Share

Pont Novak Djokovic - John Isner, Are probleme sârbul în fața uriașului american ?!

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Burlacu Ștefan

09 Oct 2019 19:18 470 0
Logo Novak Djokovic
Logo John Isner
Novak Djokovic
John Isner
VS
09:00 10 Octombrie 2019
Ponturi tenis ATP - Shanghai Rolex Masters

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v John Isner

Un alt pont vine de la partida dintre sârbul Novak Djokovic și americanul John Isner, meci tot din cadrul optimilor de finală de la Shanghai, care e programat al doilea al zilei pe arena centrală și care va începe după ora 09 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în rândurile de mai jos.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Novak Djokovic: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Novak Djokovic își continuă forma bună. Puțin zis bună, ci extraordinară! După succesul de la Tokyo, când sârbul a cucerit cel de-al 76 trofeu din carieră, fără să cedeze vreun set, Nole a debutat cum nu se poate mai bine și la Shanghai, câștigând tot în minimum de seturi și partida contra lui Denis Shapovalov, unul din cei mai talentați tineri din circuit.

Djokerul a avut un nou joc solid, fără să-i ofere vreo șansă canadianului. O singură minge de break a oferit pe toată durata partidei sârbul, și aia salvată, evident, pesemne că jocul lui Djokovic se îndreaptă spre nivelul dorit de acesta. Și sunt motive de bucurie pentru sârb, pentru că până la finalul sezonului, în afara mastersului din China, mai sunt două turnee de mare importanță și pe care cu siguranță Nole și le-a propus să le câștige. 

Până la acele competiții însă, Novak are de trecut de uriașul Isner în optimi, jucător care cel puțin aici, a arătat o formă bună spre foarte bună. Totuși, ținând cont de palmeresul contra americanului, sunt șanse mari să vedem un nou succes al liderului mondial și unul chiar fără emoții. 

John Isner: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

John Isner vine după două meciuri foarte bune făcute la Shanghai. Americanul, care nu a arătat o formă deloc bună înainte de mastersul din China, a impresionat plăcut în această săptămână, reușind 2 victorii în minimum de seturi și ambele în fața unor jucători buni, Lucas Pouille și Alex De Minaur.

Americanul nu și-a cedat serviciul, iar raportul așilor a fost la înălțime: 37 de ași serviți în cele 2 meciuri. Sigur, nici la Beijing americanul nu s-a descurcat rău, dar a cedat în fața lui Tsitsipas, fără să ia set și nu i-a pus mai deloc probleme grecului. Aici însă, jocul americanul a fost mult mai bun și moralul acestuia este unul la înălțime înainte de disputa cu liderul mondial.

Trebuie specificat însă că nivelul jocului prestat de adversarii întâlniți nu a fost cel mai înalt, iar acest aspect a facilitat fără doar și poate cele 2 succese ale americanului. Spre exemplu, procentajul mingilor câștigate de Pouille cu serviciul 2 a fost unul scăzut și i-a permis lui Isner să facă cam ce a vrut pe mingea a doua a francezului.

Acest lucru nu se va întâmpla și contra sârbului, care excelează la toate capitolele. Dacă nu va servi impecabil și nu va rezista cât mai bine în duelurile prelungite, atunci nu văd ca Isner să reziste prea mult în fața liderului mondial. Cu toată forma sportivă foarte bună arătată în această săptămână.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v John Isner

De 11 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de 9-2 în favoarea liderului mondial. Singurele victorii ale americanului au venit în urmă cu 7 ani, respectiv 6 ani, de fiecare dată pe tărâm american. Ultima confruntare directă a avut loc anul trecut, la Turneul Campionilor, când Novak s-a impus lejer, în 2 seturi! 

Cote pentru Novak Djokovic v John Isner

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria la H de 3,5 gameuri a sârbului, la o cotă de 1,60 sau over 20,5 gameuri, la o cotă de 1,45.

Pont Novak Djokovic vs John Isner: Scor corect 2-0 Djokovic

Sârbul a fost foarte bun în meciul cu Shapovalov și i-a oferit canadianului o singură minge de break. Isner însă nu se poate compara la deplasarea în teren cu Denis, astfel că pe serviciul lui Nole nu îl văd să reușească prea multe. Iar dacă John nu va izbuti să pună cât mai mult prima minge în teren, atunci șansele sale se diminuează cu atât mai mult. Văd o nouă prestație solidă a sârbului și mizez pe un succes al acestuia în minimum de seturi, la o cotă ok, zic eu, oferită de către cei de la Unibet.

Pont pariuri: Scor corect 2-0 Djokovic

Miza: 10/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont Novak Djokovic vs John Isner: John Isner trimite sub 20.5 asi

Novak Djokovic a fost incredibil ieri cu Shapovalov, și probabil va câștiga Mastersul de la Shanghai iarăși fără să piardă set, fiind greu de crezut că cineva poate să îi pună probleme. Așadar mă aștept și acum la un meci scurt. John Isner este evident unul dintre cei mai buni jucători pe serviciu din lume, dacă nu chiar cel mai bun, iar aici are 18 ași cu de Minaur și 19 cu Pouille. Însă acum va avea în față cel mai bun tenismen de retur din lume. În plus cu Nole a în general a trimis puțini ași, având 9 cu Miami, 3 la Beijing și 13 anul trecut la ATP Finals. Consider astfel că Isner va trimite sub 20.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: John Isner trimite sub 20.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

40

Castigate:

18

Pierdute:

20

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici