Share

Pariul pentru Marcos Baghdatis - Bernard Tomic

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

12 Iun 2018 00:06 919 0
Logo Marcos Baghdatis
Logo Bernard Tomic
Marcos Baghdatis
Bernard Tomic
VS
12:00 12 Iunie 2018
ATP s-Hertoghenbosch

Analiză și informații pentru Marcos Baghdatis v Bernard Tomic

În primul tur al turneului de la s-Hertoghenbosch, se întâlnesc cipriotul Marcos Baghdatis și australianul Bernard Tomic, iar noi v-am pregătit o sugestie de a paria. Turneul are loc în Olanda și se dispută pe iarbă.

Marcos Baghdatis: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Sezonul pe zgură a fost coșmarul cipriotului de-a lungul carierei sale. Ajuns la 33 de ani, Baghdatis a pierdut toate cele 4 partide jucate pe suprafața roșie în acest an. Ba mai mult, la Roland Garros s-a accidentat în partida cu Santiago Giraldo și a abandonat. A suferit o întindere musculară, de aceea mi-e greu să cred că s-a putut pregăti prea bine în ultimele 2 săptămâni, cât au trecut de la accidentare. Pe iarbă, Marcos se simte în elementul lui și a avut mereu rezultate foarte bune. Este un jucător care se simte confortabil la fileu și are un serviciu variat, care-i pune în dificultate pe adversari. Totuși, cipriotul se mișcă din ce în ce mai greu pe teren, iar capacitatea sa de efort a scăzut considerabil. Are 65 de victoriii pe iarbă, dar și 43 de înfrângeri.

Bernard Tomic: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Bernard Tomic pare să fi revenit la sentimente mai bune față de tenis, după o perioadă în care viața extrasportivă tumultoasă l-a tras în jos. Se află acum pe locul 181, dar înaintea sezonului de zgură căzuse din primii 200. Ceea ce mi-a atras atenția asupra sa a fost că s-a străduit să joace decent pe zgură și a reușit câteva victorii, care îi pot da un alt tonus în perspectiva ierbii. A făcut o finală la un turneu challenger, iar la ROland Garros a trecut de calificări. Pe iarbă, Tomic este un jucător redutabil, cu un stil aparte, care l-a făcut să ajungă chiar în sferturi la Wimbledon. Aici, a trecut de calificări, reușind să îi învingă în minimum de seturi pe Dustin Brown și Tim Smyczek, fără să-și piardă serviciul. A oferit puține șanse de break și a servit destul de solid.

Statistica meciurilor directe Marcos Baghdatis v Bernard Tomic

Cei doi s-au mai întâlnit o singură dată, în 2015 la Stockholm, unde Baghdatis s-a impus în 2 seturi pe o suprafață hard indoor.

Cote pentru Marcos Baghdatis v Bernard Tomic

Betano ne oferă o cotă de 1,88 pentru ca Tomic să câștige primul set și meciul, iar pentru o partidă lungă, avem 1,83 pentru o dispută cu peste 22 de game.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Marcos Baghdatis vs Bernard Tomic: Tomic câștigă

Cotele sunt în scădere pentru victoria australianului. La 25 de ani, Tomic mai are mult tenis în față, iar sezonul pe iarbă îl poate readuce în primii 100. Accidentarea lui Baghdatis la Roland Garros coroborată cu faptul că Tomic vine din calificări, deci este deja acomodat cu condițiile de joc, mă fac să-i acord o încredere maximă acestui pont. Pentru Baghdatis este esențial să se poată mișca, să alerge, însă acea accidentare cred că l-a tras puțin în jos. Tomic are multe atuuri pe arbă și cred că se poate impune, la o cotă bunicică.

Pont pariuri: Tomic câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

18

Castigate:

12

Pierdute:

3

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0