Share

Pont Marius Copil - Yuichi Sugita, Mai reușește românul o surpriză ?!

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

13 Iun 2018 01:08 982 0
Logo Marius Copil
Logo Yuichi Sugita
Marius Copil
Yuichi Sugita
VS
12:00 13 Iunie 2018
ATP Hertogenbosch

Analiză și informații pentru Marius Copil v Yuichi Sugita

Un alt pont din tenis de astăzi vine din Olanda, de la partida dintre sportivul nostru, Marius Copil și japonezul Yuichi Sugita, din cadrul turului secund de la Hertogenbosch, meci programt primul pe arena secundă și care va începe de la ora 12 00, ora României. Mai multe date, dar și pariul nostru, în rândurile ce urmează.

Marius Copil: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Marius Copil nu a trecut printr-o perioadă bună pe zgură. Sportivul român nu a avut rezultatele scontate și trebuie să uite cât mai rapid sezonul de zgură. Revenit pe suprafața rapidă, chiar cea mai rapidă din circuit, Marius se poate bucura din nou de avantajul pricipalului săi atu, Serviciul TUN! Copil a trecut în primul tur de slovenul Bedene, unul din jucătorii buni ai circuitului, după un meci cu 2 seturi încheiate la tie-break. S-a mers mult pe serviciu, Bedene fiind și el un jucător ce excelează la acest capitol. Surprinzător, Copil a reușit să îi facă break în decisiv slovenului și a întros soarta calificării, după ce a revenit de la 0-1 la seturi. 15 asi a servit Marius în meciul cu Bedene și e de așteptat să vedem cel puțin la fel de mulți și astăzi. Chiar dacă niponul e un jucător mai bun la retur decât Aljaz, tot îi va fi greu să returneze eficient mingile trimise de Copil. Cu serviciul de partea sa, Marius poate spera la un nou succes.

Yuichi Sugita: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î Î Î V

Yuichi Sugita vine după o serie de rezultate dezastruoase obținute pe zgură. Deși anul trecut pe această suprafață a impresionat prima dată, anul acesta japonezul a fost sub orice critică. Nu a evoluat în multe meciuri, dar din cele 6 partide jucate, niponul a luat doar 2 seturi. Revenit pe iarbă însă, Sugita e cu totul alt jucător. Japonezul are chiar și un titlu obținut pe suprafața verde sezonul trecut, în turneul de debut din Antalya. În primul meci pe iarba olandeză, Yuichi nu a avut nici un fel de problemă cu Basilashvili, jucător cel puțin modest din circuitul ATP. Astăzi va avea mai mult de muncă, pentru că adversarul este unul cu un serviciu excepțional. Nu îi va fi deloc ușor niponului să se impună în fața lui Copil, dar are de partea sa calitatea superioară

Statistica meciurilor directe Marius Copil v Yuichi Sugita

De 3 ori s-au întâlnit cei doi jucători, iar Marius conduce cu 2-1. În ultima dispută, ce a avut loc chiar pe iarbă, Sugita s-a impus în minim de seturi.

Cote pentru Marius Copil v Yuichi Sugita

Meciul este echilibrat, chiar dacă Sugita este jucătorul mai mobil. Japonezul este o idee favorit și se poate merge și pe victoria acestuia. Un alt pariu la acest meci mai e peste 9,5 gameuri în primul set.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Marius Copil vs Yuichi Sugita: Total gameuri- peste 22,5

Marius Copil va încerca să depășească un alt jucător mai bine clasat, după eliminarea lui Bedene. Doar că de data asta va fi mult mai greu, japonezul fiind recunoscut pentru ușurința cu care se mișcă. Iar cum pe iarbă punctele sunt foarte rapide, Marius va întâmpina reale probleme în schimburile mai lungi. Deplasarea în teren nu a fost nicioadată un punct forte al românului. Totuși, cu un serviciu TUN, dar și cu reverul activat, Copil poate face față cu brio. Japonezul nu va avea probleme pe propriul serviciu, dar nu cred că va amenința prea tare serviciul românului, Merg așadar și la acest meci pe un minim de 23 de gameuri disputate, la o cotă cel puțin decentă.

Pont pariuri: Total gameuri- peste 22,5

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

31

Castigate:

16

Pierdute:

15

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0