Share

Pont Pablo Carreno Busta - Kevin Anderson, Are probleme sud-africanul contra ibericului ?!

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Mar 2018 16:51 526 0
Logo Pablo Carreno Busta
Logo Kevin Anderson
Pablo Carreno Busta
Kevin Anderson
VS
00:00 15 Martie 2018
Indian Wells

Analiză și informații pentru Pablo Carreno Busta v Kevin Anderson

Un prim pont din tenis vine de la meciul dintre ibericul Pablo Carreno Busta și sud-africanul Kevin Anderson, partidă programată a a 3-a pe terenul doi și care va începe aproape de miezul nopții în România. Mai multe date însă despre această confruntare, dar și pronosticul nostru, în cele ce urmează. 

Pablo Carreno Busta - Kevin Anderson 

Am ajuns în faza optimilor de finală la Indian Wells, iar meciurile sunt din ce în ce mai intersante. Un prim meci pe care noi îl vom analiza este disputa dintre Busta și Anderson. Ibericul, care a avut un an 2017 de grație și datorită căruia a ajuns în top 10, a dezamăgit destul e mult în primele competiții din acest an. Pablo nu a mai fost același tenismen solid, care reușea să atingă faza semifinalelor la US Open. De fapt, spaniolul e departe de acea formă și dacă va continua în acest ritm, poate sări chiar și din top 20. Are totuși un tur 4 la A.O, unde a cedat în fața finalistului Marin Cilic. Scurta perioadă pe zgură a fost nefastă, iar întors pe hard, ibericul s-a comportat ok. Aici are 2 victorii, în care a cedat un singur set. Prestația din meciul  cu Medvedev din runda anterioară chiar a fost ok, dacă e să nu punem la socoteală greșelile făcute de rus. Acum însă adversarul va fi unul extrem de dificil. Anderson e la ora actuală unul din jucătorii cei mai în formă din circuit și cu siguranță spaniolul va avea o misiune infernală.

39 de ași a servit Anderson în cele 2 meciuri jucate în California

Kevin Anderson a venit în California, după un turneu bun făcut în Mexic, la Acapulco, acolo unde a disputat finală, pierdută însă în fața altui jucător ce traversează o perioadă extrem de fastă, Del Potro. Kevin se simte bine și la Indian Wells, unde are 2 victorii, ambele obținute în minim de seturi. Adversarii nu au fost pe măsură, dar evoluția bună nu poate fi neglijată. Anderson are deja un trofeu câștigat în acest sezon, cel de la New York și cred că e într-o poziție foarte bună de a ajunge cel puțin în sferturile primului masters al anului. Revenit în top 10, Kevin urmărește să urce și mai mult. Potențial are, condiția fizica e una foarte bună și forma una de invidiat chiar. Serviciul râmâne în continuare arma de bază a sud-africanului. Când pune prima minge în teren, cu greu poate fi returnată, chiar și de cei mai buni jucători la retur. Nu mai zic de forehand sau chiar rever, lovituri care funcționează la fel de bine. În ciuda faptului că în meciul cu Kicker s-a impus la capătul a două seturi cu tie-break, Anderson a evoluat bine și nu s-a întrebuințat așa tare la retur. În seara asta cred că lucrurile vor sta diferit și sud-africanul are o șansă bună de accede în sferturile competiției.

4-0 este scorul în favoarea sud-africanului în disputele directe, perioadă în care Busta a câștigat doar un singur set.

 

Pont Pablo Carreno Busta vs Kevin Anderson: Victorie Anderson la H de 1,5 gameuri

Meciul se anunță interesant. Ambii jucători au evoluat bine în meciurile jucate până acum în California și e de așteptat să vedem o ripostă pe măsură din partea ibericului. Cum spuneam și în avancronică, Busta a profitat din plin de greșelile făcute de Medvedev și s-a impus destul de categoric. Acum va fi însă altceva. Anderson este la un nivel înalt și cu siguranță nu își dorește să fie una din surprizele neplăcute ale acestui turneu. Nu că nu ar fi fost suficiente. Dacă va servi în stilul caracteristic, atunci Kevin are șanse mari să termine partida în minim de seturi. Merg așadar pe mâna sud-africanului și voi recomanda victoria acestuia la minim 2 gameuri diferență. Betano oferă o cotă ok la acest pariu.

Pont pariuri: Victorie Anderson la H de 1,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

21

Castigate:

11

Pierdute:

9

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici