Share

Pronostic pentru Maxim Ratniuk - David Pichler, ITF Polonia F3, 15.05.2018

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Mai 2018 20:57 412 0
Logo Maxim Ratniuk
Logo David Pichler
Maxim Ratniuk
David Pichler
VS
10:30 15 Mai 2018
ITF Polonia F3

Analiză și informații pentru Maxim Ratniuk v David Pichler

Turneul ITF Polonia F3 are loc în Ustron, oraș din sudul țării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Maxim Ratniuk și David Pichler, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Ustron este de fapt o stațiune turistică cu valențe medicale, fiind în inima munților Silesian Beskids, fiind așadar o destinație și pentru iubitorii sporturilor de iarnă. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Uks Beskidy Ustron, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Jaloviec, Cias, Pichler sau Bangoura. 

Maxim Ratniuk: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V V V Î

Maxim Ratniuk este un rus de 22 de ani, clasat pe locul 859 ATP. 
Iar Maxim este un sportiv mediu, care nu a fost vreodată în topul 500 ATP, însă care în ultimii doi ani a mai crescut, fiind un punct constant în prima mie mondială. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Rusia F1, sferturi de finală la ITF Rusia F3 și semifinale la ITF Rusia F5. 
Iar în 2018 are sferturi de finală la ITF Turcia F3, sferturi de finală la ITF Rusia F3 și semifinale săptămâna trecută la ITF Polonia F2. 
Chiar dacă Ratniuk vine după această semifinală, el nu mi se pare atât de bun pe zgură, dimpotrivă. 
Acolo a trecut de Gray (locul 593 ATP), victorie frumoasă însă iarăși cu un sportiv de hard, pentru ca apoi să piardă foarte clar cu Martins Podzus (locul 590 ATP), 3-6 1-6, partida în care și-a arătat limitele. 
Mai mult, dacă ne ducem cu câteva săptămâni în urmă, tot pe zgură, vedem o nouă infrangre a lui Maxim, de această dată cu Taylor (tenismen fără clasament), evident pe hârtie un sportiv net inferior. 

David Pichler: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î V Î

David Pichler este un austriac de 22 de ani, clasat pe locul 495 ATP. 
Iar David este unul dintre cei mai buni sportivi din circuitul ITF, deși în ultima vreme se află într-o oarecare scădere. Totuși, Pichler este solid, anul trecut fiind pe un maxim loc 390 ATP, și consider că poate urca și mai sus, fiind unul dintre cei mai valoroși tenismeni din Țara Valsului. 
În 2017 are semifinale la ITF Bosnia&Herzegovina F2, titlu la ITF Bosnia&Herzegovina F3, semifinale la ITF Ungaria F5, sferturi de finală la ITF Belgia F2, semifinale la ITF Macedonia F1, semifinale la ITF Macedonia F2 și semifinale la ITF Kuwait F1. 
Majoritatea pe zgură, suprafața sa preferată. 
În 2018 nu are performanțe, începând anul mai lent. 
Totuși, în ultima vreme mi-a plăcut. 
Fiindcă David vine după câteva turnee challenger reușite, la Tunis trecând de Lenz (locul 589 ATP) pentru ca la Ostrava să treacă de Gigounon (locul 543 ATP). 
Iar victoria cu belgianul a fost după un meci la nivel foarte înalt, ambii sportivi fiind de clasa mondială. 

Statistica meciurilor directe Maxim Ratniuk v David Pichler

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Maxim Ratniuk v David Pichler

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Maxim Ratniuk vs David Pichler: David Pichler castiga

David Pichler este un sportiv solid de topul 500 ATP, care pe zgură mi se pare că joacă chiar foarte bine. Anul acesta nu a fost prea productiv pentru el, însă în ultima vreme și-a ridicat forma, având în circuitul challenger victorii pe zgură cu Lenz și mai ales cu Gigounon, un belgian în formă de top. Maxim Ratniuk este în prima mie mondială, însă nu mi se pare chiar de top. În plus, lui nu prea îi place zgura, și asta în ciuda semifinalei de săptămâna trecută. Însă acolo nu a luat set cu Martins Podzus, fiind inofensiv pe retur și vulnerabil pe serviciu. Consider astfel că Pichler este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: David Pichler castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

27

Castigate:

18

Pierdute:

2

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici