Share

Pont Mikhail Kukushkin - Sam Querrey, Americanul revine pe terenul de joc

Tenis

Cota: 1.86

Adaugat de: Burlacu Ștefan

24 Iun 2019 01:33 568 0
Logo Mikhail Kukushkin
Logo Sam Querrey
Mikhail Kukushkin
Sam Querrey
VS
14:30 24 Iunie 2019
ATP Eastbourne

Analiză și informații pentru Mikhail Kukushkin v Sam Querrey

Un alt pont de la Eastbourne vine de la partida dintre kazahul Mikhail Kukushkin și americanul Sam Querrey, meci ce este al doilea programat pe terenul cu nr 2 și care va începe în jur de ora 14 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul găsit, în cele de mai jos.

Deschide cont și primești extra 500RON!

Mikhail Kukushkin: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V Î Î

Mikhail Kukushkin nu trece nici el printr-o perioadă bună. Kazahul, care în esență nu este un jucător deloc rău, dar este de cele mai multe ori inconstant, se pregătește de cel de-al treila Grand Slam al anului. Iarba nu este neapărat suprafața favorită a lui Mikhail, însă anul trecut jucătorul de pe locul 47 a făcut semifinale la acest turneu. Practic kazahul are de apărat performanța realizată sezonul trecut. 

Doar 3 meciuri a disputat Kukushkin până acum pe iarbă, iar în două dintre ele a fost învins. Fără să ia set chiar! Un singur succes, contra lui Sonego, la Hertogenbosch, jucător care nu excelează pe iarbă. Kazahul, care pe hard, o altă suprafață asemănătoare ca viteză cu iarba, se descurcă bine, ar trebui să aibă rezultate, cel puțin satisfăcătoare și pe gazon. Dar așa cum specificam ceva mai sus, Kukushkin e și inconstant și după meciuri bune, scade nivelul surprinzător de mult sau e capabil de meciuri foarte bune, contra unor adversari de top. 

Acum, în primul tur, kazahul va da peste un jucător ce nu a mai evoluat de mai bine de 2 luni, dar care pe iarbă e o adevărată forță. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, Mikhail va lupta să ajungă în turul 2 și să facă un antrenament cât mai bun înainte de Wimbledon.

Sam Querrey: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V Î

Sam Querrey revine pe terenul de joc după o pauză destul de lungă. Americanul a absentat de la French Open și a ratat aproape tot sezonul pe zgură. Cu excepția turneului de la Houston, acolo unde a făcut semifinale și a fost eliminat chiar de către câștigătorul competiției, Garin, Sam nu a mai evoluat în nici un meci.

Revenirea nu va fi una ușoară, dar faptul că americanul se întoarce pe iarbă, una din suprafețele sale favorite, poate facilita revenirea. Serviciul îl ajută pe american, care cu siguranță e la un nivel foarte înalt din acest punct de vedere. Ritmul de joc e cel care va fi cel mai mult afectat, dar cred că dacă va servi bine în primele gameuri, Sam poate să reintre în rimt și să își pună în funcțiune și celelalte arme pe care le are. 

Querrey e un jucător ce adoră suprafețele rapide, iar cu serviciul sau face ravagii. Anul trecut a făcut sferturi de finală la Queen s și tur 3 la Wimbledon, astfel că e de așteptat ca și în acest an, cel puțin la Wimbledon americanul să aibă evoluții cel puțin decente. Absența de pe terenul de joc i-a afectat ritmul jocului în mod special, dar cred cu tărie că Sam are forța să se acomodeze rapid noilor condiții de joc.

Partida cu Kukushkin se anunță grea, dar valoric, Sam este peste kazah. Dacă va trece cu bine de primele 2-3 gameuri pe propriul serviciu, sunt sigur că americanul poate amenința serviciul adversarului și implict să facă break-ul. Oricum, Querrey are toate armele ca să iasă învingător din această partidă. 

Statistica meciurilor directe Mikhail Kukushkin v Sam Querrey

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de 4 ori, iar raportul întâlnirilor este egal, 2-2. Ultma confruntare directă a avut loc însă în urmă cu mai bine de 7 ani în urmă, iar kazahul se impunea cu 2-0 în cadrul unui turneu pe zgură. 

Cote pentru Mikhail Kukushkin v Sam Querrey

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge pe over 22,5 gameuri, la o cotă de 1,57 sau victoria americanului la H de 1,5 gameuri, la o cotă de 2,00. 

Pont Mikhail Kukushkin vs Sam Querrey: Victorie Sam Querrey

Sam Querrey revine după o pauză destul de lungă, dar asta nu ar trebui să fie un obstacol în obținerea primei victorii pe iarbă din acest sezon. Suprafața verde îi convine de minune americanului, care are un joc ce se pliază excelent pe gazon. Kukushkin nu trece printr-o formă bună, dar cu siguranță nu se va preda deloc ușor. Kazahul are și el armele sale, dar per total, e sub Querrey. Chiar dacă pauză i-a afectat ritmul de joc al americanului, cred că Sam poate să atingă un nivel bun și să iasă invingător din această partidă. Cota sa este deja în scădere, dar totuși una foarte bună.

Pont pariuri: Victorie Sam Querrey

Miza: 10/10

Cota: 1.86

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

30

Castigate:

19

Pierdute:

9

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Nice vs PSG. Meci tare în Ligue 1
Cota: 1.62 18 Oct 2019 21:45 0