Share

Pronostic pentru Nicolas Jarry - Leonardo Mayer, Australian Open, 15.01.2018

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Ian 2018 00:59 735 0
Logo Nicolas Jarry
Logo Leonardo Mayer
Nicolas Jarry
Leonardo Mayer
VS
06:00 15 Ianuarie 2018
Australian Open

Analiză și informații pentru Nicolas Jarry v Leonardo Mayer

                                      

Australian Open este cel mai important turneu al lunii ianuarie, găzduit fiind de Melbourne, iar în această analiză voi detalia partida dintre Nicolas Jarry și Leonardo Mayer, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Openul Australiei este unul dintre cele patru turnee de grand slam, alături de Roland Garros, Wimbledon și US Open, și are o tradiție foarte îndelungată, datând din 1905. La început competiția este una locală, prima ediție având doar 10 participanți, ea disputandu-se de altfel în Noua Zeelandă. 
Însă pe parcurs lucrurile au evoluat foarte mult, acum turneul fiind urmărit de zeci de milioane de telespectatori, doar pe Eurosport finala de anul trecut fiind privită de 11 milioane de oameni. 
Gazda este Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. Cele trei mari arene însă, Rod Laver, Hisense și Margaret Court dispun inclusiv de acoperiș retractabil, așadar nu vom avea probleme cu ploaia. 
Deși în primii zeci de ani suprafața era iarba, momentan aceasta este Plexicushion Prestige, identică celei din Brisbane, care are un Court Pace Rating (indicele prin care Federația Internațională de Tenis măsoară oficial viteza unui teren în funcție de zeci de variabile) de 40, arena centrală fiind cea mai rapidă. 
Fondul de premiere a fost crescut în acest an, ajungând la peste 50 de milioane de dolari australieni, câștigătorul plecând acasă cu 4 milioane și evident 2000 de puncte. 
Campionul en-titre este Roger Federer după o finală de vis cu Rafael Nadal. 

Leonardo Mayer este un argentinian de 30 de ani, clasat pe locul 52 ATP. 
Leonardo este un tenismen foarte talentat, care încă mai poate juca la un nivel foarte înalt, el de altfel terminând doi ani în interiorul topului 50. Din păcate a suferit o accidentare care l-a forțat să ia o pauză, și astfel anul 2016 a fost mult sub standarde, el ieșind și din prima sută mondială. 
În plus, a fost nevoit să rateze și startul anului trecut, inclusiv Australian Open. 
În 2017 totuși a reușit să-și regăsească un ritm decent de joc, având finală la challengerul de la Carilo, finală la challengerul de la Bastad, titlu la Hamburg și tur 3 la US Open. 
Mayer este specialist pe zgură, și asta s-a văzut mai ales prin câștigarea turneului de 500 de puncte din Germania, însă a fost decent și pe hard, de exemplu la US Open trecând de Gasquet și Sugita. 
Finalul de an a fost incredibil de slab însă, pierzând 2-6 2-6 cu Gojowczyk sau 0-6 3-6 cu Isner. 
În 2018 Mayer însă a părut la un nivel decent. Are la Brisbane înfrângere în primul tur cu Ryan Harrison, însă luând un set și având multe mingi de break, apoi la Sydney învingându-l pe Mischa Zverev 7-5 6-3. 
A fost eliminat după o partidă de 3 seturi cu Paire, francezul fiind la un nivel pe care Mayer nu-l poate atinge. 

Nicolas Jarry este un tenismen de 22 de ani din Chile, clasat pe locul 105 ATP. 
Jarry este specialist pe zgură, deși acest lucru nu este tocmai ușor de intuit, el având 1.98m și teoretic fiind mai eficient pe hard. Bineînțeles, și pe suprafețe rapide se descurcă decent, serviciul fiindu-i de ajutor. 
Anul său 2017 este interesant, el având finală la challegerul de la Morelos, finală la challengerul de la Santiago, semifinale la challengerul de la Leon, titlu la challengerul de la Medellin, semifinală la challengerul de la Santo Domingo, titlu la Quito și titlu la challengerul Santiago 2. 
Însă chiar și în ciuda acestor 3 trofee, Jarry mi se pare că a regresat destul de mult, mai ales la nivel de ATP fiind aproape absent. 
Iar pe hard în ultima parte din sezon a fost extrem de slab, pierzând cu Skugor (locul 295 ATP) sau cu Chung.
În 2018 iarăși mi s-a părut chinuit. La Chennai a ajuns în turul secund, trecând de Andujar însă pierzând cu Haase, pentru ca la challengerul de la Canberra să fie eliminat de Janvier (locul 384 ATP), după o partida lungă și echilibrată. 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Nicolas Jarry vs Leonardo Mayer: Leonardo Mayer castiga

Leonardo Mayer încă nu este la nivelul său cel mai bun, anul 2017 fiind destul de mixt, cu titlu la Hamburg și tur 3 la US Open, însă în rest multe contraperformanțe. Totuși, în 2018 până acum a arătat mai bine, în ciuda unor înfrângeri în trei seturi cu Paire și cu Harrison. Chiar dacă cu Benoit nu merita acel set, cu Ryan Harrison meciul mi s-a părut 50-50, așadar putea să-l câștige. Nicolas Jarry nu prea se descurcat pe hard, și vine după un început greu de an. Are înfrângere cu Haase după un meci decent, însă apoi a fost eliminat de la Canberra de Janvier, și chiar dacă meciul a fost aproape egal, Maxime este mult mai modest pe hârtie. Consider că Leonardo Mayer este mult mai bun în deplasarea pe teren și își ridică nivelul în grand slamuri, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Leonardo Mayer castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

25

Castigate:

16

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici