Share

Pont Nicolas Kicker vs Kevin Anderson, ATP Indian Wells: Duel dezechilibrat în turul al treilea de la Indian Wells

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Robert_Cristian

12 Mar 2018 14:41 582 0
Logo Nicolas Kicker
Logo Kevin Anderson
Nicolas Kicker
Kevin Anderson
VS
23:55 12 Martie 2018
ATP Indian Wells

Analiză și informații pentru Nicolas Kicker v Kevin Anderson

Cel de-al patrulea meci al zilei pe arena nr.3 de la Indian Wells, cu începere undeva în jurul miezului nopții, va fi disputa de pe tabloul principal de simplu masculin dintre argentinianul Nicolas Kicker și sud-africanul Kevin Anderson, o partidă pentru care am pregătit un pronostic pe care-l vom detalia în momentele următoare

Nicolas Kicker este cel de-al 94-lea jucător al lumii care a obținut în această săptămână cel mai bun rezultat al carierei într-un turneu din seria Masters 1000. Argentinianul, lipsit de experiență atunci când vine vorba de competițiile de anvergură din circuit a intrat pentru prima dată în carieră pe tabloul principal al unui astfel de turneu și, iată, s-a descurcat foarte bine, profitând, de altfel, și de un tablou destul de accesibil pentru acest nivel, Jiri Vesely în primul tur (cel pe care l-a învins în două seturi, scor 7-5 6-3) și Damir Dzumhur în turul secund (victorie obținută în trei seturi, scor 4-6 6-2 6-1), doi tenismeni ieșiți din formă în acest debut de an.

Argentinianul a obținut un loc direct pe tabloul principal grație și evoluției neașteptat de bune de la Australian Open, acolo unde, din nou aflat la debut, a câștigat două meciuri, după care a cedat în turul al treilea în fața lui Marton Fucsovics în minimum de seturi. Rezultatele obținute de Kicker pe hard în 2018 sunt surprinzătoare dat fiind faptul că argentinianul este un tenismen care nu a fost niciodată familiarizat cu această suprafață, el fiind un jucător care și-a clădit cariera în turneele challenger fie pe zgura europeană, fie pe cea din America de Sud.

În prima rundă, în victoria obținută cu scorul de 7-5 6-3 în fața lui Jiri Vesely, Kicker a servit un singur as și trei duble greșeli, cu o eficiență de 71% puncte câștigate cu primul serviciu în ciuda unei frecvențe de 58%. Vesely a avut doar 3 oportunități de break pe toata durata partidei, fără să reușească să câștige nici măcar o dată pe serviciul argentinianului, însă aceste date ne indică mai degrabă faptul că Vesely a evoluat extrem de slab în raliuri și pe returul adversarului, serviciul lui Kicker nefiind o armă, drept dovadă că cehul a câștigat doar 17% din punctele la retur pe care Kicker le-a jucat cu serviciul al doilea, un procentaj chiar mai slab decât punctele câștigate la retur pe primul serviciu.

Nici în victoria în trei seturi contra lui Damir Dzumhur tiparul nu a fost unul diferit, serviciul fiind un capitol extrem de vulnerabil în arsenalul ambilor jucători, atât Dzumhur cât și Kicker lăsând de multe ori impresia că se simt mai confortabil la retur decât pe propriul serviciu. Argentinianul i-a oferit adversarului său 10 oportunități de break, pierzându-și serviciul în 3 rânduri, în timp ce Dzumhur și-a cedat de nu mai puțin de 6 ori serviciul din 9 oportunități oferite adversarului.

De cealaltă parte, Kevin Anderson, cel de-al șaptelea favorit al turneului și ocupantul poziției a 9-a în clasamentul mondial, traverseaza una dintre cele mai bune perioade ale carierei. După season best-ul din 2017, Anderson pare să continue în aceeași notă pozitivă, debutul lui 2018 fiind deja unul bun pentru el, cu un turneu demonstrativ câștigat chiar la început de an competițional, finală la Pune, primul titlu ATP al anului la New York, dar și o nouă finală în Mexic, la Acapulco, pierdută în fața lui Juan Martin del Potro.

Per total, Anderson s-a prezentat excelent până acum în acest sezon, el înregistrând un record de 15 victorii și 4 înfrângeri, cea mai mare dezamăgire a anului venind chiar la Australian Open, acolo unde a pierdut prematur în fața lui Kyle Edmund, o înfrângere care s-a dovedit apoi a fi mai puțin surprinzătoare decât a părut inițial, având în vedere că britanicul a ajuns până în penultimul act al competiției de la Antipozi.

Știm deja despre Anderson că este unul dintre cei mai buni jucători din lume atunci când vine vorba de propriul serviciu, iar acest lucru s-a putut observa și în victoria, scor 7-5 6-4 din primul tur în fața rusului Evgeny Donskoy. Anderson a fost impecabil pe propriul serviciu, cu 17 ași, 0 duble greșeli și o eficiență de 83% puncte câștigate pe primul serviciu în spatele unei frecvențe de 75%, fără să-i ofere lui Donskoy nici măcar o oportunitate de break pe toată durata partidei

Pont Nicolas Kicker vs Kevin Anderson: Nicolas Kicker sub 8.5 game-uri câștigate în meci

Fără îndoială, acest meci reprezintă unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri al turului al treilea de la Indian Wells. Diferența dintre cei doi în clasamentul mondial este de nu mai puțin de 85 de locuri în favoarea sud-africanului în acest moment și, mai mult decât atât, Anderson dețină incomparabil mai multă experiență atunci când vine vorba de suprafețele rapide și de competițiile de anvergură din circuit. Argentinianul se află la debutul său nu doar la Indian Wells, ci pe tabloul principal al oricărui turneu din seria Masters și, fără a încerca să-i diminuez din merite, consider că a profitat la maximum de un tablou extrem de accesibil și de doi adversari total ieșiti din formă la această oră. Kicker nu a impresionat pe propriul serviciu nici cu Dzumhur și nici cu Vesely, iar dacă frecvența primului serviciu nu va fi una ridicată, cred că Anderson va ataca pe retur și va încerca să fie cât mai agresiv cu fiecare ocazie, făcându-i viața grea argentinianului pe aceste terenuri. Mă aștept la o nouă evoluție aproape fără greșeală pentru Anderson în ceea ce privește propriul serviciu și, dacă va intra cu aceeași mentalitate ofensivă pe teren încă de la început, ar trebui să obțină o victorie confortabilă, fără prea mari bătăi de cap. Am ales să merg pe un pariu de sub 8,5 game-uri câștigate de Kicker, la o cotă similară cu ceea ce avem pe Anderson sub 12.5, în această situație, chiar și în cazul unui set cu prelungiri, încă păstrându-ne șanse de a câștiga. Cea mai bună cotă pentru acest pariu o găsiți la Betano.ro, @1,80

Pont pariuri: Nicolas Kicker sub 8.5 game-uri câștigate în meci

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Robert_Cristian

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0