Share

Pronostic ATP - Roma, Novak Djokovic - Juan Martin del Potro. sârbul este mare favorit

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: George Halici

17 Mai 2019 12:42 736 0
Logo Novak Djokovic
Logo Juan Martin Del Potro
Novak Djokovic
Juan Martin Del Potro
VS
22:00 17 Mai 2019
ATP Roma

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Juan Martin Del Potro

Sferturile de finală ale acestui ultim turneu ATP Masters 1000 pe zgură propun patru meciuri foarte interesante. Noi am ales duelul dintre doi mari grei ai circuitului, sârbul Novak Djokovic (1 ATP) și argentinianul Juan Martin del Potro (9 ATP), pentru analiză, urmând a concluziona cu pronosticul aferent. 

Masters-ul de la Roma este ultima bătălie care precede marele festin zgurist care va urma la Paris, la Roland Garros. Orașul unde are loc acest eveniment este capitala Italiei, oraș cu aproximativ 2.8 milioane de locuitori, iar punctul central de interes în următoarea săptămână va fi cu siguranță cel mai mare turneu de tenis al anului din această țară. Competiția i-a avut la start în acest an, printre alții, și pe Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic. 

Încasează un pariu fără risc de 300RON

Novak Djokovic: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Novak Djokovic (1 ATP) este liderul de necontestat al clasamentului. Există și argumente pentru care îl putem numi pe sârb cel puțin între primii 3 jucători din istorie, acesta ducând deseori tenisul pe care il știm la un cu totul alt nivel. Defensiva fabuloasă, ofensiva extrem de tăioasă, inteligența tactică și capacitatea mentală de a fi un învingător fac din nou ca Nole să fie cel mai bun jucător al circuitului. 

După performanța extraordinară de la Melbourne, Novak a avut un mic recul în jocul său, el nepărând a fi la capacitate maximă la Masters-urile de la Indian Wells, Miami și Monte Carlo, acolo unde a suferit înfrângeri total neașteptate. Kohlschreiber, Bautista și Medvedev au reușit să îl elimine pe sârb la aceste turnee, însă totul pe fondul unei relaxări din partea liderului mondial. 

Acesta pare însă să își arate din colții, câștigând săptămâna trecută turneul de la Madrid fără a pierde set, trecând în semifinale și în finală de doi dintre cei mai în formă tenismeni ai momentului, Dominic Thiem și Stefanos Tsitsipas. 

Juan Martin Del Potro: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î Î V

Juan Martin del Potro (9 ATP) este unul dintre cei mai ghinioniști tenismeni ai zilelor noastre. Acesta și-a întrerupt cariera ani buni din pricina accidentărilor, abandonând o mare cursă de urmărire a legendelor Federer, Djokovic, Nadal, el fiind unul dintre puținii jucători care le suflau în ceafă celor mari. Del Potro este posesorul unui joc în forță, cu servicii puternice și cu una dintre cele mai bune lovituri de dreapta din istorie. 

Argentinianul vine și acum după o pauză considerabilă, el jucând la Shanghai în octombrie 2018 și apoi la Delray Beach în februarie 2019 ca fiind ultimele sale două turnee. La Delray Beach problemele au continuat, așa că acesta a revenit abia acum, la Madrid, unde a pierdut după trei seturi în fața lui Laslo Djere. Delpo este însă clar pe o pantă ascendentă, el trecând de Goffin și Ruud aici la Roma în minimum de seturi și etalând un joc destul de solid. 

Foarte posibil însă ca în această seară încrederea sa să nu fie la cote mari, iar meciul cu Novak Djokovic să fie un pic prea mult pentru Deplo la această oră. 

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Juan Martin Del Potro

Duelul meciurilor directe este câștigat destul de categoric de sârb, el conducând cu 15 la 4. Prima lor întâlnire datează încă de la US Open-ul din 2007, acolo unde tinerii pe atunci Djokovic și del Potro se întâlneau în turul al treilea, sârbul câștigând ușor în trei seturi. Ultima lor întâlnire este tot de la Open-ul american, de data aceasta însă finala din 2018, acolo unde tot Novak Djokovic s-a impus cu 3-0 la seturi. Acum 2 ani, aici la Roma, del Potro avea să piardă iarăși în fața actualului lider mondial cu 6-1 6-4. 

Cote pentru Novak Djokovic v Juan Martin Del Potro

Cei îndrăzneți pot încerca un under și mai mic, 19,5, la o cotă generoasă de 2,32. Dacă vreți o cotă mai puțin riscantă pentru un combo, atunci recomand under 23,5 la o cotă de 1,37.

Pont Novak Djokovic vs Juan Martin Del Potro: Sub 21.5 game-uri în meci.

Sferturile de finală de la Roma ne aduc astăzi unul dintre duelurile de poveste ale circuitului profesionist masculin, și anume Novak Djokovic vs Juan Martin del Potro. Așa cum spuneam mai sus, duelul pare destul de dezechilibrat pe hârtie, cum o arată de altfel și cotele. Sârbul este în mare formă și foame de victorii, trecând ieri cu 12-4, respectiv 12-3 de Shapovalov și Kohlscheriber, în timp ce Delpo este revenit după o nouă pauză destul de lungă și jocul său, deși în creștere ca nivel, nu cred că îl poate deranja foarte mult astăzi pe Nole. Prevăd un nou meci în care sârbul domină jocul din spatele terenului, lăsându-l pe del Potro fără prea multe soluții. Vă recomand așadar cota de 1.70 oferită de Fortuna pentru sub 21.5 game-uri în meci.

Pont pariuri: Sub 21.5 game-uri în meci.

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: George Halici

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Novak Djokovic vs Juan Martin Del Potro: Novak Djokovic -1.5 seturi

Novak Djokovic și-a turat motoarele. Sârbul a evoluat aproape perfect ieri, reușind practic să îi demoleze pe Shapovalov și Kohlschreiber, doi jucători ce s-au mișcat bine pe zgură în această săptămână. Nole, care vine după succesul de la Madrid, pare să fi trecut peste pasa mai puțin bună și e favorit să ia titlul și la Foro Italico. De partea cealaltă, Delpo a început bine turneul din capitala Italiei și a trecut în minim de seturi de primele două runde, iar adversarii nu au fost deloc modești. Partida contra sârbului va fi una total diferită, iar argentinianul trebuie să evolueze la capacitate maximă pentru a putea reuși ceva în această partidă. Eu merg pe mâna Djokerului și cred că nu va ceda set nici în această partidă. Cota este una decentă.

Pont pariuri: Novak Djokovic -1.5 seturi

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici