Share

Pont Cuevas - Thiem. Austriacul arată o formă bună la Indian Wells

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Admin

12 Mar 2018 16:34 599 0
Logo Pablo Cuevas
Logo Dominic Thiem
Pablo Cuevas
Dominic Thiem
VS
03:00 13 Martie 2018
ATP Indian Wells

Analiză și informații pentru Pablo Cuevas v Dominic Thiem

În turul trei al turneului de la Indian Wells, față în față se vor afla doi jucători cu lovituri de rever foarte frumoase cu o singură mână, Dominic Theim și Pablo Cuevas. În continuare puteți citi analiza meciului, iar la finalul lui veți găsi și pontul oferit. 

 Pablo Cuevas traversează un start de sezon mai lent și lipsit de rezultate bune, în comparație cu anii precedenți. Ajuns la 32 de ani, jucătorul din Uruguay era obișnuit să câștige în luna februarie cel puțin un titlu în Brazilia. Reușise acest lucru fie la Rio de Janeiro, fie la Sao Paolo din 2014 încoace. Ei bine, în acest an a pierdut la primul dintre turnee în sferturi, iar la celălalt în semifinale. Vine la Indian Wells să își apere sferturile de finală de anul trecut, însă nu se simte bine pe hard outdoor.  Cel puțin asta reiese din cifrele sale, în condițiile în care alaltăieri a câștigat partida cu Denis Shapovalov, iar aceasta a fost a doua victorie pe suprafață rapidă după o pauză de aproape un an de zile. De pe 12 martie 2017 și până alaltăieri, Cuevas disputase nouă partide pe suprafață rapidă, pierzând opt dintre ele. Varietatea sa extraordinară de pe fundul terenului, anduranța în schimburile lungi, nu-i mai aduce atât de multe puncte precum se întâmplă pe suprafața lui favorită, zgura. 

Dominic Thiem are 20 de meciuri disputate în acest an, din care a câștigat 17. A evoluat la un nivel ridicat în partida din primul tur cu tânărul grec Stefanos Tsitsipas, și chiar dacă la învins pe acesta în set decisiv (6-2, 3-6, 6-3) a făcut-o pentru că grecul a jucat și el foarte bine. Serviciul i-a funcționat la cote înalte lui Dominic, iar accelerările cu reverul au fost mai mereu câștigătoare. Austriacul are sfert de finală drept cel mai bun rezultat în istorie la indian Wells, și acum are șanse bune să îl depășească în clasament pe Alex Zverev și să urce pe locul 5, după înfrângerea neamțului cu Sousa. În afara surprizei de la Australian Open, acolo unde a pierdut în optimile de finală în 5 seturi cu Tennys Sandgren, Dominic s-a arătat un jucător constant, precum ne-a obișnuit în ultimele sezoane. Are deja un titlu câștigat în acest an, la Buenos Aires, și alte două semifinale: pe hard la Doha și pe zgură la Rio de Janeiro. Suprafața de aici de la turneul american îi avantajează jocul rapid și execuțiile în forță.

Pont Pablo Cuevas vs Dominic Thiem: Thiem câștigă primul set și câștigă meciul

Cei doi jucători pot pune în scenă cel mai bun duel din punct de vedere calitativ, din punct de vedere al tenisului, doar pe zgură. Aceea este suprafața lor favorită. În 2017, Dominic a câștigat ambele partide disputate cu Pablo Cuevas, cu 2-0 la seturi. În condițiile în care rezultatele lor sunt diametral opuse pe hard, cum sud-americanul nu se simte bine pe această suprafață, șansele lui Thiem la victorie cresc considerabil. Austriacul știe să se adapteze mai bine la cerințele jocului pe hard, serviciul său este mai bun, atât ca procentaje, cât și ca forță. Bookmakerii îl văd mare favorit, îî dau cote de 1,20-1,22 la victorie, eu propun un safe bet din punctul meu de vedere. Cota oferită de Betano, 1,40, este câștigătoare dacă Thiem repetă performanța din primul meci de la Indian Wells - să câștige primul set, iar apoi să se impună la finalul confruntării. Succes!

Pont pariuri: Thiem câștigă primul set și câștigă meciul

Miza: 9/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Admin

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

12

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

2

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici