Share

Pronostic pentru Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas, ATP Shanghai, 11.10.2019

Tenis

Cota: 1.64

Adaugat de: Tudor Cosma

10 Oct 2019 16:49 627 0
Logo Novak Djokovic
Logo Stefanos Tsitsipas
Novak Djokovic
Stefanos Tsitsipas
VS
09:00 11 Octombrie 2019
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Stefanos Tsitsipas

Turneul Shanghai Rolex Masters are loc în Shanghai, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Shanghai este o localitate de de 24.3 milioane de locuitori, fiind cel mai important oraș al Chinei pe plan economic. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 7.473.620 dolari. 
Gazda este complexul Qizhong Forest Sports City Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Federer, Zverev, Djokovic sau Thiem. 

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Novak Djokovic: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Novak Djokovic este un sârb de 32 de ani, clasat pe locul 1 ATP. 
Iar Djokovic este evident unul dintre cei mai buni tenismeni din lume și poate din istorie, având 16 trofee de Grand Slam și fiind numărul 1 în lume peste 270 de săptămâni. Iar forma sa pare la fel de bună ca în trecut, Nole dominând majoritatea întrecerilor la care se prezintă, de exemplu fiind campionul en titre de aici de la Shanghai. 
În 2019 are semifinale la Doha, titlu la Australian Open, sferturi de finală la Monte Carlo, titlu la Madrid, finală la Roma, semifinale la Roland Garros, titlu la Wimbledon, semifinale la Cincinnati și titlu la Tokyo, săptămâna trecută. 
Nole este așadar în formă, având 7 victorii consecutive în minimum de seturi. 
Aici:

- 6-3 6-3 cu Shapovalov (locul 36 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 78% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 7-5 6-3 cu Isner (locul 17 ATP), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Stefanos Tsitsipas: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Stefanos Tsitsipas este un grec de 21 de ani, clasat pe locul 7 ATP. 
Iar Tsitsipas este un mare talent, un sportiv foarte tânăr care deja este în top 10 ATP, fiind considerat în elita sportului. Este în continuare foarte inconstant însă acest lucru este de înțeles, Stefanos fiind abia la început de drum în sportul de performanță. 
În 2019 are semifinale la Australian Open, sferturi de finală la Sofia, titlu la Marseille, finală la Dubai, titlu la Estoril, finală la Madrid, semifinale la Roma, sferturi de finală la Queen's, semifinale la Washington și finală la Beijing, săptămâna trecută. 
Aici:

- 7-6 7-6 cu Aliassime (locul 19 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 28% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 7-5 3-6 7-6 cu Hurkacz (locul 34 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 76% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Stefanos Tsitsipas

În întâlnirile directe scorul este 1-1, Djokovic impunându-se anul acesta la Madrid 6-3 6-4. 

Cote pentru Novak Djokovic v Stefanos Tsitsipas

Pont Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas: Novak Djokovic castiga 2-0 scor seturi

Novak Djokovic are un ritm foarte bun în acest moment, arătând puține slăbiciuni și având 7 victorii consecutive în care nu a pierdut set. Aici i-a dominat clar atât pe Shapovalov cât și pe Isner, servind excelent și oferind 1 singură minge de break tot turneul. Stefanos Tsitsipas este evident talentat, însă aici a avut mari dificultăți în ambele partide. Pe Aliassime l-a învins doar după 2 tie-breakuri într-un meci foarte disputat iar ieri a avut nevoie de tie-break în set decisiv cu Hurkacz, într-o partidă în care a fost dominat și pe care o putea pierde 0-2. Consider astfel că Djokovic se va impune 2-0, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Novak Djokovic castiga 2-0 scor seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.64

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

37

Castigate:

22

Pierdute:

10

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici