Share

Pariuri tenis, ATP Eastbourne, Nicolas Jarry - Pablo Cuevas

Tenis

Cota: 1.75

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

23 Iun 2019 23:55 768 0
Logo Nicolas Jarry
Logo Pablo Cuevas
Nicolas Jarry
Pablo Cuevas
VS
14:30 25 Iunie 2019
ATP Eastbourne

Analiză și informații pentru Nicolas Jarry v Pablo Cuevas

În primul tur al turneului ATP de la Easbourne, care se joacă pe iarbă, se întâlnesc Nicolas Jarry și Pablo Cuevas, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Este ultimul turneu pregătitor înainte de Wimbledon

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Nicolas Jarry: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V Î

Nicolas Jarry este un chilian de 23 de ani, care se află pe poziția 55. Este un jucător în ascensiune, specializt pe zgură, dar cu rezultate din ce în ce mai bune și pe hard. Serviciul este principala armă, deoarece este un jucător de 2 metri. În ultimele trei sezoane, are un bilanț de 6 victorii și 10 înfrângeri pe iarbă. Anul acesta este decent, cu un sfert de finală la s-Hertogenbosch și cu o eliminare în primul tur la Queens. A fost învins de Gasquet, respectiv Mahut, doi jucători foarte buni pe această suprafață

Pablo Cuevas: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Pablo Cuevas a ajuns la 33 de ani și se află pe poziția 44. Și-a pus mari speranțe în sezonul pe zgură, unde a participat la turnee mai mic și a obținut 28 de victorii. La Roland Garros a avut ghinionul să joace cu Dominic Thiem în turul al treilea și a pierdut clar la austriac. În toată cariera a adunat doar 8 victorii pe iarbă și 9 înfrângeri. Anul său cel mai bun pe iarbă a fost în 2016, când ajungea în finală la Nottingham, dar pierdea la Steve Johnson. Așadar, a evitat cât a putut această suprafață, pe care nu a acceptat-o niciodată. 

Statistica meciurilor directe Nicolas Jarry v Pablo Cuevas

Este 1-1 la întâlnirile directe, ambele au avut loc pe zgură. Jarry a câștigat-o pe ultima, în 2018 la Rio de Janeiro

Cote pentru Nicolas Jarry v Pablo Cuevas

Avem două cote pe care vi le recomandăm pentru acest meci. Pentru o partidă cu peste 22  de game-uri, avem o cotă de 1,7. Pentru o victorie simplă a lui Jarry, ne este oferită o cotă de 1,57.

Nicolas Jarry vs Pablo Cuevas Pont: Jarry câștigă cu h (-1,5) la game

Nicolas Jarry a jucat deja patru partide pe această suprafață și s-a descurcat decent, împotriva unor adversari puternici. Pentru Cuevas este primul meci pe iarbă și primul de la Roland Garros. Cred că Jarry este mai pregătit, iar serviciul său va fi greu de returnat de un Cuevas care nu agreează această suprafață. Chilianul s-a impus și în urmă cu un an pe zgură, așadar are și un ușor ascendent moral. toate converg spre un succes al lui Jarry și vă invit să îl jucați.

Pont pariuri: Jarry câștigă cu h (-1,5) la game

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Nicolas Jarry vs Pablo Cuevas Pont: Nicolas Jarry victorie

Nicolas Jarry nu este în sine un jucător specialist pe iarbă, însă la 1.98m înălțime deține un serviciu foarte bun care îl ajută în astfel de meciuri. Până acum pe această suprafață a fost bun, trecând de Tsitsipas la s'Hertogenbosch, unde a ajuns până în sferturile de finală, apoi pierzând la Londra cu Mahut însă la limită, 7-6 în decisiv. Pablo Cuevas este solid însă în general joacă destul de rar pe această suprafață, fiind la primul meci pe iarbă din an. Așadar forma lui este greu de estimat, anul trecut însă la Wimbledon pierzând în primul tur cu Bolleli fără să ia set. Consider astfel că Jarry este favorit, pariul mergând pe victoria sa la o cotă oferită de de Unibet.

Pont pariuri: Nicolas Jarry victorie

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Nicolas Jarry vs Pablo Cuevas Pont: Primul set/Final - 1/1 Jarry

Nicolas Jarry îl va înfrunta astăzi pe Pablo Cuevas într-o partidă în care chillianul este favorit dacă ne uităm pe cotele oferite de bookmakeri și pe istoricul personal al celor doi pe iarbă. Nicolas măsoară 1.98cm și este posesorul unui serviciu care este foarte greu de "spart" pe suprafața care accelerează viteza mingii la contact. Adversarul său, Cuevas, este la primul joc din acest sezon pe iarbă, suprafața pe care se simte cel mai incomod. Nu cred că Jarry va întâmpina foarte multe dificultăți și cred că va fi jucătorul care va intra mai bine într-un meci pe care îl va termina învingător.

Pont pariuri: Primul set/Final - 1/1 Jarry

Miza: 8/10

Cota: 2.05

Adaugat de: George Halici

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

12

Castigate:

7

Pierdute:

3

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici