Share

Pont Pablo Cuevas - Joao Sousa, Uruguayanul e într-o formă bună

Tenis

Cota: 1.48

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Feb 2019 00:40 520 0
Logo Pablo Cuevas
Logo Joao Sousa
Pablo Cuevas
Joao Sousa
VS
19:30 14 Februarie 2019
ATP Buenos Aires

Analiză și informații pentru Pablo Cuevas v Joao Sousa

Continuăm seria de ponturi din tenis, iar primul de joi vine de la meciul dintre uruguayanul Pablo Cuevas și portughezul Joao Sousa, meci din cadrul turul ui 2 de la Buenos Aires, partidă ce e prima a zilei de pe arena centrală și care va începe de la ora 19 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele de mai jos.

Betfair - deschide cont și primești extra 500RON!

Pablo Cuevas: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Pablo Cuevas a avut un debut de an oscilant, dar odată revenit pe zgură, uruguayanul și-a intrat în ritm. Pe suprafața roșie Pablo se simte cel mai bine, iar asta s-a văzut încă o dată în partidele disputate săptămâna trecută la Cordoba. 

Cum ziceam, pe hard, Cuevas nu a obținut rezultatele dorite. La Melbourne, uruguayanul a fost eliminat în turul 2 de către Dimitrov, iar înainte de A.O, la Auckland, a părsit competiția încă din primul tur. Cimentul nu e suprafața pe care se simte în largul său Pablo, dar nici slab nu e. Zgura însă rămâne specialitatea casei pentru Cuevas, iar la Cordoba, Pablito a fost aproape de prima finală din acest sezon. 

Cuevas a fost eliminat în penultimul act al competiției, de alt jucător solid pe zgură și totodată în formă, Guido Pella. A fost un meci decis în 3 seturi, în care dacă era mai atent, Cuevas putea bifa nu doar prima finală, ci și primul trofeu din 2019. Uruguayanul a luat-o de la capăt în capitala Argentinei, iar meciul de debut a fost un nou galop de sănătate pentru nr 78 ATP.  Pablito s-a impus în turul inaugural fără nici o emoiție în fața lui Marcelo Arevalo, căruia nu i-a lăsat decât 3 gameuri. 

Jocul solid, cu arme puternice precum serviciul sau reverul executat cu o singură mână, fac din Cuevas un jucător extrem de greu de învins pe zgură. Următorul adversar se anunță mai dificil, însă Cuevas are toate atuurile pentru a se impune în fața portughezului.

Joao Sousa: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î V

Joao Sousa a revenit și pe pe zgură, după un debut de sezon în stilul caracteristic. Portughezul a părăsit rapid competiția de la Auckland, însă la Melbourne a reușit un tur 3, oarecum surprinzător, fiind eliminat de Kei Nishikori. Asta după ce în runda secundă Joao trecuse de un alt jucător bun al circuitului, Philipp Kohlschreiber. 

După eliminarea de la Melbourne, Sousa a jucat pentru națională în Cupa Davis, însă prestațiile și rezultatele au fost mai mult decât dezamăgitoare. Un singur set luat de portughez în meciurile cu Bublik și Kukushkin, Portugalia pierzând de altfel întâlnirea cu Kazahstan. Revenit pe zgură, în primul meci pe suprafața roșie din 2019, Joao a arătat bine. Mai ales că victoria, una în minim de seturi, a venit în fața revelației de la Cordoba, Juan Londero, cel care s-a impus în primul turneu ATP pe zgură din acest an. 

Succesul în minim de seturi nu este însă chiar foarte relevant. Londero, în ciuda succesului de la Cordoba, a resimțit oboseala în meciul cu Sousa, iar cu toate astea, portughezul tot a oferit 7 mingi de break și și-a pierdut de 2 ori serviciul. În condițiile date, partida cu Cuevas se anunță mult mai grea decât cea cu Londero, iar dacă greșelile tipice vor apărea din nou în jocul portughezului, atunci Sousa își va încheia rapid aventura în capitala Argentinei.

Statistica meciurilor directe Pablo Cuevas v Joao Sousa

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este 3-2 în favoarea portughezului. Cele 2 meciuri câștigate de Cuevas au fost pe zgură, iar în ambele Pablo s-a impus în minim de seturi. Ultimul meci direct a avut loc la acum aproape 2 ani, pe zgura pe Monte Carlo, iar Pablito a câștigat cu 2-0 la seturi.

Cote pentru Pablo Cuevas v Joao Sousa

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge pe victoria la H de 2,5 gameuri Cuevas, la o cotă de 1,75 sau over 20,5 gameuri, la 1,55.

Pont Pablo Cuevas vs Joao Sousa: Pablo Cuevas câștigă meciul

Se anunță un meci la îndemâna uruguayanul. Chiar dacă Sousa a debutat cu un succes clar, în fața câștigătorului de la Cordoba, portughezul a arătat destul de multe slăbiciuni, iar acestea pot fi speculate la maxim de către Pablito. Nu mai vorbesc de temperamentul lui Joao, care își pierde foarte rapid cumpătul și odată scos din fire, nu se mai poate concentra deloc. Nu spun că Pablo va defila în fața lui Sousa, însă dacă își va face jocul său obișnuit, Cuevas va câștiga fără mari emoții meciul. Nu mă avânt la pariuri în cote prea mari și voi recomanda victoria simplă a uruguayanul, la o cotă încă decentă.

Pont pariuri: Pablo Cuevas câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.48

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

30

Castigate:

12

Pierdute:

18

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici