Share

Pronostic pentru Marton Fucsovics - Federico Delbonis, ATP Geneva, 22.05.2019

Tenis

Cota: 1.61

Adaugat de: Tudor Cosma

22 Mai 2019 00:39 627 0
Logo Marton Fucsovics
Logo Federico Delbonis
Marton Fucsovics
Federico Delbonis
VS
13:00 22 Mai 2019
ATP Geneva

Analiză și informații pentru Marton Fucsovics v Federico Delbonis

Turneul ATP Geneva are loc în orașul cu același nume, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Marton Fucsovics și Federico Delbonis, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Geneva este o localitate de 201.000 de locuitori, fiind al doilea oraș ca mărime din Elveția și cel mai mare din Romandia. 
Turneul acesta este mic, de 250 de puncte ATP, având un fond de premiere de 501.345 euro. 
Gazda este complexul Tennis Club de Geneve, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Zverev, Wawrinka, Garin sau Albot. 

Betfair - deschide cont și primești extra 500RON!

Marton Fucsovics: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î Î

Marton Fucsovics este un ungur de 27 de ani, clasat pe locul 38 ATP. 
Iar Marton este momentan unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, el fiind de 2 ani permanent în topul 100 ATP și fiind într-o permanentă ascensiune. Evident, nu mai este tânăr, însă Fucsovics a ajuns la maturitate sportivă și poate să facă performanță în următorii 5-10 ani.
În 2018 are sferturi de finală la Beijing și sferturi de finală la Viena. 
Iar în 2019 are finală la Sofia, sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Dubai și sferturi de finală la Munchen. 
Ultimul turneu al său a fost însă un eșec, Marton fiind învins la Roma chiar în primul tur, de către Basilashvili (locul 18 ATP), în două seturi. 

Federico Delbonis: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Federico Delbonis este un argentinian de 28 de ani, clasat pe locul 84 ATP. 
Însă Delbonis a fost mult mai sus, până pe locul 33 în lume, el fiind un sportiv solid care are inclusiv titluri la nivel de circuit ATP. A avut însă destul de mari probleme cu accidentările, chiar de curând lipsind 8 luni din circuit. Chiar și așa Federico rămâne un tenismen foarte apreciat și iubit în special în Argentina, el fiind cel care le-a adus Cupa Davis în acea finală împotriva Croației. 
În 2018 are sferturi de finală la Bastad, semifinale la challengerul din Genova, titlu la challengerul din Biella, finală la challengerul din Campinas, finală la challengerul din Santo Domingo și sferturi de finală la challengerul din Lima. 
Iar în 2019 are semifinale la challengerul din Noumea și semifinale la Cordoba. 
Aici:

- 1-6 6-4 6-2 cu Dimitrov (locul 47 ATP), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (3 salvate)

Statistica meciurilor directe Marton Fucsovics v Federico Delbonis

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Marton Fucsovics v Federico Delbonis

Pont Marton Fucsovics vs Federico Delbonis: Federico Delbonis trimite peste 1.5 asi

Marton Fucsovics este un tenismen solid, care pornește cu prima șansă aici, mai ales că recent are victorii pe zgură cu Goffin sau Sonego. Însă nu cred că va avea un meci foarte scurt, în special deoarece oponentul său este destul de arțăgos. Federico Delbonis nu are cel mai bun sezon însă are unele turnee reușite, iar aici în primul tur a trecut de Dimitrov, arătând că pe plan psihic stă foarte bine. Este înalt, iar serviciul său este destul de eficient, chiar dacă nu trimite foarte mulți ași. Chiar și așa pe zgură în acest sezon are 2 cu Ramos, 2 cu Monteiro sau 4 cu Andujar, iar aici în primul tur a avut nu mai puțin de 5 ași. Consider astfel că și astăzi Delbonis va trimite peste 2 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Federico Delbonis trimite peste 1.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

48

Castigate:

26

Pierdute:

16

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici