenberg (locul 1447 ATP), în plus la ITF Israel F5 accidentându-se. 
Aici:

- 6-2 7-6 cu Ouakaa (locul 1231 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 7-6 6-3 cu Jacquet (locul 1411 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Pablo Vivero Gonzalez v Hugo Voljacques

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Pablo Vivero Gonzalez v Hugo Voljacques

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Pablo Vivero Gonzalez vs Hugo Voljacques: Pablo Vivero Gonzalez castiga

Pablo Vivero Gonzalez este solid, unul dintre cei mai buni tenismeni pe hard din circuitul ITF, care are și multe trofee pe această suprafață. Forma sa înainte de turneu nu era prea sus, însă aici a fost dominant, în special pe serviciu, atuu pe care l-a pierdut o singură dată. Hugo Voljacques are un început bun de sezon, însă momentan este pe o pantă descendentă. Și asta s-a văzut în ambele meciuri de aici, nepierzând set, însă chinuindu-se mult cu doi tenismeni din afara primeii mii mondiale. A avut două tie-breakuri, iar ieri cu Jacquet a fost foarte vulnerabil pe serviciu, pierzându-și-l de 4 ori. Consider astfel că Gonzalez este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Pablo Vivero Gonzalez castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

27

Castigate:

18

Pierdute:

2

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici