Share

Pronostic pentru Omar Salman - Nikolas Sanchez Izquierdo, ITF Spania F31, 12.10.2018

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Oct 2018 20:29 807 2
Logo Omar Salman
Logo Nikolas Sanchez Izquierdo
Omar Salman
Nikolas Sanchez Izquierdo
VS
13:00 12 Octombrie 2018
ITF Spania F31

Analiză și informații pentru Omar Salman v Nikolas Sanchez Izquierdo

Turneul ITF Spania F31 are loc în Riba Roja de Turia, oraș din estul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Omar Salman și Nikolas Sanchez Izquierdo, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Riba Roja de Turia este o localitate de 20.000 de locuitori aflată în Comunitatea Valenciană. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Club de Tenis El Collao, are dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Cosano, Giner, Salman sau Gigounon. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Omar Salman: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Omar Salman este un belgian de 22 de ani, clasat pe locul 479 ATP. 
Iar Salman este pe drumul cel bun, el având un clasament foarte puternic care îi va asigura statutul de profesionist anul viitor când se va introduce Transition Tour. Și consider că Omar va crește și în viitor, el fiind tânăr și având potențial de top 100 ATP. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Egipt F1, sferturi de finală la ITF Tunisia F7, sferturi de finală la ITF Tunisia F8, finală la ITF Spania F11, sferturi de finală la ITF Polonia F4, titlu la ITF Belgia F3, sferturi de finală la ITF Spania F25, semifinale la ITF Spania F26, finală la ITF Spania F27 și semifinale la ITF Spania F29. 
Așadar Salman vine după trei turnee foarte reușite în Spania, având victorii cu Semmler (locul 577 ATP) sau Lobato (locul 386 ATP). 
Aici:

- 6-1 7-5 cu Garcia (locul 1616 ATP), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (9 salvate)
- 6-2 6-2 cu Purkiss (locul 279 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Nikolas Sanchez Izquierdo: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Nikolas Sanchez Izquierdo este un spaniol de 19 ani, clasat pe locul 691 ATP. 
Și despre Nikolas pot spune că este talentat, la vârsta sa având multe puncte acumulate, mai ales în contextul în care anul trecut pe vremea aceasta nu avea clasament.
În 2018 semifinale la ITF Tunisia F25, sferturi de finală la ITF Maroc F1, semifinale la ITF Belgia F10, sferturi de finală la ITF Tunisia F28, semifinale la ITF Tunisia F29 și sferturi de finală la ITF Spania F30. 
Chiar și așa, Izquierdo are multe înfrângeri, mai ales când întâlnește oponenți de top. 
Iar săptămâna trecută a fost învins de Sanchez (locul 1229 ATP) foarte ușor, 3-6 3-6. 
Aici:

- 6-3 6-0 cu Prihodko (locul 693 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 7-5 6-2 cu Mora (locul 825 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 33% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Omar Salman v Nikolas Sanchez Izquierdo

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Omar Salman v Nikolas Sanchez Izquierdo

Pont Omar Salman vs Nikolas Sanchez Izquierdo: Omar Salman castiga

Omar Salman este foarte talentat, un tenismen care poate ajunge spre prima sută mondială. Vine după trei turnee consecutive în care a ajuns minim în semifinale, trecând de oponenți buni precum Semmler, Lobato sau Ouahab. Iar aici ieri l-a eliminat pe Purkiss, capul de serie numărul 1, fără să ofere nici măcar o minge de break. Nikolas Sanchez Izquierdo este talentat, însă un tenismen care atunci când întâlnește oponenți de top este deseori învins. Aici nu a pierdut set, însă ieri cu Mora a servit foarte modest. Consider astfel că Salman este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Omar Salman castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

15

Pierdute:

5

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Inter vs PSV. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.70 11 Dec 2018 22:00 0