Share

Pronostic pentru Markus Eriksson - Sandro Ehrat, ITF M15 Manacor, 13.01.2018

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Ian 2019 22:44 389 0
Logo Markus Eriksson
Logo Sandro Ehrat
Markus Eriksson
Sandro Ehrat
VS
12:00 13 Ianuarie 2019
ITF M15 Manacor

Analiză și informații pentru Markus Eriksson v Sandro Ehrat

Turneul ITF M15 Manacor are loc în Spania, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Markus Eriksson și Sandro Ehrat, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Manacor este o localitate de 41.000 de locuitori, fiind situată în insula Mallorca și având un potențial turistic foarte mare, aici fiind Porto Cristo. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Rafa Nadal Academy by Movistar, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
În această finală îi avem pe Sandro Ehrat și pe Markus Eriksson. 

Pariază pe victoria Simonei Halep cu Kaia Kanepi la o cotă mărită de 40.00

Markus Eriksson: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V V

Markus Eriksson este un suedez de 29 de ani, clasat pe locul 423 ATP. 
Iar Markus a fost mai bine clasat, până pe locul 288 în lume la startul sezonului trecut, el fiind totuși un tenismen solid, care de 6 ani este permanent în topul 500 ATP. 
În 2018 are semifinale la ITF Egipt F7, finală la ITF Nigeria F1, sferturi de finală la ITF Nigeria F2, sferturi de finală la ITF Suedia F1, sferturi de finală la ITF Germnaia F5, titlu la ITF Suedia F4 și sferturi de finală la ITF Suedia F5. 
În plus Markus a luat parte și la unele turnee challenger, cu destul de mult succes, de exemplu trecând de Piros (locul 363 ATP). 
Aici:

- 6-3 6-1 cu Makhlouf (tenismen fără clasament), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 4-6 6-4 6-1 cu Lopez (tenismen fără clasament), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (3 salvate)
- 6-0 6-3 cu Vanneste (locul 648 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 7-6 6-4 cu Sude (tenismen fără clasament), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 88% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Sandro Ehrat: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V V

Sandro Ehrat este un elvețian de 27 de ani, clasat pe locul 589 ATP. 
Iar Sandro este foarte solid, el în trecut fiind și pe locul 295 în lume, având câteva sezoane total ratate din cauza accidentărilor, fiind la un pas să iasă și din prima mie mondială. 
Inclusiv sezonul trecut a avut probleme, participând la primul său turneu abia în iulie, însă de atunci forma sa a tot crescut. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Elveția F3, finală la ITF Elveția F5, titlu la ITF Italia F29 și sferturi de finală la ITF Germania F15. 
În plus el a luat parte și la turneul ATP de la Basel, unde însă nu a putut să-i ia set lui Daniel (locul 78 ATP). 
Aici:

- 6-2 6-1 cu Freund (tenismen fără clasament), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 6-2 6-1 cu Uspensky (tenismen fără clasament), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 7-6 6-1 cu Lokoli (tenismen fără clasament), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-1 6-2 cu Martin (locul 593 ATP), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Markus Eriksson v Sandro Ehrat

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Markus Eriksson v Sandro Ehrat

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Markus Eriksson vs Sandro Ehrat: Sandro Ehrat castiga

Sandro Ehrat este un sportiv foarte solid, care dacă nu suferea din pricina accidentărilor acum probabil era în topul 200 ATP. Anul său a început foarte bine, aici dominându-și toți oponenții și nepierzând set. Mai mult, el în tot turneul și-a cedat doar de 3 ori serviciul, iar pe retur a fost eficient. Iar doi dintre oponenții săi, Lokoli și mai ales San Martin chiar sunt de top, tenismeni care pot învinge pe oricine în circuitul ITF. Markus Eriksson este și el valoros, un sportiv cu rezultate bune inclusiv în turnee challenger. Însă aici a arătat mai modest decât oponentul de acum, cedând set cu Winter Lopez iar ieri având probleme pe retur cu Sude. Consider astfel că Ehrat este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Efbet.

Pont pariuri: Sandro Ehrat castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

32

Castigate:

18

Pierdute:

9

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici