Share

Pronostic pentru Michiel de Krom - Thomas Fancutt, ITF Africa de Sud F3, 07.12.2017

Tenis

Cota: 2.12

Adaugat de: Tudor Cosma

07 Dec 2017 01:30 414 0
Logo Michiel de Krom
Logo Thomas Fancutt
Michiel de Krom
Thomas Fancutt
VS
09:30 07 Decembrie 2017
ITF Africa de Sud F3

Analiză și informații pentru Michiel de Krom v Thomas Fancutt

Turneul ITF Africa de Sud F3 are loc în Stellenbosch din provincia Western Cape, iar în această analiză voi detalia partida dintre Michiel de Krom și Thomas Fancutt, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Stellenbosch este un oraș important din Africa, deși are doar 150.000 de locuitori, fiind evident inferior vecinului său, Cape Town. Însă este printre cele mai vechi localități din zonă, întemeiat de coloniștii olandezi, luând și foarte multe nume batave. 
"Orasul Stejarilor", așa cum este numit, este cunoscut în special pe plan educațional, aici fiind Universitatea din Stellenbosch, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din toată Africa. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis, însă bine organizat. 
Gazda este Maties Tennis Club, care este parte chiar a Universității, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber, clima de aici fiind favorabilă. 
Tabloul de concurs conține niște nume foarte interesante precum Scholtz, Lock sau Press. 

Thomas Fancutt este un australian de 22 de ani, clasat pe locul 866 ATP. 
Fancutt mi se pare mult mai valoros decât această poziție, fiind de altfel printre cei mai solizi tenismeni pe hard în acest gen de turnee. Și el a fost chiar mai bine clasat, chiar și pe locul 604 mai devreme în acest an. 
Un australian crescut pe terenurile rapide de la Antipozi, Fancutt are în acest an semifinală la ITF China F3, sfert de finală la ITF Singapore F1, și sfert de finală la ITF Thailanda F3. 
Nu pare impresionant, însă trebuie ținut cont de faptul că Thomas nici nu a participat la multe ITFuri, în general prezentându-se doar la cele din zona Asiei și Oceaniei. 
Ajuns în Africa de Sud acum două săptămâni, mi s-a părut însă având un joc de top. 
De exemplu, la ITF Africa de Sud F1 a pierdut în primul tur cu un francez foarte valoros, Jomby, însă dominând partida, căzând psihic în setul secund pe care l-a pierdut la tie-break. 
Apoi, săptămâna trecută la ITF Africa de Sud F2 a trecut clar, 6-1 6-1 de Setodji (locul 868 ATP), apoi pierzând cu Massow (locul 622 ATP), însă iarăși în 3 seturi iarăși după o partidă în care statisticile l-au favorizat. 
Aici:

- 6-3 6-1 cu Day (locul 1023 ATP), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvata)

Michiel de Krom este un olandez de 19 ani, clasat pe locul 732 ATP, și aflat la cel mai bun sezon din carieră. 
Fiindca Michiel până în acest an nu era nici măcar în topul 1300 ATP, evident, fiind și foarte tânăr, doar ieșit din juniorat. 
Specialist pe zgură în principal, însă cu un joc bun și pe hard, Krom are în acest sezon semifinală la ITF Turcia F17, finală la ITF România F4, semifinală la ITF Egipt F30 iar săptămâna trecută sfert de finală la ITF Africa de Sud F2. 
Chiar și așa, forma sa de moment nu mi se pare bună. La ITF Africa de Sud F1 a pierdut chiar în primul tur, cu Thomas Colautti (locul 1370 ATP), iar săptămâna trecută, a trecut de Hochwalt (locul 1364 ATP) și de Puttergill (locul 1058), actualmente ambii după cum se vede în afara primei mii mondiale. 
Iar în sferturi s-a retras, fiind condus clar 2-6 0-3 de Lock (locul 478 ATP). 
Aici:

- 6-2 6-2 cu Warren Kuhn (locul 1604 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvata)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Deschide cont utilizând codul ”FCSB” și pariază pe minim un gol înscris de FCSB!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBN91” și pariază pe victoria FCSB-ului la o cotă mărită de 6.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții tentante pe Europa League!

Pont Michiel de Krom vs Thomas Fancutt: Thomas Fancutt castiga

Thomas Fancutt, deși nu este văzut ca favorit în acest meci, mi se pare foarte solid pe hard, avantaj și de faptul că este foarte puternic, și destul de înalt, la 1.91 având un serviciu de top. În Africa de Sud a avut doar meciuri bune, în ciuda înfrângerilor, ambele venind cu ghinion pentru australian. Michiel de Krom este un olandez tânăr și valoros, însă care mi se pare mai bun pe zgură decât pe hard. Vine după un sfert de finală la ITF Africa de Sud F2, însă acolo a trecut de doi oponenți din afara primei mii mondiale. Consider astfel că Fancutt este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Thomas Fancutt castiga

Miza: 8/10

Cota: 2.12

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici