Share

Pronostic pentru Maximilian Neuchrist - Danylo Kalenichenko, ITF M25 Abuja, 19.04.2019

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

18 Apr 2019 23:24 263 0
Logo Maximilian Neuchrist
Logo Danylo Kalenichenko
Maximilian Neuchrist
Danylo Kalenichenko
VS
13:30 19 Aprilie 2019
ITF M25 Abuja

Analiză și informații pentru Maximilian Neuchrist v Danylo Kalenichenko

Turneul ITF M25 Abuja are loc în Nigeria, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Maximilian Neuchrist și Danylo Kalenichenko, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Abuja este o localitate de 776.000 locuitori, fiind capitala țării deși este un oraș mic cel puțin comparativ cu Lagos. 
Turneul acesta este mare, e 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Abuja Tennis Club, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Neuchrist, Jomby, Sorgi sau Added. 

Pariază pe meciurile de tenis de la ATP Monte Carlo și profită 250Ron cashback

Maximilian Neuchrist: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î V V

Maximilian Neuchrist este un austriac de 28 de ani, clasat pe locul 336 ATP. 
Iar Neuchrist este foarte bun, un tenismen care joacă aproape constant în circuitul challenger și care de 6 ani este permanent în topul 500 ATP. El însă vine după o accidentare destul de gravă, revenind în circuit abia săptămâna trecută. Moralul său este însă bun, Maximilian declarând că aici în Nigeria este primul favorit la titlu dacă nu va avea dureri, și că ia în serios turneul. Apoi își va folosi rankingul protejat pentru a disputa turnee challenger. 
În 2018 are titlu la ITF Nigeria F2, sferturi de finală la ITF Nigeria F3, semifinale la challengerul din Loughborough și sferturi de finală la challengerul din Gatineau. 
Iar în 2019 nu are nicio performanță. 
El a jucat un singur meci în acest an, săptămâna trecută la ITF M25 Abuja, retrăgându-se după primul set. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Jacobs (tenismen fără clasament), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-4 5-7 6-4 cu Angele (locul 667 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)

Danylo Kalenichenko: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Danylo Kalenichenko este un ucrainian de 24 de ani, clasat pe locul 595 ATP. 
Iar Danylo este și el un tenismen de top, care gravitează în jurul topului 500 ATP și care de 3 ani are multe performanțe în circuitul ITF. 
În 2018 are semifinale la ITF Slovacia F1, semifinale la ITF Slovacia F2, sferturi de finală la ITF Slovacia F3, sferturi de finală la ITF Ungaria F6, semifinale la ITF Nigeria F4 și semifinale la ITF Nigeria F5. 
Iar în 2019 are finală la ITF M25 Barnstaple, sferturi de finală la ITF M15 Oslo și sferturi de finală la ITF M15 Poitiers. 
Aici:

- 6-4 7-5 cu Prabodh (locul 659 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)
- 6-4 7-5 cu Draper (locul 559 ATP), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferid 7 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Maximilian Neuchrist v Danylo Kalenichenko

În singura întâlnire directă, anul trecut la ITF Nigeria F2, Neuchrist s-a impus 6-4 6-2. 

Cote pentru Maximilian Neuchrist v Danylo Kalenichenko

Pont Maximilian Neuchrist vs Danylo Kalenichenko: Maximilian Neuchrist castiga

Maximilian Neuchrist a revenit săptămâna trecută în circuit după o pauză de 8 luni, el fiind însă un tenismen de top care a ajuns în fazele finale ale unor turnee challenger importante. În primul meci după această pauză, săptămâna trecută cu Peter Kobelt s-a mișcat destul de bine, retrăgându-se însă jucând în primul set de la egal la egal cu Peter. Iar aici nu a avut mari probleme, faptul că ieri a jucat 3 seturi cu Angele fiind un lucru pozitiv și arătând că este refăcut. Danylo Kalenichenko este unul dintre sportivii buni din circuitul ITF, aici nepierzând set. Însă în ambele partide a servit destul de modest, lucru care poate să fie speculat de un oponent de top. Consider astfel că Neuchrist este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Maximilian Neuchrist castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

40

Castigate:

20

Pierdute:

14

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici