Share

Pronostic pentru Matteo Martineau - Ilija Vucic, ITF Tunisia F6, 14.02.2018

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Feb 2018 04:07 365 0
Logo Matteo Martineau
Logo Ilija Vucic
Matteo Martineau
Ilija Vucic
VS
14:00 14 Februarie 2018
ITF Tunisia F6

Analiză și informații pentru Matteo Martineau v Ilija Vucic

Turneul ITF Tunisia F6 are loc în Jerba, insulă în Nordul Africii, iar în această analiză voi detalia partida dintre Matteo Martineau și Ilija Vucic, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Jerba este de altfel cea mai mare insulă din această parte a Mării Mediterane, având o populație de peste 150.000 de locuitori, și fiind perpetuu un magnet pentru turiști, care profită primordial de clima estivală, însă fac și o imersiune într-o cultură cumva atipică, aici fiind o comunitate de evrei cu origini ecleziastice, descendenți din Aaron. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Jerba Sun Club, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs cuprinde nume precum Mager, Lokoli, Kestelboim sau Boltz. 

Matteo Martineau este un francez de 19 ani, clasat pe locul 907 ATP. 
Însă Matteo este deja văzut ca un viitor mare campion, un sportiv care mustește de talent și care deja începe să-și facă un nume în acest circuit ITF. 
În 2017 el are optimi de finală la ITF Tunisia F19, optimi de finală la ITF Belgia F6, optimi de finală la ITF Belgia F11, optimi de finală la ITF Tunisia F25, și optimi de finală la ITF Thailanda F7. 
Iar el se descurcă bine atât pe hard cât și pe zgură. 
În 2018 deja are o optime de finală la ITF Turcia F1, apoi performanța carierei la ITF Franța F2 - semifinală, trecând acolo printre alții de Guez (locul 290 ATP). 
Iar săptămâna trecută, la ITF Tunisia F5, deși a fost eliminat în primul tur de Olmedo (locul 305 ATP), a jucat foarte bine, luându-i set spaniolului. 
Aici:

- 1-6 6-3 7-5 cu Hovhanissyan (locul 1126 ATP), câștigând 60% mingi cu primul serviciu, 34% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (4 salvate)

Ilija Vucic este un sârb de 26 de ani, clasat pe locul 1965 ATP. 
Și chiar dacă Ilija a fost chiar în topul 700 ATP, el întreaga carieră a fost destul de modest, iar acum se află pe o pantă descendentă foarte pronunțată. 
În 2017 el are sferturi de finală la ITF Nigeria F4, optimi de finală la ITF Nigeria F5 și optimi de finală la ITFCehia F12. 
Destul de slab, fără victorii notabile sau turnee reușite, cu excepție acel sfert de finală. 
În 2018 Vucic a arătat iarăși un nivel îngrijorător de scăzut. 
Astfel, săptămâna trecută la ITF Tunisia F5 nici măcar nu a trecut de calificări, fiind învins lejer de Folliot (locul 1938 ATP), după un 2-6 4-6 drastic, iar aici este lucky loser, după altă înfrângere în calificări. 
Aici:

- 5-7 7-5 6-0 cu Lamberi (locul 1883 ATP). 
- 6-7 5-7 cu Schroll (locul 1917 ATP), câștigând 57% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (7 salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Matteo Martineau vs Ilija Vucic: Matteo Martineau castiga

Matteo Martineau nu a jucat deloc bine în calificări aici, însă chiar și așa s-a impus, ridicând nivelul atunci când a fost nevoie. Sezonul său este foarte bun însă. Martineau are o semifinală în Franța, pe hard însă indoor, victorie cu Guez, meci solid cu italianul Quinzi, iar săptămâna trecută aici în Tunisia partidă la nivel înalt cu Olmedo, luându-i set ibericului. Ilija Vucic este lucky loser aici, pierzând în calificări. De altfel, anul 2018 este foarte modest pentru Vucic, el pierzând în două rânduri la tenismeni din afara topului 1900 ATP, fără să ia set. Ultimul eșec a fost chiar luni, în fața lui Schroll, pierzându-și de 4 ori serviciul într-un meci slab calitativ. Consider astfel că Martineau este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Matteo Martineau castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

43

Castigate:

28

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici