Share

Pont Novak Djokovic - Dominic Thiem, Sârbul și-a încălzit motoarele

Tenis

Cota: 1.64

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Noi 2019 04:42 1,1k 0
Logo Novak Djokovic
Logo Dominic Thiem
Novak Djokovic
Dominic Thiem
VS
22:00 12 Noiembrie 2019
ATP FINALS

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Dominic Thiem

Runda a doua de la Turneul Campionilor debutează astăzi, iar cel de-al doilea meci al zilei la simplu îi va pune față în față pe sârbul Novak Djokovic și austriacul Dominic Thiem, partidă ce e ultima programată pe arena O2 din Londra și care va începe după ora 22 00. Mai multe detalii, dar și pronosticul, în cele ce urmează.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Novak Djokovic: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Novak Djokovic vrea să încheie anul în stil de mare campion și să se impună pentru a 6-a oară la Turneul Campionilor. Sârbul a pierdut poziția de lider, după turneul de la Paris, dar are toate șansele să încheie anul pe primul loc, după încheierea competiției de la Londra. Ținând cont de forma arătată, dar și de miza care este pusă în joc, Djokovic are șanse mari să revină pe prima poziție în ierarhia mondială. 

Debutul de la ediția din acest an a fost cum nu se poate mai bun, Nole impunându-se categoric în fața debutantului Matteo Berretini în minimum de seturi, 6-2, 6-1, în ceva mai mult de o oră! A fost un meci aproape perfect pentru Djokovic, care nu i-a dat nici o șansă italianului. Cu un joc solid la toate capitolele, Nole a defilat pe teren și vrea să încheie en fanfare și grupa.

Următorul oponent pentru sârb e Dominic Thiem, adversar în fața căruia a avut probleme de-a lungul timpului, mai ales pe suprafața preferată a austriacului, zgura. Anul acesta Nole a fost eliminat de la Roland Garros de către Thiem, în urma unui meci maraton de peste 4 ore. Singura întâlnire directă de la Turneul Campionilor dintre cei doi jucători a avut loc în urmă cu 3 ani, când Novak s-a impus în 3 seturi. 

Ținând cont de datele problemei, cred că Djokovic pornește ca mare favorit și se va impune dacă va face același joc ca și în partida contra italianului. Thiem poate ține aproape de Nole dacă va juca fără greșeli neforțate și mai ales dacă va servi bine, capitol la care a excelat în ultima perioadă.

Dominic Thiem: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Dominic Thiem a debutat în forță la Turneul Campionilor. La cea de-a patra participare la Turneul Campionilor, Domi a pornit grupa cu victorie și nu în fața oricui, ci contra marelui Roger Federer, după un dublu 7-5. A fost de altfel cea de-a treia victorie a austriacului din acest an în fața campionului elvețian. Și poate cea mai importantă.

E adevărat că Federer a fost mult sub nivelul său obișnuit, comițând multe erori neforțate, total atipice. Chiar și așa, nu pot fi luate din meritele austriacului, care în ultima perioadă a evoluat foarte bine pe această suprafață și mai ales în condiții indoor. Thiem are titlu la Viena recent, după un joc foarte bun, dar și la Beijing, plus sfert de finală la Mastersul de la Shanghai. Rezultat bune astfel pentru austriac în ultima perioadă, care vrea să ajungă în premieră în semifinale și la Turneul Campionilor. 

Misiunea nu va fi deloc ușoară, chiar și în ciuda unui debut foarte bun. Victoria cu Federer îi oferă momentan austriacului prima șansă la calificarea în semifinale, dar mai e mult până departe. E adevărat că victoria în minimum de seturi îl va ajuta mult pe Thiem, însă până la finalul grupei, Domi trebuie să treacă cu bine peste duelul cu Djokovic. 

Partida împotriva sârbului va fi total diferită față de cea contra elvețianului. Thiem va da peste un Nole extrem de motivat, dar și într-o formă senzațională, astfel că meciul se anunță unul infernal pentru austriac. Cum ziceam și mai sus, Dominic își va juca șansa și nu va ceda fără luptă în fața jucătorului care cel mai probabil va reveni pe prima poziție în ierarhia ATP.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Dominic Thiem

De 9 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători în meciuri oficiale, iar sârbul conduce cu 6-3! Anul acesta au avut loc 2 confruntări directe, iar scorul este de 1-1. Ultimul meci a avut loc la French Open, iar Domi s-a impus în 5 seturi în fața sârbului! 

Cote pentru Novak Djokovic v Dominic Thiem

Pe lângă pronosticul oferit, se mai poate merge și pe victoria la H de 3,5 gameuri a sârbului, la o cotă de 1,57 sau under 12,5 gameuri câștigate de sârb, la o cotă de 2,00.

Novak Djokovic vs Dominic Thiem Pont: Scor corect: 2-0 Djokovic

Se anunță un meci disputat între cei doi jucători. Djokovic și Thiem au debutat cu victorii la ediția din acest an de la Turneul Campionilor, iar cu încă un succes în seara asta, pot face un pas important în vederea calificării în semifinale. Sârbul e mare favorit și dacă va juca la fel ca și cu Berrettini, are toate șansele să încheie și această partidă în minimum de seturi. Thiem nu va ceda ușor, dar ținând cont de forma în care se află sârbul, nu văd să-i poată facă față lui Djokovic. Merg pe un nou succes în minimum de seturi pentru Novak, la o cotă bună oferită de către cei de la Unibet.

Pont pariuri: Scor corect: 2-0 Djokovic

Miza: 10/10

Cota: 1.64

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Novak Djokovic vs Dominic Thiem Pont: Novak Djokovic victorie

Novak Djokovic este marele favorit la câștigarea acestui turneu, el fiind și foarte motivat pentru a ajunge iarăși numărul 1 mondial. Iar la cum a jucat Nadal în primul tur, Nole are toate șansele să obțină acest deziderat, mai ales că nici Federer nu pare capabil să-l oprească. În primul meci de aici Djokovic a cedat doar 3 gameuri cu Berrettini și e posibil iarăși să vedem o demonstrație de tenis. Dominic Thiem este și el bun, iar în primul meci l-a învins 2-0 pe Federer. Însă partida a fost foarte echilibrată, iar dacă Federer nu greșea atât de mult în momente cheie deznodământul putea să fie inversat. Acum va avea in față un oponent care foarte rar comite erori neforțate. Consider astfel că Djokovic se va impune, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Novak Djokovic victorie

Miza: 10/10

Cota: 1.19

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

2

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici