Share

Pronostic WTA Hobart: Mihaela Buzărnescu – Alison Riske, jucătoarea noastră este favorită!

Tenis

Cota: 1.92

Adaugat de: Ionuț Mitu

10 Ian 2018 21:41 730 0
Logo Mihaela Buzarnescu
Logo Alison Riske
Mihaela Buzarnescu
Alison Riske
VS
10:00 11 Ianuarie 2018
WTA Hobart

Analiză și informații pentru Mihaela Buzarnescu v Alison Riske

Sferturile de finală ale turneului WTA ce se dispute la Hobart ne aduc confruntări extrem de interesante, iar una dintre acestea este și cea dintre Mihaela Buzărnescu și Alison Riske, un meci ce se anunță a fi foarte echilibrat, motiv pentru care bookmakerii au și setat cote extrem de apropiate.

 

Mihaela are obiective îndrăznețe și în acest sezon!

Mihaela Buzărnescu este fără îndoială surpriza plăcută a ultimului sezon și chiar dacă explozia ei a venit la vârsta de 30 ani, a demonstrat că este o jucătoare care nu este setată doar pe momente bune ci și pe timp mai îndelungat.

Este poziționată pe locul 57 mondial și a avut o creștere fulminantă în clasamentul WTA, creștere pe deplin meritată, deoarece este o tenismenă cu foarte multe calități.

Bilanțul pe anul acesta este de 2 victorii și o înfrângere, fiind înfrântă chiar de Maria Sharapova în acest început de sezon, în cadrul turneului de la Shenzhen. Lucrul pe care îl are în comun cu adversara de astăzi este că au avut același călău la turneul din China.

Este pentru prima dată aici la Hobart și până acum este un turneu destul de reușit, fiind o mare șansă pentru ea de a face un antrenament complet înaintea turneului de la Australian Open.

Mihaela a demonstrat sezonul trecut că este o jucătoare extrem de abilă, care a învățat și ea să profite de pe urma perioadelor slabe din meci ale altor tenismene, iar aceste trucuri pe care le-a dobândit și la care a lucrat îndelung au fost reflectat imediat în rezultate.

Are un meci extrem de greu contra lui Riske, mai ales că americanca s-a odihnit în optimi profitând de neprezentarea lui Flipkens, dar dacă va practica un tenis la fel ca în momentele sale bune de la sfârșitul anului trecut, sunt toate șansele să o vedem în semifinale.

 

 

În ciuda poziției slabe din clasament, Alison are ca obiectiv câștigarea turneului!

Alison Riske este într-o scădere vizibilă de formă față de ultimele două sezoane, motiv pentru care a căzut în clasament până pe poziția 89. Cea mai înaltă clasare a sa a fost un loc 36, dar personal mă așteptam și încă mă aștept sa o văd mult mai sus, fiind o jucătoare care are calitate în jos și dă dovadă de multe ori de inteligență pe teren.

Este pentru a 4-a oară prezentă la acest turneu, iar în precedentele 3 participări a reușit să atingă sferturile de finală, dar și semifinală.

Cu puțin noroc pentru ea și dacă va fi atentă la cum joacă, este posibil ca în acest an să își depășească performanțele de până acum avute aici, la Hobart.

Runda trecută a beneficiat de abandonul lui Flipkens, dar acest lucru nu îl putem lua neapărat în considerare ca fiind un avantaj, deoarece este început de sezon, oboseala nu este încă acumulată, ba dimpotrivă, este nevoie de cât mai multe meciuri în picioare pentru a se contura o formă de moment.

Alison este genul de jucătoare inteligentă, care profită la maxim de fiecare greșeală a adversarelor. Are această abilitate, dar la fel ca majoritatea tenismenelor are și ea momente slabe în meci. Aici intervine capacitatea celeilalte jucătoare dacă știe sau nu cum să trateze o astfel de perioadă a lui Riske.

Pleacă din postura de outsider, dar cu siguranță șansele sunt mult mai mari la victorie decât sunt setate cotele.

Este o jucătoare care pare că s-a regăsit în această perioadă de final de an, iar sezonul acesta l-a început foarte bine, tenisul său arătând bine.

 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBNAE” și pariază pe victoria Barcelonei cu Celta Vigo la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Mihaela Buzarnescu vs Alison Riske: Alison Riske

Prima confruntare directă dintre cele două se anunță a fi una foarte echilibrată, cel puțin din punct de vedere al specialiștilor. Jucătoarea noastră a avut un sezon 2017 de excepție, lucru ce a ajutat-o să facă un salt foarte mare în clasament, dar și să-și întărească încrederea în capacitățile ei. Alison rămâne o jucătoare șiretă, cu știinta jocului demonstrată în multe rânduri, iar această poziție a sa în clasament și faptul că este subestimată sunt un plus pentru ea, deoarece îi poate fi ușor să arate faptul că este o jucătoare mult mai bună decât cred alții. Cred în capacitățile și talentului Mihaelei, dar consider că Alison este o jucătoare care s-a regăsit în acest moment, are obiective înalte pentru acest nou sezon și pentru a și le îndeplini trebuie să trateze fiecare meci cu seriozitatea necesară. Voi merge pe mâna americancei, mai ales că beneficiem și de o cotă destul de bună.

Pont pariuri: Alison Riske

Miza: 9/10

Cota: 1.92

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici