Share

Pont Maximilian Marterer - Viktor Galovic, Germanul se întoarce în fața propriilor fani

Tenis

Cota: 1.75

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Iun 2018 11:39 766 0
Logo Maximilian Marterer
Logo Viktor Galovic
Maximilian Marterer
Viktor Galovic
VS
16:00 12 Iunie 2018
ATP Stuttgart

Analiză și informații pentru Maximilian Marterer v Viktor Galovic

Venim cu un pont și de la Stuttgart, celălalt turneu pe iarbă care are loc în această săptămână, de la meciul dintre unul din favoriții gazdelor, Maximilian Marterer și sârbul Viktor Galovic, partidă ultima programată pe terenul central și care va începe după ora 18 00. Mai multe date, dar și pariul ales, în rândurile de mai jos.

 

Maximilian Marterer: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V V V Î

Max Marterer vine după un turneu foarte bun la French Open, acolo unde a fost eliminat de regele zgurii, Rafa Nadal. Neamțul s-a comportat foarte bine, întrecând așteptările multora. Printre "victime", s-au numărat Harrison sau Shapovalov, jucători importanți din circuitul ATP. Parcursul de la Paris i-a adus și cea mai bună clasare ATP germanului, care începând de ieri, ocupă locul 50. Jucător de suprafețe rapide, Max a impresionat și pe zgură în acest sezon, iar de acum va trebuie să confirme forma bună și pe iarbă. Teoretic, suprafața îl va avantaja pe german, mai ales la serviciu, acolo unde Marterer excelează. Chiar dacă sezonul trecut nu a reușit prestații bune pe suprafața verde, anul acesta va fi altceva. Max este la un alt nivel față de anul trecut și cred că acum va încerca să obțină performanțe și pe iarbă. Totul va ține de acomodarea neamțului pe iarbă, dar nu cred că asta va fi o mare problemă. La forma pe care o traversează, Marterer are șanse să ajungă în fazele superioare a competiției. Numai că în eventualitatea unui succes, Max va da peste Kyrgios în turul 2.

Viktor Galovic: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Viktor Galovic profită de poziția de lucky loser și va lua parte la turneul de la Stuttgart, cu toate că a pierdut în turul 2 la calificărilor. Surprinzător sau nu, sârbul a disputat doar 2 meciuri din iarbă, de când evoluează la profesioniști. Cele 2 partide din calificările acestui turneu. Jucător de 1,93, Galovic preferă suprafețele rapide, deși în acest sezon a evoluat destul de mult și pe zgură. O singură prezență la un turneu ATP are în acest sezon Galovic, cea de la Istanbul, când a cedat în primul tur. În rest, doar partide în cadrul turneelor challanger, unde cum am mai spus, diferența e mare față de cea din ATP. Cum teoretic nu trebuia să fie pe iarba de la Stuttgart, sârbul va încerca să profite la maxim de șansa acordată și să scoată maxim din meciul de astăzi. Nu știu cât va reuși însă, pentru că ala cum am menționat mai sus. Marterer e într-o formă senzațională.

Statistica meciurilor directe Maximilian Marterer v Viktor Galovic

De 2 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar de fiecare dată, Marterer s-a impus. Ultima dată, cei doi au jucat în calificările pentru US Open, când neamțul s-a impus cu 2-0.

Cote pentru Maximilian Marterer v Viktor Galovic

Marterer are o cotă mică la victorie, dar se poate lua într-un combo de cotă 2. Un alt pariu ce poate fi luat, e cel pe număr de gameuri, iar la minim 22 disputate, avem o cotă bună.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Maximilian Marterer vs Viktor Galovic: Scor corecct 2-0 Marterer

Cu doar 2 meciuri jucate pe iarbă, în întrega carieră, nu știu ce ar putea reuși astăzi, în meciul cu Marterer sârbul. Sigur, se va baza foarte mult pe serviciu Galovic, dar în condițiile în care procentajul nu va fi unul ridicat, atunci Viktor va avea probleme. Max se mișcă foarte bine, moralul e unul foarte bun după parcursul de la Roland Garros, iar acum din nou în fața propriilor fani, Marterer e gata de o nouă prestație pe măsură. Cu un serviciu foarte bun, nu îl văd în stare pe Galovic să îi facă break germanului. Merg așadar pe mâna neamțului și recomand victoria în minim de seturi a acestuia.

Pont pariuri: Scor corecct 2-0 Marterer

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

31

Castigate:

16

Pierdute:

15

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0