Share

Pont Marach/Pavic - Tecău/Rojer. ATP Toronto 10.08.2018

Tenis

Cota: 1.62

Adaugat de: Admin

10 Aug 2018 05:30 676 0
Logo Oliver Marach/Mate Pavic
Logo Horia Tecău/Jean Julien Rojer
Oliver Marach/Mate Pavic
Horia Tecău/Jean Julien Rojer
VS
19:30 10 August 2018
ATP Toronto

Analiză și informații pentru Oliver Marach/Mate Pavic v Horia Tecău/Jean Julien Rojer

La primul turneu de la revenire, Horia Tecău este în sferturile de finală de la Toronto. Alături de partenerul sau tradițional, olandezul Rojer, are o misiune dificilă în fața echipei Marach/Pavic. Partida va începe în jurul orei 19:30, iar în continuare puteți citi analiza ei. La final veți găsi și pontul oferit.

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

 

Oliver Marach/Mate Pavic: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î V V Î

Este cea mai constantă echipă din sezonul 2018, cu nu mai puțin de opt finale jucate și patru titluri câștigate în prima jumătate a anului. Oliver și Mate sunt principalii favoriți ai întrecerii de la Toronto și se completează foarte bine în jocul de la fileu. Serviciul este punctul forte, ei cedându-și foarte rar game-urile atunci când servesc. Au reușit să se impună la Australian Open și au jucat finala la Roland Garros. La openul Canadei au profitat în primul tur de abandonul lui Dimitrov și Goffin, astfel că din punct de vedere fizic sunt odihniți și gata de partida din sferturile de finală. În acest sezon au obținut nu mai puțin de 42 de victorii, cele mai multe din circuitul ATP. 20 dintre ele au venit pe suprafață rapidă. 

Horia Tecău/Jean Julien Rojer: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î V V

Horia Tecău a revenit după o perioadă lungă petrecută în afara terenului, din cauza unei accidentări grave pe care a suferit-o la Miami, în finalul lunii martie. Practic, turneul de la Toronto este primul jucat după o absență de patru luni, iar victoria obținută joi în fața perechii Middlekoop/MchLachlan reprezintă o mică surpriză dacă stăm să ne gândim la lipsa meciurilor din circuit. În primul duel jucat în Canada, serviciul nu a funcționat impecabil, Horia și partenerul său și-au cedat două break-uri (2/3). Singurele performanțe ale sezonului sunt titlul de la Dubai și semifinalele de la Rotterdam și Sydney. În mod normal, Tecău și Rojer reprezintă o echipă solidă, un joc omogen, însă acum această constanță lipsește din cauza absenței din circuit pentru Horia.

Statistica meciurilor directe Oliver Marach/Mate Pavic v Horia Tecău/Jean Julien Rojer

Va fi al patrulea duel direct, iar Marach și Pavic conduc cu 2-1 la meciuri.

Cote pentru Oliver Marach/Mate Pavic v Horia Tecău/Jean Julien Rojer

Marach și Pavic sunt principalii favoriți ai întrecerii de la Toronto. Noi vom merge pe mâna lor, iar pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de 2-0 la seturi, la o cotă de 2.50.

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Oliver Marach/Mate Pavic vs Horia Tecău/Jean Julien Rojer: Victorie Pavic/Marach

Oliver și Mate au de partea lor ascendentul moral, au reușit să câștige ultimele două meciuri directe, cel mai recent în februarie la Rotterdam, cu un categoric 6-1 6-3. De asemenea, un alt aspect important de luat în seamă este lipsa de meciuri în picioare pentru Tecău. Consider că perechea Marach/Pavic se va impune, în condițiile în care este cotată cu prima șansă la câștigarea titlului, iar prospețimea fizică este de partea cuplului croato-austriac. Pontul face parte din proiectul zilnic Cota2! Succes!

Pont pariuri: Victorie Pavic/Marach

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

16

Castigate:

8

Pierdute:

6

Anulate:

2

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Croația - Spania
Cota: 2.10 15 Noi 2018 21:45 0