Share

Pronostic pentru Miguel Semmler - Elliott Orkin, ITF SUA F3, 11.01.2018

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Ian 2018 03:29 489 0
Logo Miguel Semmler
Logo Elliott Orkin
Miguel Semmler
Elliott Orkin
VS
18:30 11 Ianuarie 2018
ITF SUA F3

Analiză și informații pentru Miguel Semmler v Elliott Orkin

Turneul ITF SUA F3 are loc în Naples, iar în această analiză voi detalia partida dintre Miguel Semmler și Elliott Orkin, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Naples este un oraș în statul Florida, evident mult mai mic de Miami sau Orlando, însă destul de important, mai ales prin densitatea mare de milionari aflați aici. Evident, calitatea vieții este foarte bună, fiind însă o localitate scumpă. 
Nici numărul locuitorilor nu este prea mare, doar 20.000, restul fiind turiști aflați în zona pentru a vedea Everglades. 
Turneul acesta este mic, având un fond de premiere de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este Academia Sanches Casal Florida, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs este foarte puternic, printre favoriți numărându-se Semmler, Marți sau Gil. 

Miguel Semmler este un spaniol de 20 de ani, clasat pe locul 517 ATP și care vine după cel mai bun sezon din carieră. 
Semmler mi se pare printre cei mai promițători jucători din circuit, el fiind în interiorul topului 1000 de la 16 ani, performanță cu greu atinsă de alții. 
Specialist pe zgură, el nu are până acum niciun trofeu, însă acest lucru nu mi se pare totuși relevant, având foarte multe prezente în fazele finale ale turneelor. Și oricum este la un pas de primii 500 în lume, un deziderat pe care și-l va îndeplini săptămâna viitoare. 
În 2017 Semmler are semifinală la ITF Tunisia F8, finală la ITF Tunisia F19, semifinală la ITF România F4, finală la ITF Spania F32, semifinală la ITF Tunisia F30 și semifinală la ITF Maroc F6. 
Acesta a fost de altfel și ultimul său turneu al anului, jucând bine acolo și având victorii cu Mikhail Korovin (locul 782 ATP) însă mai ales cu Brancaccio (locul 566 ATP)
Aici:

- 6-4 6-3 cu Shropshire (locul 1232 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)

Elliott Orkin este un american de 23 de ani, clasat pe locul 1095 ATP. 
Orkin, așa cum aminteam și ieri, mi se pare extrem de modest, având doar două sezoane la profesioniști, și nereușind să între vreodată în prima mie mondială. 
Sezonul său 2017 este însă destul de interesant, în ciuda faptului că s-a înscris la doar 8 competiții. 
FIindcă Elliott are semifinală la ITF Thailanda F4, pe hard, trecând de Shiga (locul 730 ATP) sau Beale (locul 787 ATP), fiind ulterior învins de Fukuda (locul 417 ATP). 
În rest nu s-a remarcat, deși inclusiv pe zgură are câteva meciuri importante, în special victoria cu Dembek (locul 718 ATP). 
Totuși nu mi se pare un tenismen foarte valoros. 
De exemplu, în ultimele luni ale sezonului trecut a pierdut cu niște oponenți semi-amatori, în special aici amintindu-l pe Sands, care este și junior. 
Aici în calificări:

- 6-3 6-2 cu Resendiz (locul 1846 ATP)
- 7-6 4-6 7-5 cu Oljaca (tenismen fără clasament), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (2 salvate)

Iar pe tabloul principal:

- 4-6 6-1 7-5 cu Hank (locul 967 ATP), câștigând 56% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (7 salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBNAE” și pariază pe victoria Barcelonei cu Celta Vigo la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Miguel Semmler vs Elliott Orkin: Miguel Semmler castiga

Miguel Semmler este în momentul de față unul dintre cei mai buni spanioli din circuitul ITF, fiind de la 16 ani foarte interesant, cu rezultate constant bune. Va intra în curând în topul 500 ATP, și chiar dacă se aștepa chiar mai mult de la iberic, mi se pare oricum la nivel de top. Elliott Orkin nu a fost niciodată în topul 1000 ATP, și nu este specialist pe zgură. În calificări s-a chinuit enorm cu Oljaca, tenismen fără clasament, și-a pierdut serviciul de 6 ori, și a câștigat în extremis 7-5 în decisiv. Iar în primul tur cu Hank, a salvat 7 mingi de meci, fiind condus 5-2 în decisiv însă întorcând setul și impunându-se iarăși 7-5, Această partidă a durat 2 ore și 44 de minute, astfel consider că va fi și obosit. Așadar pronosticul meu va merge pe victoria lui Semmler la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Miguel Semmler castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

25

Castigate:

16

Pierdute:

5

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Krefeld - Ingolstadt. 14.12.2018
Cota: 1.39 14 Dec 2018 20:30 0