Share

Pont Novak Djokovic - Albert Ramos Vinolas, Sârbul are de apărat o semifinală în capitala Italiei

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

17 Mai 2018 14:29 779 0
Logo Novak Djokovic
Logo Albert Ramos-Vinolas
Novak Djokovic
Albert Ramos-Vinolas
VS
20:45 17 Mai 2018
ATP Roma

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Albert Ramos-Vinolas

Un alt pont de la Roma vine de la partida dintre fostul lider mondial, Novak Djokovic și spaniolul Albert Ramos Vinolas, meci programat penultimul pe arena centrală și care nu va începe mai devreme de ora 20 30, ora României. Analiza partidei, dar și pronosticul, în cele de mai jos.

Novak Djokovic: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î V V

Novak Djokovic caută forma de altădată. De fapt, de acum 2 ani, când reușea să se impună pentru prima și ultima oară la Rolland Garros. E greu de crezut că sârbul va reuși în următoarele luni să ajungă din nou la un asemene nivel, dar Novak e pe drumul cel bun. Nole îi lipsește acea constanță incredibilă, care îl făcea de neînvins cu ceva timp. De asta a avut și înfrângerile neașteptate în fața lui Klizan sau Edmund, jucători care nu emiteau nici o pretenție înainte. E clar că obiectivul lui Djokovic este acela de a ajunge într-o formă cât mai bună până la startul celui de-la doilea Grand Slam al anului, iar pentru asta are nevoie de meciuri în picioare și încredere. Încredere pe care o poate recăpăta doar în urma victoriilor. În capitala Italiei, Nole a trecut relativ ușor de primii 2 adversari ieșiți în cale și în seara asta cred că lucrurile vor sta asemănător. Poate sârbul va trebui să se întrebuințeze o idee mai mult, însă la cum îl știu, nu vrea decât să își consolideze revenirea.

Albert Ramos-Vinolas: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î V V

Albert Ramos Vinolas e doar o umbră palidă a jucătorului ce reușea anul trecut să aibă cel mai bun sezon din carieră. Sezonul trecut pe vremea asta, ibericul pătrundea în top 20 și era printre cei mai buni jucători pe zgură din circuit. Anul acesta a avut o scădere incredibilă, iar spaniolul încă înoată în gol. În urma evoluțiilor sale, Ramos a ieșit din top 40 și premisele nu sunt deloc îmbucurătoare. Săptămâna trecută la Madrid a reușit doar un tur 2, ieșind șifonat destul de rău după meciul cu Cuevas, chiar dacă a câștigat un set. În capitala Italiei a muncit mult pentru a ajuns în runda a 3, după ce a fost nevoit să dispute în cele 2 partide jucate seturi decisive. Mai mult de atât, ieri, contra lui Isner, a jucat 3 seturi cu tie-break. stând pe teren aproape 3 ore. Oboseala se va resimți în partida de astăzi, mai ales că Nole e cu totul alt jucător față de Isner și Delbonis. Nu îl văd pe spaniol rezistând prea mult în fața sârbului și dacă va dori să aibă vreo șasă, atunci Ramos va trebui să joace perfect.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Albert Ramos-Vinolas

5-0 este scorul meciurilor directe între Nole și Ramos. Mai mult decât atât, ibericul nu a reușit să câștige vreun set în fața fostului nr 1 mondial. E adevărat că meciurile s-au jucat și în momentele când sârbul conducea autoritar lumea tenisului. Ultima partidă a avut loc chiar anul acesta, la Melbourne.

Cote pentru Novak Djokovic v Albert Ramos-Vinolas

Djokovic e mare favorit înaintea acestui meci, astfel că avem o cotă mult prea mică la victoria acestuia. Pentru cei mai curajoși, recomand un under 20,5 gameuri, iar pentru alții care cred că spaniolul îi va face față sârbului, pot lua un H de +6,5 pe iberic.

 

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Novak Djokovic vs Albert Ramos-Vinolas: Scor corect: 2-0 Novak Djokovic

Cum spuneam și ceva mai sus, Nole e în revenire de formă și va căuta de la meci la meci să joace cât mai precis și fără să mai comită erori, care până nu demult, erau o raritate pentru sârb. Ramos vine după 2 partide echilibrate și nu cred că va face față disputei cu Nole. Statistica contează mai puțin, pentru că acum spaniolul oricum e într-o formă slabă, iar Djokovic, cu un joc solid, nu va avea probleme. Nu există capitol la care ibericul să fie peste fostul lider mondial, astfel că merge pe un succes în minim de seturi pentru Novak. Cota nu este mare, dar din punctul meu de vedere, oferă o siguranță mare.

Pont pariuri: Scor corect: 2-0 Novak Djokovic

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

23

Castigate:

12

Pierdute:

10

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici