Share

Pont ITF Masculin - Turcia, Maxime Tchoutakian - Shahin Khaledan, francezul revine pe zgură după finala din Tunisia.

Tenis

Cota: 1.67

Adaugat de: Daniel Anghel

15 Mai 2018 21:52 395 0
Logo Maxime Tchoutakian
Logo Shahin Khaledan
Maxime Tchoutakian
Shahin Khaledan
VS
10:00 16 Mai 2018
ITF Masculin - Turcia

Analiză și informații pentru Maxime Tchoutakian v Shahin Khaledan

Turneu futures pe zgură în Turcia la Antalya, partidă din turul întâi dintre Maxime Tchoutakian - Shahin Khaledan. Maxime Tchoutakian este cap de serie 8 la acest turneu din Turcia. Meciul este programat la ora 10:00, însă pot apărea modificări ca oră de disputare. Este prima partidă  a zilei de pe terenul 6 al complexului WOW STARLIGHT Antalya .  Premi totale de $15,000 USD.  Prezentarea jucătorilor, analiza și pontul vor fi specificate în rândurile de mai jos.

Maxime Tchoutakian: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V V V V

Maxime Tchoutakian din Franța este la cel mai bun loc al carierei, 642 ATP la cei 24 de ani. Este cap de serie 8 în Antalya, nu a fost nevoit să dispute calificările. Săptămâna trecută în Tunisia pe hard a disputat finala, a pierdut în set decisiv cu Andres Artunedo Martinavarr 2-6, 7-5, 6-3. Adversarul din Spania un jucător bun pentru acest nivel futures cu două turnee câștigate în actualul sezon. Jucător de suprafețe rapide francezul, mai are în acest sezon o semifinală pe carpetă în Elveția, să nu uităm că s-a impus acolo la Andrea Basso, jucător de locul 300 ATP. Pentru Maxime începe practic sezonul de zgură, el nu a mai disputat vreo partidă pe această suprafață în acest an. În sezonul 2015 are o semifinală diputata pe zgură în Franța la un turneu futures, în carieră are un bilanț pozitiv 25/21. A evoluat mai mult pe hard în carieră francezul, din păcate pentru el nu a reușit să câștige niciun turneu ITF. A fost accidentat aproape tot sezonul în 2016 Maxime, a reușit să revină la un nivel bun de joc, iar în acest sezon are un bilanț pozitiv 23/14 cu victorii la Peter Bothwell, Sebastien Boltz sau Wilson Leite.

Shahin Khaledan: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Iranianul Shahin Khaledan la cei 27 de ani este pe locul 1336, a fost nevoit să dispute calificările aici în Antalya. În primul tur a avut culoar liber, a fost și cap de serie 2 în aceste calificări. A trecut de Timur Maulenov 7-5, 4-6, 6-0. Iranianul este obișnuit cu terenurile de aici din Turcia, a jucat tot sezonul în Antalya. În ultimul tur de calificări nu au fost probleme pentru el, s-a impus cu 2-0, un dublu 6-2 6-2 în fața unui junior din Rusia, Nikita Kashirin. Iranianul component și al echipei de cupa Davis pentru Iran, este un jucător cu experiență, nu a câștigat în carieră niciun turneu ITF. Cunoaște foarte bine zgura și terenurile din Turcia, din Noiembrie 2017 doar în Antalya a evoluat, cu mici excepți când a reprezentat Iranul la cupa Davis. A fost și accidentat la începutul sezonului precedent, a făcut o pauză de 6 luni Khaledan. Are un sfert de finală în 2018 cu Marsel Ilhan, sunt evoluții oscilante pentru iranian, poate să joace bine în fața unor adversari redutabili dar face și meciuri modeste. Cert e că de fiecare dată a avut probleme în fața unor adversari redutabili, partide pierdute la set decisiv sau tiebreak.

Statistica meciurilor directe Maxime Tchoutakian v Shahin Khaledan

Cei doi sportivi se vor afla față în față pentru prima oară.

Cote pentru Maxime Tchoutakian v Shahin Khaledan

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Maxime Tchoutakian vs Shahin Khaledan: Maxime Tchoutakian se impune.

Să nu uităm că iranianul are sfert de finală săptămâna trecut și a disputat toate partidele din acest sezon în Antalya, cunoaște foarte bine terenurile și suprafața de joc. Adversarul, Maxime Tchoutakian este un jucător tânăr, aflat la cel mai bun loc al carierei și în mare formă. Maxime Tchoutakian s-a impus în carieră în fața lui Tak Khunn Wang pe zgură și a pierdut greu la Fran Zvonimir Zgombic, doi jucători care au câștigat și cu Shahin Khaledan. A evoluat bine francezul în 2018 cu Nino Serdarusic, Andres Artunedo Martinavarr, Altug Celikbilek, toți peste iranian ca valoare. Sunt ceva semne de întrebare cum se va acomoda francezul pe zgură, să nu uităm însă că are turnee bune și pe această suprafață. Nu cred că Maxime Tchoutakian a venit doar să facă demonstrație în Antalya sau plajă, a disputat finala din Tunisa săptămâna trecută și a avut timp să se antreneze și în Turcia. Sunt șanse și la un set decisiv dar francezul este un jucător mult mai valoros, aflat într-o formă bună, test dificil pentru iranianul Khaledan, primul test dificil din Antalya.

Pont pariuri: Maxime Tchoutakian se impune.

Miza: 10/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

13

Castigate:

6

Pierdute:

6

Anulate:

0

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici