Share

Pont Djokovic - Kohlschreiber. 16.04.2019

Tenis

Cota: 1.61

Adaugat de: Gabriel Morariu

15 Apr 2019 19:41 754 0
Logo Novak Djokovic
Logo Philipp Kohlschreiber
Novak Djokovic
Philipp Kohlschreiber
VS
15:00 16 Aprilie 2019
ATP Monte Carlo

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Philipp Kohlschreiber

În cursul zilei de marți, la Monte Carlo joacă liderul mondial. Novak Djokovic îl întâlnește pe Phillipp Kohlschreiber, meciul fiind programat al treilea pe arena centrală din complexul monegasc. În continuare puteți citi analiza partidei, iar la final veți găsi și recomandarea mea. 

Pariază pe meciurile de tenis de la ATP Monte Carlo și profită de ofertă!

Novak Djokovic: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

După câștigarea titlului de la Australian Open, Novak Djokovic a avut rezultate sub standardele sale la turneele de la Indian Wells și Miami. Ocupantul locului 1 nu a ajuns nici măcar în sferturi la vreuna dintre cele două întreceri din SUA, deși în trecut a câștigat multiple titluri la ambele competiții. Sârbul locuiește la Monte Carlo și a avut timp suficient de acomodare cu zgura, un complex pe care îl știe foarte bine. Nole a cucerit titlul la această întrecere în 2013 și 2015, în plus a mai disputat două finale, ambele pierdute cu Rafa Nadal. Dacă deplasarea în teren va fi cea cu care ne-a obișnuit, greu de crezut că Novak Djokovic nu va ajunge departe și la actuala ediție a turneului din orașul său de reședință.

Philipp Kohlschreiber: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î V

După succesul cu Novak Djokovic de la Indian Wells, lucrurile nu au mers prea bine pentru Kohlschreiber. Germanul de 35 de ani a pierdut în runda următoare la competiția din California - 0-6, 2-6 cu Monfils, una dintre cele mai drastice înfrângeri din carieră. Apoi la Miami nu a mai luat startul din cauza unei accidentări, iar la Marrakech a cedat în turul secund cu Pablo Andujar (6-7, 4-6). Pentru a ajunge în turul 2 la Monte Carlo, Philipp l-a învins pe Taro Daniel, jucător care pierduse și în calificări, dar care intrase pe tablou din postura de Lucky Loser. În prezent pe locul 40 ATP, germanul este capabil de sclipiri, însă nu mai are aceeași constanță în evoluții. Bilanțul său în 2019 este de 11 victorii și 8 meciuri pierdute.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Philipp Kohlschreiber

Sârbul conduce cu 8-2 la capitolul meciuri directe, dar cea mai recentă confruntare a fost tranșată de neamț. Kohli s-a impus cu 6-4, 6-4 în turul 3 de la Indian Wells 2019. 

 

Cote pentru Novak Djokovic v Philipp Kohlschreiber

Djokovic este dornic să își ia revanșa după înfrângerea suferită în meciul direct de la Indian Wells. În afara pontului oferit, puteți încerca și varianta de sub 20,5 game-uri, la o cotă de 1,85. 


100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Novak Djokovic vs Philipp Kohlschreiber: Novak Djokovic 2-0 la seturi

Novak Djokovic și-a învățat lecția de după înfrângerea din meciul direct de la Indian Wells. Cu o puternică dorință de revanșă, Nole nu va pierde în prima partidă disputată la turneul din orașul în care locuiește. Djokovic se simte bine pe suprafața de la Monte Carlo, are parte de sprijinul publicului și, în mod normal, nu ar trebui să se încurce nici măcar într-un set. Cota oferită de Unibet este una foarte bună pentru această selecție! Succes!

Pont pariuri: Novak Djokovic 2-0 la seturi

Miza: 10/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Pont Novak Djokovic vs Philipp Kohlschreiber: Sub 2,5 seturi

Novak Djokovic rămâne cel mai bun tenismen din lume, în ciuda faptului că la Indian Wells și la Miami nu a ajuns nici măcar în sferturile de finală. Acest lucru are și o parte pozitivă, Nole fiind acum motivat pentru sezonul pe zgură și având destul de puține meciuri jucate în start de an, ceea ce înseamnă un nivel mai scăzut de uzură. Zgura nu este suprafața pe care a obținut cele mai bune rezultate, însă el a crescut pe astfel de terenuri, și până la urmă are și titlu aici la Monte Carlo și la Roland Garros, așadar are șanse iarăși la un trofeu. Philipp Kohlschreiber este un jucător solid, experimentat, care l-a învins pe Nole de curând la Indian Wells în două seturi scurte, dominându-l clar pe liderul mondial. De atunci însă Philipp nu a excelat, la Marrakech fiind învins în două seturi de Andujar, în prealabil chinuindu-se mult cu Fokina, în fața căruia a oferit 15 mingi de break. Iar aici a trecut de Daniel, un oponent relativ modest. Nu cred că Nole va face iarăși aceleași greșeli ca în partida de la Indian Wells, fiind deja pus în gardă, astfel consider că meciul va fi scurt, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Sub 2,5 seturi

Miza: 10/10

Cota: 1.36

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Pont Novak Djokovic vs Philipp Kohlschreiber: Philipp Kohlschreiber peste 2 asi

Novak Djokovic este în continuare numărul 1 mondial în ciuda insucceselor de la Indian Wells și Miami, și consider că aici poate ajunge foarte departe, mai ales că joacă în orașul său, fiind stabilit în Monte Carlo. Philipp Kohlschreiber a avut o prestație foarte solidă în Statele Unite, trecând chiar și de Nole, însă aici o să vorbim exclusiv de serviciul său, și exclusiv de zgură. Kohlschreiber are deja trei partide pe această suprafață, la Marrakech trecând de Fokina și fiind învins de Andujar, în ambele meciuri servind mulți ași, 6 respectiv 8, deși s-au jucat două seturi. Iar aici în primul tur a servit 5 ași într-un succes foarte scurt cu Daniel. Evident, Nole este mai bun pe retur, însă și în partida cu Djokovic de la Indian Wells a servit 3 ași, așadar depășind limita de aici. Consider astfel că Philipp poate trimite măcar 2 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Philipp Kohlschreiber peste 2 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Gabriel Morariu

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

7

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0