Share

Pronostic pentru Maxime Authom - Daniel Masur, ITF Germania F1, 13.01.2018

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Ian 2018 01:50 351 0
Logo Maxime Authom
Logo Daniel Masur
Maxime Authom
Daniel Masur
VS
15:30 13 Ianuarie 2018
ITF Germania F1

Analiză și informații pentru Maxime Authom v Daniel Masur

Turneul ITF Germania F1 are loc în Schwieberdingen, iar în această analiză voi detalia partida dintre Maxime Authom și Daniel Mansur, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Schwieberdingen este un oraș aproape necunoscut în sud vestul țării, având o populație în jur de 10.000 de locuitori. Acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător, deoarece majoritatea turneelor Futures din Germania sunt în astfel de localități, până la urmă nivelul fiind foarte scăzut. 
Turneul de acum este de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis, însă cel mai important al săptămânii din Europa. 
Gazda este Tennis King Indoor, care dispune de terenuri acoperite cu un hard extra rapid, indoor - cum îi spune și numele -. 
Tabloul de concurs cuprinde în această fază a semifinalelor patru tenismeni foarte valoroși, cu multe prezente la nivel de challenger: Krawietz, Masur, Authom și Simon. 

Daniel Masur este un german de 23 de ani, clasat pe locul 347 ATP. 
Mansur este foarte talentat, un specialist pe hard însă cu un joc interesant și pe zgură, având de altfel chiar și titluri pe această suprafață lentă. Însă în general terenurile rapide i se potrivesc mai mult, el fiind destul de puternic și având un forehand adânc. 
Puternic susținut de Federatia Germană de Tenis, Masur nu este chiar cel mai bine clasat sportiv local, dându-l aici ca exemplu doar pe Alexander Zverev, însă este talentat și are potențial să între în prima sută mondială peste câțiva ani. 
Anul 2017 a fost interesant, Daniel având semifinală la challengerul de la Koblenz, finală la ITF Germania F3, sferturi de finală la ITF Portugalia F20, semifinală la ITF Germania F14, sferturi de finală la challengerul de la Ismaning și titlu la ITF Germania F16. 
După cum se vede preferă să joace acasă, unde are o serie de rezultate de top, titlu sau faze superioare de challenger, având victorii cu Stebe (locul 83 ATP) sau cu Andreozzi (locul 201 ATP). 
Aici:

- 6-1 6-2 cu Veldheer (locul 995 ATP), câștigând 94% mingi cu primul serviciu, 82% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 7-6 6-4 cu Mansson (locul 1686 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-2 6-3 cu Ejupovic (locul 503 ATP), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate)

Maxime Authom este un belgian de 30 de ani, clasat pe locul 599 ATP. 
El a fost mult mai bine în clasamentul ATP, până pe locul 143, însă în ultima vreme a scăzut foarte mult, îngrijorător pentru un tenismen totuși valoros. 
Astfel, în 2017 el are sferturi de finală la ITF Franța F8, sferturi de finală la ITF Franța F9, sferturi de finală la ITF Spania F12, titlu la ITF Franța F23, semifinale la ITF Estonia F3 și sferturi de finală la ITF Estonia F4. 
Teoretic nu e rău, însă competițiile aceastea au fost mici, iar punctele puține. 
Oricum Authom rămâne un jucător foarte bun pe hard, de tipologia celor eficienti pe serviciu care sunt abili și la fileu. 
Aici:

- 7-6 6-2 cu Grund (tenismen fără clasament), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 6-4 6-4 cu Boltz (locul 791 ATP), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 2 mingi de break
- 7-5 6-4 cu Bodmer (locul 470 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Deschide cont și pariază pe victoria celor de la Real Madrid cu Villarreal!

Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei

Descoperă și alte promoții atractive disponibile în weekend-ul 13-14 ianuarie 2018!

Pont Maxime Authom vs Daniel Masur: Daniel Masur castiga

Daniel Masur este un german foarte bun pe hard, în special indoor ca aici, și care vine după un sezon 2017 destul de bun, având chiar și un titlu. Aici nu a pierdut set, arma sa principală fiind primul serviciu, foarte greu de returnat, însă s-a descurcat mult mai bine decât mă așteptăm și pe retur. Maxime Authom a fost într-o scădere vizibilă anul trecut, el ieșind din topul 500 ATP. Aici însă nu a pierdut set la rândul său, trecând pe Boltz și de Bodmer, până la urmă doi jucători pe care îi consider valoroși. Totuși, serviciul său a părut mai puțin eficient, mai vulnerabil, și dacă Masur îl va returna adânc Authom va avea probleme. Consider astfel că Daniel este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Daniel Masur castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici