Share

Pronostic pentru Maksim Tikhomirov - Giorgio Ricca, ITF Grecia F3, 12.03.2018

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Mar 2018 01:08 515 0
Logo Maksim Tikhomirov
Logo Giorgio Ricca
Maksim Tikhomirov
Giorgio Ricca
VS
10:00 12 Martie 2018
ITF Grecia F3

Analiză și informații pentru Maksim Tikhomirov v Giorgio Ricca

Turneul ITF Grecia F3 are loc în Heraklion, oraș în insula Creta, iar în această analiză voi detalia partida dintre Maksim Tikhomirov și Giorgio Ricca, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Heraklion nu este doar capitala Cretei, însă și unul dintre cele mai mari orașe din intreagă Grecia, unul care evident a înflorit datorită turismului, zona aceasta fiind una dintre cele mai frumoase din lume. Însă și alte aspecte sunt de luat în considerare aici, mai ales cele legate de istorie și cultură, până la urmă orașul fiind sub dominație venețiană, otomană și bizantină, toate acestea lăsându-și amprenta. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Lyttos Beach, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber, clima de aici fiind foarte bună. 
Tabloul de concurs îi conține pe Cipolla, Petrovic, Baldi sau Tepavac. 

Maksim Tikhomirov este un american de 27 de ani, clasat pe locul 1045 ATP. 
Și chiar dacă în general cariera sa arată foarte modest, un sportiv care până acum niciodată nu a intrat în prima mie mondială, consider că Maksim este mai bun decât aparențele, și poate să urce în clasament în viitorul apropiat. 
În 2017 el are optimi de finală la ITF Turcia F16, sferturi de finală la ITF Turcia F18, sferturi de finală la ITF SUA F18 și optimi de finală la ITF Grecia F10. 
Și chiar dacă trei din cele enumerate au fost obținute pe zgură, consider totuși că el este specializat mai mult pe hard. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Egipt F4 și optimi de finală la ITF Egipt F6, ambele pe suprafață rapidă. 
Iar jocul său chiar a fost bun. Are de exemplu victorii cu Zhang (locul 336 ATP), Krainik (locul 776 ATP) sau Nikles (locul 897 ATP), însă chiar și în înfrângeri a fost solid, luându-i set lui Pospisil. 
Aici:

- 6-2 6-4 cu Bartolini (tenismen fără clasament)
- 6-1 6-4 cu Mammetgulyyev (locul 1962 ATP). 

Giogio Ricca este un italian de 23 de ani, clasat pe locul 1086 ATP. 
Iar Ricca este interesant, un sportiv care anul trecut a ajuns chiar în prima mie mondială, până pe locul 793 ATP. Însă Giorgio mi se pare că a scăzut destul de mult în ultima vreme, deși poate încă juca un tenis de nivel bun. 
În 2017 el are sferturi de finală la ITF Egipt F5, optimi de finală la ITF Tunisia F20, optimi de finală la ITF Italia F27, optimi de finală la ITF Egipt F27, sferturi de finală la ITF Egipt F28, optimi de finală la ITF Egipt F30 și optimi de finală la ITF Israel F17. 
Destul de bun, cu meciuri chiar solide, luându-i de exemplu set lui Kuhn (locul 209 ATP). 
În 2018 însă are doar optimi la ITF Egipt F6, în rest niște înfrângeri clare în calificări precum cea cu italianul Coppini (tenismen fără clasament), sau cea de săptămâna trecută cu Maruscak (tenismen fără clasament), în calificările pentru ITF Grecia F2. 
Aici:

- 5-0 cu Dubinin (tensimen fără clasament, scor la care acesta s-a retras)
- 6-3 6-4 cu Misdrahis (tenismen fără clasament)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Maksim Tikhomirov vs Giorgio Ricca: Maksim Tikhomirov castiga

Maksim Tikhomirov este într-o formă foarte bună în acest an, și e la un pas de un deziderat important, și anume accederea în prima mie mondială. Are deja recent un sfert de finală, jucând solid și trecând de Krainik sau de Zhang, luându-i set chiar și lui Pospisil. Săptămâna trecută la ITF Grecia F2 nu a trecut de calificări, însă a jucat cu un Valle bun. Giorgio Ricca a fost mult mai bine clasat, însă forma sa de moment este modestă. Săptămâna trecută nici el nu a trecut de calificări, însă cu un Misdrahis chiar modest, căruia nu i-a luat nici măcar un set. Consider astfel că Tikhomirov este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Maksim Tikhomirov castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0