Share

Pronosticuri tenis feminin: Buzărnescu - Goerges, meci interesant la Roma

Tenis

Cota: 2.10

Adaugat de: Marian Cioată

15 Mai 2019 10:06 1,1k 0
Logo Mihaela Buzarnescu
Logo Julia Goerges
Mihaela Buzarnescu
Julia Goerges
VS
11:00 16 Mai 2019
WTA Roma

Analiză și informații pentru Mihaela Buzarnescu v Julia Goerges

În această dimineață, amânat din cauza ploii, se va disputa meciul din turul secund al WTA Roma, dintre românca Mihaela Buzărnescu (29 WTA) și nemțoaica Julia Goerges (18 WTA). Pontul recomandat merge în direcția jucătoarei mai bine clasate, care are avantaj și la meciurile directe.

Betfair - deschide cont și primești extra 500RON!

Mihaela Buzarnescu: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î Î

Mihaela (31 ani) a ajuns la 6 victorii din 21 meciuri disputate în 2019. Dintre acestea, majoritatea au fost obținute contra unor sportive din afara primei sute mondiale și niciuna contra jucătoarelor din top 25 WTA. Ostapenko a fost victima sa preferată, învinsă în 2 ocazii.

Buzărnescu pare recuperată complet din punct de vedere fizic, dar moralul ei nu este foarte sus, iar asta îi afectează atât calitatea loviturilor, dar mai ales selecția acestora în momentele importante. 

Recordul carierei pentru româncă, pe zgură, este impresionant - 245 victorii și 118 eșecuri. Totuși, majoritatea succeselor sale s-au profilat în competițiile minore, din circuitul ITF, acolo unde a evoluat în circa 80% din timpul petrecut la nivel pro. Acum este abia la a doua participare la turneul de la Roma, după ce anul trecut era eliminată surprinzător din turul 1 de către chinezoaica Shuai Zhang, în 2 seturi.

Julia Goerges: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Julia (30 ani) este din aceeași generație cu fata noastră, dar cu aproximativ jumătate de an mai tânără. Cele două s-au mai întâlnit și la junioare și la începutul carierei, în turnee minore ITF. 

Germanca este prezentă pentru a șaptea oară la WTA Roma, reușind să atingă faza optimilor de finală, la prima (2012) și ultima (2017) apariție. Ea este o jucătoare completă, puternică pe toate suprafețele, având un joc în forță. Pe zgură, recordul carierei sale este de 173 victorii din 280 meciuri oficiale. 

Goerges este departe de cel mai bun nivel al ei, atins la finalul lui 2017, atunci când intra chiar în top 10 mondial. Totuși, în 2019 are bilanț pozitiv, cu 12 victorii din 21 meciuri.

În turul inaugural, nemțoaica a dispus de Su Wei Hsieh (25 WTA), cu scorul de 6-3 6-4. Julia a impresionat la serviciu, câștigând 81% din punctele jucate cu prima minge. La retur, a fost agresivă, procurându-și 12 mingi de break și fructificând 4.

Statistica meciurilor directe Mihaela Buzarnescu v Julia Goerges

Julia Goerges s-a impus în ambele meciuri oficiale cu românca, 6-1 6-2 pe zgură la ITF București 2009 și 6-2 6-2 pe hard outdoor, la WTA Doha 2018. 

Cote pentru Mihaela Buzarnescu v Julia Goerges

Pe lângă pronosticul pe game-uri, puteți juca la pariuri și victoria simplă a favoritei, la cota de 1.60, oferită de Betfair.ro.

Mihaela Buzarnescu vs Julia Goerges Pont: Buzărnescu - Sub 11,5 game-uri

Mizez pe un meci mai bun făcut de către sportiva din Germania. Acest pont poate fi câștigător atât în cazul unei victorii în 2 seturi cât și în 3. Buzărnescu are o perioadă mai slabă, de care Goerges poate profita. Chiar și în victoria de ieri cu Ostapenko, Mihaela a avut momente de cădere în joc, pe fondul unor probleme fizice evidente suferite de către fosta campioană de la Roland Garros. Julia a fost convingătoare în fața stilului neortodox al taiwanezei Hsieh, cedând doar 7 game-uri. În disputele directe cu Buzărnescu, germanca nu a pierdut mai mult de 2 game-uri per set, deci se poate spune că are un ascendent moral considerabil.

Pont pariuri: Buzărnescu - Sub 11,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici