Share

Pont Basilashvili - Gojowczyk. 25.04.2019

Tenis

Cota: 1.51

Adaugat de: Gabriel Morariu

24 Apr 2019 20:32 385 0
Logo Nikoloz Basilashvili
Logo Peter Gojowczyk
Nikoloz Basilashvili
Peter Gojowczyk
VS
14:50 25 Aprilie 2019
ATP Budapesta

Analiză și informații pentru Nikoloz Basilashvili v Peter Gojowczyk

În turul 2 de la Budapesta se vor înfrunta Nikoloz Basilashivili și Peter Gojowczyk. Partida este programată joi, după ora 14:30. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi și recomandarea mea.

Top oferte de Paște la agențiile și cazinourile recomandate!

Nikoloz Basilashvili: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V Î

Georgianul de 27 de ani este cotat drept cap de serie numărul 4 al competiției din capitala Ungariei. El este pe locul 18 în ierarhia mondială și vine după 12 luni foarte bune în circuit. În această perioadă, Nikoloz a cucerit două titluri, dintre care unul pe zgură, la Hamburg. Jocul său este potrivit pentru această suprafață, el alunecă bine pe linia de fund și are o deplasare excelentă. Georgianul rezistă în schimburile lungi de mingi și are un forehand foarte puternic. În sezonul precedent a obținut nu mai puțin de 18 victorii pe această suprafață. El a participat și la ediția precedentă a întrecerii de la Budapesta și s-a oprit în faza sferturilor de finală.

Peter Gojowczyk: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î V

Neamțul de pe poziția 85-a în lume a fost nevoit să joace un meci la Budapesta, nu a avut tur liber asemenea adversarului său. Peter a trecut în runda inaugurală de Lloyd Harris adversar mai slab clasat decât el, venit din calificări (7-5, 6-4). El are un bilanț negativ în acest an - 8 victorii și 10 înfrângeri. Succesul de marți cu Harris a fost primul din februarie încoace pe tabloul principal al unei competiții ATP. Stilul său de joc este unul în forță, cu servicii puternice și schimburi pe cât se poate de scurte. Hard-ul indoor îi convine cel mai mult, de asemenea și iarba. Aceste suprafețe sunt departe de condițiile pe care le are acum la Budapesta.

Statistica meciurilor directe Nikoloz Basilashvili v Peter Gojowczyk

Este a treia confruntare directă, însă prima din 2017. Pe ambele de până acum și le-a adjudecat Gojowczyk, însă niciuna pe zgură. 

Cote pentru Nikoloz Basilashvili v Peter Gojowczyk

Georgianul are un joc mai bine calibrat pe zgură, astfel că voi merge pe mâna lui. Pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de peste 20,5 game-uri, la o cotă de 1,55. 

Pont Nikoloz Basilashvili vs Peter Gojowczyk: Victorie Nikoloz Basilashvili

Georgianul are o șansă bună să își apere punctele și să ajungă pentru al doilea an la rând în sferturile de finală de la Budapesta. Cu cât se vor lungi punctele, cu atât vor crește șansele lui Basilashivili să se impună. Gojowczyk va avea dificultăți în momentul în care va fi atacat, deoarece Nikoloz e capabil să genereze mai multă forță pe forehand în comparație cu neamțul. Consider că Efortuna oferă o cotă bună, pe care nu trebuie să o ratați! Succes!

Pont pariuri: Victorie Nikoloz Basilashvili

Miza: 8/10

Cota: 1.51

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

7

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici