Share

Pronostic pentru Michail Pervolarakis - Markos Kalovelonis, ITF Grecia F7, 09.11.2018

Tenis

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

08 Noi 2018 21:46 368 0
Logo Michail Pervolarakis
Logo Markos Kalovelonis
Michail Pervolarakis
Markos Kalovelonis
VS
10:00 09 Noiembrie 2018
ITF Grecia F7

Analiză și informații pentru Michail Pervolarakis v Markos Kalovelonis

Turneul ITF Grecia F7 are loc în Heraklion, oraș din sudul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Michail Pervolarakis și Markos Kalovelonis, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Heraklion este o localitate de 230.000 de locuitori, a patra ca mărime din țară și capitala insulei Creta. Numele său vine din romană, însemnând Orașul lui Hercule. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Lyttos Beach Tennis Academy, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Crepatte, Desman, Pervolarakis sau Kopriva. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Michail Pervolarakis: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Michail Pervolarakis este un grec de 22 de ani, clasat pe locul 820 ATP. 
Și chiar dacă acest clasament nu reprezintă un lucru neapărat pozitiv, Michail este foarte talentat, el până acum concentrându-se pe facultate și jucând în campionatul pe colegii nord-american pentru Universitatea din Portland. Acolo s-a descurcat chiar bine, fiind consider unul dintre marile talente ale generației sale, primind multe premii și câștigând o serie de trofee. În circuitul ITF nu a evoluat des, însă deja începe să se facă cunoscut. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Malaezia F1, sferturi de finală la ITF Malaezia F2, finală la ITF Malaezia F3, semifinale la ITF Canada F7 și sferturi de finală la ITF Grecia F6, săptămâna trecută. 
Forma sa este chiar bună, săptămâna trecută fiind învins de Crepatte (locul 370 ATP) însă după o partidă foarte bună de 3 seturi, primele două fiind decise în tie-break. Iar Crepatte are 17 victorii consecutive. 
Aici:

- 6-4 6-1 cu Gibbens (tenismen fără clasament), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (7 salvate)
- 6-1 6-2 cu Dhoe (locul 767 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (6 salvate)

Markos Kalovelonis: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Markos Kalovelonis este un rus de 24 de ani, clasat pe locul 636 ATP. 
Iar Markos este destul de talentat, tenismenul originar din Grecia fiind în trecut și pe locul 446 în lume. De fapt el este în prima mie mondială încă de la 19 ani, acum fiind însă într-un regres. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Grecia F2, sferturi de finală la ITF Grecia F4, semifinale la ITF SUA F14, finală la ITF SUA F16, sferturi de finală la ITF SUA F18, finală la ITF Estonia F1 și sferturi de finală la ITF Rusia F7. 
În ultima vreme forma sa este jos, Markos fiind învins de exemplu săptămâna trecută la ITF Grecia F6 de către Elbaz (locul 1054 ATP). 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Hersey (locul 1947 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 82% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-2 6-4 cu Stergiou (locul 1191 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 32% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Michail Pervolarakis v Markos Kalovelonis

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Michail Pervolarakis v Markos Kalovelonis

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Michail Pervolarakis vs Markos Kalovelonis: Michail Pervolarakis castiga

Michail Pervolarakis este un tenismen bun, care acum începe să urce destul de vizibil în clasamentul ATP. Până acum s-a concentrat pe facultate, jucând în campionatul pe colegii nord-american pentru Universitatea din Portland, iar acum în circuitul ITF începe să adune puncte și victorii importante. Săptămâna trecută la ITF Grecia F6 a fost solid, pierzând cu Baptiste Crepatte însă după un meci foarte echilibrat, primele două seturi fiind decise la tie-break. Markos Kalovelonis este și el bun, un tenismen care însă nu se află în formă prea ridicată. Aici nu a pierdut set, însă mi s-a părut destul de modest în unele momente ale jocului, în special pe serviciul secund. Consider astfel că Pervolarakis este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Michail Pervolarakis castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

22

Pierdute:

14

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici