Share

Pronostic pentru Naomi Osaka - Kiki Bertens, WTA Roma, 17.05.2019

Tenis

Cota: 2.00

Adaugat de: Tudor Cosma

16 Mai 2019 23:56 980 1
Logo Naomi Osaka
Logo Kiki Bertens
Naomi Osaka
Kiki Bertens
VS
13:00 17 Mai 2019
WTA Roma

Analiză și informații pentru Naomi Osaka v Kiki Bertens

Turneul WTA Roma are loc în Italia, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Naomi Osaka și Kiki Bertens, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Roma este o localitate de 2.87 milioane de locuitori fiind capitala Italiei și al patrulea oraș ca mărime din Uniunea Europeană. 
Turneul acesta este mare, Premier 5, având un fond de premiere de 5.207.405 euro. 
Gazda este complexul Foro Italico, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Pliskova, Osaka, Bertens sau Vondrousova. 

Betfair - deschide cont și primești extra 500RON!

Naomi Osaka: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Naomi Osaka este o japoneză de 21 de ani, clasată pe locul 1 WTA. 
Iar Osaka este una dintre cele mai talentate jucătoare din lume, o sportivă care după cum se vede este lideră mondială și care a câștigat ultimele două turnee de grand slam. A avut câteva probleme în ultima vreme, despărțindu-se de antrenorul Bajin, cel care îi adusese atâtea succese, apoi spunând că i s-a urcat puțin la cap faima din ultima vreme. 
În 2018 are semifinale la Nottingham, titlu la US Open, finală la Tokyo și semifinale la Beijing. 
Iar în 2019 are semifinale la Brisbane, titlu la Australian Open, semifinale la Stuttgart și sferturi de finală la Madrid. 
Aici:

- 6-3 6-3 cu Cibulkova (locul 33 WTA), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (7 salvate)
- 6-3 6-3 cu Buzarnescu (locul 29 WTA), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Kiki Bertens: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Kiki Bertens este o olandeză de 27 de ani, clasată pe locul 4 WTA. 
Iar Bertens este de 3 ani o jucătoare foarte solidă, în ultima vreme însă jucând cel mai bun tenis al carierei și ajungând pe cea mai înalta poziție. Vine după titlu la Madrid, unde nu a pierdut set tot turneul, iar aici iarăși pare să-și domine oponentele.
În 2018 are titlu la Charleston, finală la Madrid, sferturi de finală la Nurnberg, sferturi de finală la Wimbledon, sferturi de finală la Canadian Open, titlu la Cincinnati, titlu la Seul și semifinale la WTA Finals. 
Iar în 2019 are semifinale la Sydney, titlu la Sankt Petersburg, sferturi de finală la Doha, semifinale la Stuttgart și titlu la Madrid. 
Aici:

- 6-2 4-6 7-5 cu Anisimova (locul 54 WTA), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 32% cu cel secund, oferind 13 mingi de break (7 salvate)
- 6-4 1-6 6-3 cu Navarro (locul 31 WTA), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 49% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Naomi Osaka v Kiki Bertens

În întâlnirile directe scorul este 1-1. 

Cote pentru Naomi Osaka v Kiki Bertens

Pont Naomi Osaka vs Kiki Bertens: Naomi Osaka trimite peste 2.5 asi

Naomi Osaka joacă din ce în ce mai bine, și cu acest sfert de finală de aici și-a garantat poziția de număr 1 mondial până după Roland Garros. Aici nu a pierdut set în partidele de ieri, lucru foarte important deoarece acum va fi odihnită. Ca număr de ași are de exemplu la Madrid, tot pe zgură, 8 cu Cibulkova, 4 cu Tormo, 9 cu Sasnovich și 12 cu Bencic, iar ieri are 13 cu Cibulkova și 9 cu Buzarnescu. Kiki Bertens este și ea o tenismenă de top, și chiar dacă este mai obosită după meciurile lungi de aici cu siguranță nu va fi învinsă atât de ușor. Consider astfel că Osaka va trimite peste 3 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Naomi Osaka trimite peste 2.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Naomi Osaka vs Kiki Bertens: Kiki Bertens +4,5 game-uri

Naomi Osaka este numărul 1 mondial, o tenismenă care și-a ridicat jocul în ultima vreme, după ce a avut o perioadă serioasă de cădere în special ca urmare a despărțirii de antrenorul Bajin. Aici nu a avut mari probleme, trecând de Cikbulkova și Buznarescu fară să piardă set, ambele oponențe fiind însă de nivel mediu. Kiki Bertens a intrat în top 5 WTA, ea venind după ce a triumfat la Madrid fără să piardă set. Acolo a jucat un tenis foarte solid, învingându-le pe Kvitova, Stephens sau Halep, iar aici și-a continuat seria de victorii. A pierdut set atât cu Anisimova cât și cu Navarro, însă în general jocul său a mers bine iar Kiki poate spera chiar să câștige întâlnirea de astăzi. Consider astfel că Bertens nu va pierde la o diferență mai mare de 4 gameuri, pontul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Kiki Bertens +4,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.32

Adaugat de: Admin

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

46

Castigate:

26

Pierdute:

16

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici