Share

Pronostic pentru Niels Lootsma - Jonas Forejtek, ITF Cehia F9, 10.11.2018

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

09 Noi 2018 17:33 338 0
Logo Niels Lootsma
Logo Jonas Forejtek
Niels Lootsma
Jonas Forejtek
VS
11:00 10 Noiembrie 2018
ITF Cehia F9

Analiză și informații pentru Niels Lootsma v Jonas Forejtek

Turneul ITF Cehia F9 are loc în Valasske Mezirici, oraș din estul țării, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Niels Lootsma și Jonas Forejtek, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Valasske Mezirici este o localitate de 28.000 de locuitori, datând din secolul 13, numele său însemnând "între râuri". 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tk Deza Valasske Mezirici, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde în această fază pe Rajski, Drzewiecki, Lootsma și Forejtek. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Niels Lootsma: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Niels Lootsma este un olandez de 24 de ani, clasat pe locul 799 ATP. 
Iar Lootsma mi se pare unul dintre cei mai buni tenismeni din circuitul ITF, el în trecut fiind până pe locul 423 în lume. Și Niels poate să crească mult mai mult, din păcate în acest an având multe probleme fizice, absentând aproape toată primăvara apoi luând iarăși o pauză între august și finalul lunii octombrie. Evident, acest lucru l-a afectat mult, însă Lootsma acum este într-un proces de recuperare al punctelor pierdute, jocul său fiind la standard bun. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Olanda F3, finală la ITF Olanda F4, semifinale la ITF Cehia F7 și sferturi de finală la ITF Cehia F8, săptămâna trecută. 
De la revenire a jucat bine, deși săptămâna trecută iarăși s-a retras, în meciul cu Michal Konecny (locul 568 ATP) fiind oricum condus. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Hajek (locul 803 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-4 5-7 7-5 cu Paulson (tenismen fără clasament), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-1 3-0 cu Michnev (locul 610 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, fără să ofere mingi de break. 

Jonas Forejtek: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Jonas Forejtek este un ceh de 17 ani, fără clasament. 
Iar Jonas este destul de talentat, până acum însă evoluând mai mult în circuitul destinat juniorilor, evident dacă ne uităm la vârsta sa. Acolo ocupă locul 39 în lume, așadar este clar că Forejtek va putea să aibă un cuvânt greu de spus în tenis în următorul deceniu. Chiar și așa, în circuitul ITF abia se acomodează. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Cehia F8, săptămâna trecută. 
Așadar Jonas este în formă destul de bună, săptămâna trecută învingându-l pe Nejedly (locul 560 ATP) foarte clar, până să fie eliminat de Duda (locul 965 ATP). 
Aici:

- 6-3 cu Meis (locul 511 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 78% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-4 7-6 cu Guenther (locul 1073 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (7 salvate)
- 2-6 6-2 6-0 cu Muzaev (locul 731 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (3 salvate)

Statistica meciurilor directe Niels Lootsma v Jonas Forejtek

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Niels Lootsma v Jonas Forejtek

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Niels Lootsma vs Jonas Forejtek: Niels Lootsma castiga

Niels Lootsma este un tenismen foarte bun, care dacă nu avea problemele medicale probabil acum era sus în topul 500 ATP. A revenit la finalul lunii octombrie, jocul său fiind solid de atunci, trecând fără mari probleme de Stanek sau Paroulek. Aici a fost iarăși bun, pierzând un set cu Paulson însă în general dominându-și oponenții. Jonas Forejtek nu este în prima mie mondială, el fiind însă printre cei mai buni juniori din lume. La profesioniști are puține turnee, până acum arătând destul de bine, trecând de exemplu de Nejedly săptămâna trecută la ITF Cehia F8. Aici a pierdut la rândul său set, meciurile sale fiind destul de oscilante pe durata lor. Consider astfel că Lootsma este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Niels Lootsma castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

22

Pierdute:

14

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Dimitrov - Nadal. 18.04.2019
Cota: 1.50 18 Apr 2019 15:00 0