Share

Pont Marton Fucsovics - Marin Cilic, Va avea probleme croatul în primul meci de la Indian Wells ?!

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

11 Mar 2018 15:37 730 0
Logo Marton Fucsovics
Logo Marin Cilic
Marton Fucsovics
Marin Cilic
VS
00:00 12 Martie 2018
Indian Wells

Analiză și informații pentru Marton Fucsovics v Marin Cilic

Un alt pont de la Indian Wells vine de la meciul dintre maghiarul Marton Fucsovics și croatul Marin Cilic, tot din cadrul rundei a 2, meci ce va începe după miezul nopții în România. Toate datele, dar și pariul nostru la acest meci, în cele ce urmează. 

Marton Fucsovics - Marin Cilic 

Cum spuneam, surprizele s-au ținut lanț în primele 3 zile, însă noi avem încrederea că putem veni în ajutorul vostru cu cele mai bune ponturi. Un alt cap de serie ce intră în joc, e croatul Marin Cilic. Finalistul de la Melbourne revine pe hard, după o scurtă escală pe zgura din Brazilia, de la Rio. Acolo nu a reușit mare lucru Marin și cu atât mai surprinzătoare a fost decizia croatului de a merge în America de Sud. Cilic se află doar la cel de-al 4 turneu al anului, după Pune, Australian Open și Rio. Marin a fost senzațional la Melbourne, acolo unde a lăsat o impresie foarte bună și i-a pus probleme lui Federer în ultimul act. Acum vrea să reușească un nou parcurs bun, la un alt turneu important din circuit. Cap de serie număul 2, Cilic va avea o oarecare presiune pe el, însă croatul are suficientă experiență pentru a gestiona bine toate partidele și  să reușească un nou parcurs pe măsură. Primul adversar e facil la prima vedere, dar Marin nu trebuie să se culce pe o ureche.

 

Maghiarul Marton Fucsovics e un jucător interesant, ce a reușit în ultimul an un salt impresionant în clasamentul ATP. Pe locul 65 în acest moment, Fucsovics poate pune probleme, daca e subestimat. Maghiarul are o finală de challanger în acest an, la Canberra, pierdută în fața italianului Seppi. Nici la A.O nu s-a comportat rău, făcând un tur 3, în care a jucat bine în fața lui Federer. Înainte de a veni pe tărâm american, Marton a mai jucat o semifinală de challanger, chiar la el acasă, la Budapesta, pierdută oarecum surprinzător în fața spaniolului Nicola Kuhn. Aici a evoluat bine în meciul din runda inaugurală, trecând în minim de seturi de Viktor Troicki și reușind chiar să îi administreze un sec 6-1 în setul secund sârbului. Serviciul e arma principală a jucătorului în vârstă de 26 de ani, dar maghiarul are și ale lovituri în arsenal. Chiar dacă la prima vedere nu pare să aiba multe șanse în fața uriașului din Croația, Marton nu va ceda ușor și va încerca să se ridice cât de mult poate la nivelul întrecerii din America.

Un singur meci au jucat cei doi tenismeni până acum, în toamna trecută, la Basel, când Cilic s-a impus cu 2-1 la seturi. 

Pont Marton Fucsovics vs Marin Cilic: Total gameuri peste 19,5

Meciul pornește cu Cilic mare favorit. E greu de crezut că Marin se va împiedica chiar în primul său meci la Indian Wells, dar nu cred că va trece foarte ușor de jucătorul din Ungaria. Fucsovis se simte bine pe hard și suprafețele rapide îi avantajează serviciul. Sigur, croatul se descurcă bine și la retur, dar dacă Marton nu va face greșeli neforțate, atunci va putea să îi facă față până într-un anumit punct favoritului nr 2. Cum linia la H e destul de mare, am să merg tot pe un total de gameuri, la o linie mai mult decât decentă și ce poate fi atinsă cu ușurință și în cazul unui succes al lui Cilic în 2 seturi. Betano oferă o cotă ok la acest pariu.

Pont pariuri: Total gameuri peste 19,5

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

21

Castigate:

11

Pierdute:

9

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici