Share

Pronostic pentru Maxime Cressy - Mark Whitehouse, ITF SUA F35, 06.12.2018

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

06 Dec 2018 09:38 426 0
Logo Maxime Cressy
Logo Mark Whitehouse
Maxime Cressy
Mark Whitehouse
VS
20:30 06 Decembrie 2018
ITF SUA F35

Analiză și informații pentru Maxime Cressy v Mark Whitehouse

Turneul ITF SUA F35 are loc în Tallahassee, oraș din sudul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Maxime Cressy și Mark Whitehouse, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tallahassee este capitala statului Florida, o localitate de 190.000 de locuitori, cunoscută în special pe plan educațional, aici fiind Florida State University. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Florida State University Indoor Tennis Facility, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Popko, Arconada, Cressy sau Peniston. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Maxime Cressy: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Maxime Cressy este un francez de 21 de ani, clasat pe locul 660 ATP. 
Iar Maxime este un sportiv foarte talentat, el însă momentan concentrându-se mai mult pe facultate și jucând în campionatul pe colegii nord-american pentru UCLA. Chiar și așa, Cressy a început să facă pași și în circuitul profesionist, unde chiar s-a acomodat bine și are rezultate excelente în acest context. 
În 2018 are semifinale la ITF SUA F22, finală la ITF SUA F25, semifinale la ITF SUA F26, sferturi de finală la ITF SUA F28, sferturi de finală la ITF SUA F28B, semifinale la ITF SUA F33 și finală la ITF SUA F34, săptămâna trecută. 
Vine astfel aici în formă de top, Maxime în ultimele săptămâni, indoor, trecând de Redlicki (locul 621 ATP) sau Brouwer (locul 365 ATP). 
Aici:

- 6-1 6-4 cu Hidalgo (locul 626 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 7-5 6-3 cu Mihdawy (locul 696 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Mark Whitehouse: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V V

Mark Whitehouse este un britanic de 25 de ani, clasat pe locul 582 ATP. 
Iar Mark a intrat în acest an în premieră în prima mie mondială, fiind un sportiv mai mult anonim până acum. Însă are un sezon bun, chiar dacă nu cred că în viitor poate să mai crească foarte mult. 
În 2018 are titlu la ITF Portugalia F11, semifinale la ITF Marea Britanie F5, titlu la ITF Marea Britanie F6 și sferturi de finală la ITF Israel F12. 
În ultima vreme însă forma sa este slabă, venind după înfrângeri clare cu Dunbar (locul 850 ATP) sau Brooksby (locul 1234 ATP), ambele indoor. 
Aici:

- 6-4 6-3 cu Ore (locul 780 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-7 6-2 7-5 cu Deheart (tenismen fără clasament), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Maxime Cressy v Mark Whitehouse

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Cote pentru Maxime Cressy v Mark Whitehouse

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Maxime Cressy vs Mark Whitehouse: Maxime Cressy castiga

Maxime Cressy este unul dintre cei mai talentați tenismeni de vârsta sa, el concentrându-se însă momentan mai mult pe facultate, jucând în campionatul pe colegii nord-american pentru UCLA. Chiar și așa, și în circuitul ITF are turnee foarte solide, venind după o semifinală și o finală săptămâna trecută la ITF SUA F34, având victorii cu Redlicki sau Brouwer. În plus îi place mult să joace indoor, fiind ajutat de faptul că are 2m. Mark Whitehouse până în această vară nu intrase vreodată în prima mie mondială, el având însă două titluri. Chiar și așa, forma sa mi se pare slabă, Mark în ultimele două săptamâni, indoor, pierzând în două seturi atât cu Dunbar cât și cu Brooksby. Consider astfel că Maxime este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Maxime Cressy castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

57

Castigate:

31

Pierdute:

20

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Basilashvili - Gojowczyk. 25.04.2019
Cota: 1.51 25 Apr 2019 14:50 0