Share

Ponturi pariuri tenis: Gasparyan - Niculescu, Monica poate ieși din top 100 WTA după 8 ani

Tenis

Cota: 8.00

Adaugat de: Marian Cioată

07 Noi 2018 14:56 639 0
Logo Margarita Gasparyan
Logo Monica Niculescu
Margarita Gasparyan
Monica Niculescu
VS
12:15 08 Noiembrie 2018
WTA Limoges

Analiză și informații pentru Margarita Gasparyan v Monica Niculescu

Joi este programat meciul din optimile de finală ale WTA Limoges, între Margarita Gasparyan (105 WTA) din Rusia și Monica Niculescu (78 WTA) din România. Pronosticul asupra căruia am zăbovit este unul surprinzător, o victorie la scor pentru Gasparyan, la o cotă de excepție.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Margarita Gasparyan: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Gasparyan are 13 victorii din ultimele 16 apariții oficiale. În această toamnă a câștigat titlul WTA la Tashkent, a mai jucat o semifinală la WTA Mumbai și două sferturi de finală indoor, la Luxemburg și Linz. 

La începutul aceste săptămâni, Margarita ocupa locul 105 mondial în clasamentul de simplu, cu 609 puncte WTA. Nu are niciun punct de apărat la Limoges, fiind la prima participare în turneul din Franța, iar tot ce va obține acum se va aduna la zestrea sa în creștere, deja existentă. 

Rusoaica de 24 ani are un record de 78 victorii și 34 înfrângeri, cu o rată mai bună de succes pe hard indoor, în comparație cu Niculescu. 

Monica Niculescu: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

91 de victorii din 150 meciuri pe hard indoor a obținut Niculescu în lunga sa carieră profesionistă, începută acum mai bine de 15 ani!

9-6 este bilanțul stagional, în sală. În aceste condiții, experimentata jucătoare din țara noastră practică un tenis imprevizibil. 

La începutul aceste săptămâni, Monica ocupa locul 78 mondial în clasamentul de simplu, cu 762 puncte WTA. Ea are de apărat 160 puncte, ca urmare a trofeului cucerit anul trecut, aici la Limoges. 

Românca de 31 ani a trecut în primul tur, cu 7-5 6-3 de bulgăroaica Victoriya Tomova (156 WTA). 

Statistica meciurilor directe Margarita Gasparyan v Monica Niculescu

Va fi prima confruntare directă dintre cele două adversare.

Cote pentru Margarita Gasparyan v Monica Niculescu

Pe lângă cota bombă pentru handicap, puteți opta pentru victoria simplă a Margaritei la 1.80 sau 2-0 scor corect pe seturi la 2.95, cote preluate de asemenea din oferta Betano.ro.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Margarita Gasparyan vs Monica Niculescu: Gasparyan câștigă la 7+ game-uri diferență

Acest duel este crucial pentru româncă, deoarece poate ieși din top 100 după mai bine de 8 ani, iar în perspectiva sezonului următor ar însemna să joace calificări la turneele majore. Presiunea este imensă pe umerii Monicăi, iar în acest context ar putea să evolueze mai slab în cursa pentru apărarea titlului de la Limoges. Gasparyan este în mare formă, a câștigat detașat 5 din ultimele 8 partide la 6-7 game-uri diferență. Niculescu are și ea momente de cădere în joc, iar pentru această cotă fantastică de 8.00 oferită de Betano.ro, recomand o miză medie.

Pont pariuri: Gasparyan câștigă la 7+ game-uri diferență

Miza: 7/10

Cota: 8.00

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Marian Cioată

Ponturi:

18

Castigate:

10

Pierdute:

4

Anulate:

1

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici