Share

Pont Milos Raonic - Stan Wawrinka, Își ia revanșa elvețianul după eșecul de la Melbourne ?!

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Burlacu Ștefan

13 Feb 2019 02:50 928 0
Logo Milos Raonic
Logo Stan Wawrinka
Milos Raonic
Stan Wawrinka
VS
20:30 13 Februarie 2019
ATP Rotterdam

Analiză și informații pentru Milos Raonic v Stan Wawrinka

Un alt pont din tenis vine de la partida dintre canadianul Milos Raonic și elvețianul Stan Wawrinka, din cadrul turului secund de la Rotterdam, meci ce este penultimul al zilei programat pe arena centrală și care va începe după ora 20 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul găsit, în cele ce urmează.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Milos Raonic: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Milos Raonic a avut un start de sezon bun spre foarte bun. Canadianul a făcut meciuri foarte solid în prima lună din 2019 și fără doar și poate se află pe drumul cel bun. Cu siguranță Raonic va ajunge din nou în top 10, dacă nu va mai avea probleme medicale.

Milos a făcut sferturi de finală la cele 2 turnee la care a luat parte, Brisbane și A.O. De fiecare dată a fost eliminat de jucători aflați în mare formă la ora disputării meciului, Daniil Medvedev la Brisbane și Lucas Pouille la Melbourne. Canadianul a luat set în ambele eșecuri, dar nu a putut evita înfrângerile. Una peste alta, un parcurs bun pentru Raonic, care așa cum ziceam ceva mai sus, se vede că e pe o pantă ascedentă. 

După eliminarea de la Antipozi, canadianul a revenit la Rotterdam, cu un succes în minim de seturi, contra unuia dintre jucătorii buni ai circuitului, Philipp Kohlschreiber. Chiar dacă a fost un succes obținut în 2 seturi lungi, cu prelungiri și tie-break, Milos nu a avut emoții mai deloc, oferind o singură minge de break adversarului. La capitolul serviciu a stat excelent din nou, servind nu mai puțin de 21 de ași.

Contra lui Wawrinka va fi ceva mai greu. Elvețianul e și el într-o revenire de formă și are forța să îl încurce pe canadian. Raonic trebuie să fie la înălțime din nou la serviciu și să nu comită greșeli ce nu îi stau în caracter, pentru a nu avea emoții. Meciul oricum se anunță mult mai disputat decât o arată cotele.

Stan Wawrinka: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Stan Wawrinka a debutat și el cu dreptul la turneul de la Rotterdam. Elvețianul, care a avut un debut de an destul de bun, vrea să urce cât mai rapid în top și să ajungă măcar în top 20. În ianuarie, Wawa a luat parte doar la 2 turnee, Doha și A.O, la ambele competiții find eliminat destul de prematur. 

Dacă la Doha a făcut sferturi, fiind învins de unul din cei mai în formă tenismeni din acest debut de sezon, Roberto Bautista, la Melbourne, Stan s-a înclinat chiar în fața adversarului din seara asta. A fost însă un eșec la limită, chiar dacă s-au jucat doar 3 seturi. Toate s-au încheiat la tie-break, Raonic gestionând mai bine fiecare final de set.

După eliminarea de la Antipozi, elvețianul s-a întors în circuit la turneul de la Sofia, dar surprinzător, Stan a cedat în fața românului Marius Copil, chiar în prima rundă. Asta cu toate că Wawrinka evoluase aproape perfect timp de 2 seturi. Un singur mini-break a făcut diferența în actul secund, iar în decisiv, jocul elvețianul s-a dereglat suficient de mult, încât i-a permis lui Copil să se impună pentru prima dată în fața triplului câștigător de grand slam.

În Olanda, Wawa nu a avut probleme decât un set contra lui Benoit Paire. Sigur, francezul a servit pentru set, având chiar și mingi 3 mingi de a închide actul în favoarea sa, dar elvețianul a revenit și s-a impus în tie-break. Actul secund a fost fără istoric, Wawrinka făcând practic un tur de forță în fața unui jucător total dezorientat. 

Contra lui Raonic lucrurile vor fi mult mai complicate. Meciul reprezintă totodată și o ocazie pentru elvețian de a-și lua revanșa în fața canadianului după eliminarea de la Melbourne. Cert e că va fi un meci strâns și zic eu, deschis oricărui rezultat.

Statistica meciurilor directe Milos Raonic v Stan Wawrinka

Cei doi jucători s-au întâlnit în 7 meciuri oficiale, iar Stan conduce cu 4-3. În ultima întâlnire directă însă, care a avut loc luna trecută la Melbourne, Milos s-a impus în minim de seturi. Va fi cel de-al doilea duel direct de la Rotterdam, după ce în urmă cu 4 ani, în semifinalele competiției, Wawrinka a câștigat cu 2-0 în fața canadianului.

Cote pentru Milos Raonic v Stan Wawrinka

Se poate încerca o victorie a elvețianului, cu o miză mai mică, la o cotă de 2,80 sau over 2,5 seturi, la o cotă de 2.22.


100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Milos Raonic vs Stan Wawrinka: Total gameuri - peste 23,5

Se anunță o partidă extrem de disputată. Cei doi jucători au oferit un recital și la Melbourne, astfel că mă aștept ca și la meciul din această seară să vedem spectacol. Serviciile celor doi jucători sunt la un nivel extrem de ridicat, mai ales cel al canadianului, iar schimburile prelungite nu ar trebuie să existe într-un număr așa mare. E de așteptat ca cel puțin un set să se decidă la tie-break, la fel cum nu este deloc exclus să avem un act decisiv. În condițiile date, consider că cel mai bun pariu la această partidă e pe numărul de gameuri și am să recomand minim 24 de gameuri disputate. Cota oferită ne aduce un profit de 80% din miza jucată, iar pariul ne poate ieși și din doar 2 seturi.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 23,5

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont Milos Raonic vs Stan Wawrinka: Numar maxim de gameuri castigate consecutiv - sub 3.5

Milos Raonic este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, iar arma sa principală este evident serviciul. Acest lucru s-a văzut și aici în primul meci, când Raonic nu i-a dat mari șanse lui Kohlschreiber, câștigând în două seturi, servind 21 de ași și oferind o singură minge de break, și aceea salvată. Stan Wawrinka nu traversează o formă prea bună, mai ales dacă ne gândim că la Sofia a fost eliminat de Marius Copil. Aici a fost la un pas să piardă set cu Paire, până la urmă câștigând la capătul unui meci în care și-a pierdut o singură dată serviciul. Iar când cei doi s-au întâlnit acum o lună la Australian Open au fost doar 4 breakuri tot meciul. Consider astfel că este greu ca unul dintre tenismeni să câștige 4 gameuri la rând, așadar să facă 2 breakuri consecutive, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Numar maxim de gameuri castigate consecutiv - sub 3.5

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

30

Castigate:

12

Pierdute:

18

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici