Share

Pont Di Giuseppe - Errani. Duel 100% italian la WTA Palermo

Tenis

Cota: 2.10

Adaugat de: Gabriel Morariu

21 Iul 2019 16:43 847 0
Logo Martina Di Giuseppe
Logo Sara Errani
Martina Di Giuseppe
Sara Errani
VS
16:00 23 Iulie 2019
WTA Palermo

Analiză și informații pentru Martina Di Giuseppe v Sara Errani

Turneul WTA de la Palermo revine în circuitul mondial după o pauză de 6 ani. La ultima ediție jucată în 2013, Sara Errani evolua în finală, unde era învinsă de conaționala Roberta Vinci (3-6, 6-3, 3-6). Experimentata jucătoare din Italia revine la competiția care i-a adus multe satisfacții în trecut. Ea o va întâlni în primul tur pe conaționala Martina Di Giuseppe, într-un meci care contează pentru primul tur. În continuare puteți citi prezentarea lui, iar la final veți găsi recomandarea mea de pariu.  

Deschide cont și primești extra 500RON!

Martina Di Giuseppe: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V V

Martina a început turneul de săptămâna trecută de la București pe locul 211. Poziția slabă nu i-a permis să ajungă direct pe tablou, astfel că italianca de 28 de ani a început din calificări. Ea a câștigat 3 partide, a intrat pe tablou, dar nu s-a mulțumit cu atât. Di Giuseppea a reușit să își treacă în cont primele victorii în circuitul WTA de simplu: le-a eliminat pe Lepchenko, Kudermetova și Krejcikova și a bifat prima semifinală WTA a carierei. Sportiva din Roma era înscrisă în calificări la Palermo, dar nu a mai putut ajunge deoarece era angrenată în întrecerea din România. Ea a beneficiat de un Special Exempt și a intrat direct pe tabloul întrecerii din țara natală. La cele două competiții ITF din luna iunie la care a luat startul în Italia, Martina nu a rupt gura târgului: eliminări în turul 2 atât la Brescia (60 k), cât și la Roma (60k). 

Sara Errani: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î Î V

Errani nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fostă ocupantă a locului 5 WTA, Sara se simte excelent pe zgură, suprafață pe care a disputat chiar și finala de la Roland Garros. Chiar dacă nu are calități fizice impresionante, iar serviciul este unul moale, Errani a găsit mereu soluțiile pentru a-și scoate adversarele din ritm. Cu o deplasare excelentă în teren și o varietate formidabilă în execuții, Sara și-a trecut în cont de-a lungul anilor peste 250 de victorii la simplu pe zgură. În acest an, Errani are 15 succese dintre care 13 au venit pe cea mai lentă suprafață. Revenită după o suspendare, italianca a câștigat titlul ITF de 60 k de la Roma. Ea se simte excelent la Palermo, acolo unde a reușit să cucerească două titluri la simplu (2008 și 2012), precum și 3 la dublu (2008, 2010 și 2011). 

Statistica meciurilor directe Martina Di Giuseppe v Sara Errani

Este primul meci direct între cele două jucătoare.

Cote pentru Martina Di Giuseppe v Sara Errani

Meciul se anunță unul echilibrat, dar eu o văd mai puternică pe Sara. În afara pontului oferit, pentru mai multă siguranță puteți încerca și varianta de minim un set Errani, la o cotă de 1,42. 

Pont Martina Di Giuseppe vs Sara Errani: Victorie Sara Errani

Errani este mult mai experimentată decât adversara ei. Di Giuseppe nu avea nici măcar un meci câștigat în circuitul WTA până acum o săptămână. Ea a fost trezită destul de brusc din acest vis frumos de către Rybakina - tânăra de doar 20 de ani a învins-o cu 6-3, 6-2 în semifinale la BRD Bucharest Open. Cu puțin timp de pregătire pentru noul turneu, dar și pusă la încercare din punct de vedere fizic (7 meciuri în 8 zile), îmi e greu să cred că Martina se poate reseta și lupta la fel în fața Sarei Errani. Punctele lungi vor fi câștigate în mare măsură de Errani, iar pontul meu merge spre victoria ei. Succes!

Pont pariuri: Victorie Sara Errani

Miza: 10/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Gabriel Morariu

Ponturi:

30

Castigate:

17

Pierdute:

11

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Torino vs Atalanta, Serie A
Cota: 1.57 25 Ian 2020 21:45 0
Pont Brescia vs Milan, Serie A
Cota: 1.78 24 Ian 2020 21:45 0