Share

Pont ITF Masculin - Mexic, Manuel Sanchez Montemayor - Evan Song, meci decisiv pentru semifinalele turneului de la Cancun.

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Daniel Anghel

07 Dec 2017 23:47 368 0
Logo Manuel Sanchez Montemayor
Logo Evan Song
Manuel Sanchez Montemayor
Evan Song
VS
17:00 08 Decembrie 2017
ITF Masculin - Mexic

Analiză și informații pentru Manuel Sanchez Montemayor v Evan Song

Partidă din sferturile de finală ale turneului ITF Mexic F8, pe hard se vor infrunta Manuel Sanchez Montemayor și Evan Song. Pontul acestei partide fiind prezentat mai jos iar jocul  este programat în jurul orei 17:00. Este un turneu cu premii totale de $15,000 USD, organizat la Cancun în Mexic. Sunt șanse mari de ploaie astfel că partida poate fi reprogramată mai târziu.

Manuel Sanchez Montemayor este favoritul 5 al turneului și jucător din Mexic. Este pe locul 577 la general la cei 26 de ani, jucător înalt de 180 cm și 68 de kg. Jucător de Cupa Davis pentru Mexic însă folosit la partidele de dublu. Are un singur titlu ITF câștigat în carieră, în 2015 prin Bolivia pe zgură. La dublu are 8 turnee câștigate dintre cere două pe hard în acest an.  Antrenat de Massimo Colelli, Sanchez s-a apucat de tenis de la vârsta de 7 ani însă un jucător destul de modest, din păcate pentru el nu a reușit să facă pasul către turneele challenger sau Atp. Suprafața sa favorită este hardul, în acest sezon are un bilanț pozitiv pe această suprafață de joc 20/14.

Manuel Sanchez participă mai ales la turneele din țara sa natală, Mexic. Are 5 consecutive pe hardul din Mexic.

Are finală luna trecută disputată chiar în fața adversarului de azi, Evan Song. A pierdut la acel futures în minimum de seturi în fața americanului. La turneul precedent a pierdut la Gonzalo Escobar în trei seturi, însă Gonzalo este un jucător bun la nivelul futures, nu erau șanse prea mari pentru Sanchez. După finala disputată cu Song a pierdut apoi în primul tur la Mauricio Echazu tot prin Mexic.

Aici la Cancun a trecut de Carlos Andres Trigos Torres și Lucas Gomez, ambii jucători din Mexic câștigând în fața acestora în minimum de seturi. Lucas Gomez a mai pus probleme, în turul întâi victorie clară cu 6-1 6-1.  Sanchez este un jucător destul de inconstant în evoluțiile sale, s-a chinuit în set decisiv cu Patricio Betancourt Gonzalez, jucător cu doar 8 victorii în cariera sa, la un pas chiar de eliminare în setul doi.

Evan Song este un american de 25 de ani, favorit 4 la câștigarea acestui turneu ITF de la Cancun. În mare formă în ultima perioadă, a câștigat luna trecută un turneu similar pe aceeași suprafață de joc tot în Mexic. Are un bilanț pozitiv pe hard în acest sezon, 28/23, majoritatea partidelor sale se desfășoară pe hard, nu este jucător de zgură sau indoor hard.

Este un jucător obișnuit cu fazele superioare ale turneelor futures.

Doar în acest sezon are finală și o semifinală în Malaezia în luna Octombrie, sfert de finală în Hong Kong. A câștigat luna trecută un turneu futures în Mexic apoi a disputat o altă semifinală la sfârșitul lunii Noiembrie, pierdută însă la Florian Lakat. Song are însă victorii importante la Gonzalo Escobar sau Alejandro Mendoza, partide în care a demonstrat că are calitate în joc.

Aici la Cancun a trecut și el de primele două tururi, victorii la Alan Fernando Rubio Fierros 6-2, 5-7, 7-5 și Alec Adamson 6-2, 6-3. A pierdut însă la turneul precedent în primul tur tot în Mexic la Tigre Hank 4-6 0-6 însă a avut și ceva probleme medicale în acea dispută.

Evan Song  este jucător stângaci, locul 521 în clasament, însă în acest sezon are cea mai bună clasare a sa, locul 499 Atp.  Jucător experimentat cu aproape 300 de partide la acest nivel, a câștigat 53.29 % dintre ele.

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Botoșani la o cotă mărită de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei! 

Descoperă și alte promoții tentante valabile în weekend-ul 8-10 decembrie!

Pont Manuel Sanchez Montemayor vs Evan Song: Evan Song se impune.

Este a doua confruntare dintre cei doi, prima a fost chiar într-o finală luna trecută pe hard în Mexic. A câștigat Song în două seturi clare 6-2, 6-2. Nicio șansă de break concretizată de Sanchez în acea partidă din 4 posibilități. Americanul a servit foarte bine, Sanchez a reușit doar 14/49 (29%) puncte câștigate la retur, destul de puține. Procentajele lui Song destul de ridicate, 28/37 (76%) punctele câștigate la prima servă, 4/5 (80%) mingi de break concretizate. O altă dispută care mi-a atras atenția la acest pont a fost victoria recentă a lui Song în fața lui Gonzalo Escobar. Jucătorul din Ecuador este unul redutabil mai ales pe zgură, acesta a câștigat întâlnirea cu Sanchez. Jucător de mâna stângă plus forma bună arătată în ultima lună îl fac favorit pe Song la victoria finală. Sunt șanse la o dispută echilibrată însă americanul are forță în lovituri și servește destul de bine.

Pont pariuri: Evan Song se impune.

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

19

Castigate:

10

Pierdute:

8

Anulate:

0

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici