Share

Ponturi tenis, WTA Hiroshima, Mihaela Buzărnescu - Kurumi Nara

Tenis

Cota: 1.91

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

11 Sep 2019 16:10 544 0
Logo Mihaela Buzarnescu
Logo Nara Kurumi
Mihaela Buzarnescu
Nara Kurumi
VS
05:30 12 Septembrie 2019
WTA Hiroshima

Analiză și informații pentru Mihaela Buzarnescu v Nara Kurumi

În turul al doilea al turneului WTA de la Hiroshima, se întâlnesc Mihaela Buzărnescu și Kurumi Nara, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. 

Deschide cont la Betano și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Mihaela Buzarnescu: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Mihaela Buzărnescu a ajuns pe locul 125 WTA, dar are șansa de a termina anul în prima sută, deoarece nu are puncte de apărat în această uiltimă parte a sezonului. Mihaela are doar 12 victorii și 26 de înfrângeri, dintre care 4 victorii pe hard cu 13 pierdute. La US Open a pierdut în primul tur la Andrea Petkovic, astfel că a avut timp să pregătească circuitul asiatic, unde sunt multe puncte puse în joc. Aici, a eliminat-o în primul tur pe Victoria Tomova, 6-1, 6-4. A servit foarte bine și nu a oferit nici o minge de break adversarei. A avut 79% puncte câștigate cu primul serviciu și 71% cu cel de al doilea. 

Nara Kurumi: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Kurumi Nara are 27 de ani și ocupă locul 182, iar cea mai înaltă poziție atinsă a fost locul 32, în 2014. Nara este o jucătoare scundă, care se bazează pe o deplasare bună, dar fără să exceleze la capitolul lovituri. Forma de moment nu este grozavă, are doar două victorii în ultimele cinci partide. Japoneza a participat mai mult la turnee de categorie ITF în acest an, din cauza clasamentului slab. La turneele importante nu prea a trecut de calificări. Aici, a eliminat-o pe Tatjana Maria cu un dublu 6-4. A oferit 12 mingi de break, din care a salvat 9. A avut doar 8 puncte din 26 câștigate cu al doilea serviciu.

Statistica meciurilor directe Mihaela Buzarnescu v Nara Kurumi

Prima întâlnire directă

Cote pentru Mihaela Buzarnescu v Nara Kurumi

Pentru acest meci, am selectat două cote pe care le puteți încerca. Avem un 1,47 pentru victoria Mihaelei sau un 2,3 pentru o victorie la cel puțin cinci game-uri diferență.

Mihaela Buzarnescu vs Nara Kurumi Pont: Mihaela Buzărnescu câștigă cu h (-3,5)

Mihaela a jucat foarte bine în primul tur, cu un serviciu la înâlțime. Kurumi Nara a servit slab, cu un serviciu al doilea atacabil, dar a avut o adversară moale la retur, ca Tatjana Maria. Cred că agresivitatea Mihaelei la retur, mai ales pe seviciul al doilea al japonezei poate face diferența. Merg pe mâna lui Miki, al cărei joc a arătat mai bine în primul tur și pe loviturile supeioare ale acesteia. Avem o cotă excelentă pentru o victorie la minim patru game-uri pe care o recomand cu încredere.

Pont pariuri: Mihaela Buzărnescu câștigă cu h (-3,5)

Miza: 10/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

12

Castigate:

7

Pierdute:

3

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici