Share

Pronostic pentru Maksim Tikhomirov - Franco Emanuel Egea, ITF Portugalia F20, 12.10.2018

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Oct 2018 22:53 766 0
Logo Maksim Tikhomirov
Logo Franco Emanuel Egea
Maksim Tikhomirov
Franco Emanuel Egea
VS
13:00 12 Octombrie 2018
ITF Portugalia F20

Analiză și informații pentru Maksim Tikhomirov v Franco Emanuel Egea

Turneul ITF Portugalia F20 are loc în Idanha-a-Nova, oraș din estul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Maksim Tikhomirov și Franco Emanuel Egea, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Idanha-a-Nova este o localitate de 10.000 de locuitori, având ca atracție turistică Catedrala medievală Idanha a Velha. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Clube Tenis de Idanha, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Monteiro, Shane, Egea sau Baltensperger. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Maksim Tikhomirov: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î Î V V

Maksim Tikhomirov este un american de 28 de ani, clasat pe locul 808. 
Iar Maksim este destul de modest, un sportiv care până în acest an nu intrase vreodată în prima mie mondială, deși joacă de mulți ani în tenisul profesionist. Acum a depășit acest prag, însă oricum nu iese în evidență prea mult iar rezultate sale sunt slabe. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Egipt F4, sferturi de finală la ITF Georgia F1, finală la ITF Georgia F3 și sferturi de finală la ITF Serbia F2. 
În ultima vreme, pe hard, forma sa este slabă, el venind după înfrângeri cu Schell (locul 1143 ATP) sau Sakharov (locul 249 ATP). 
Aici:

- 6-0 6-4 cu Ferreira (tenismen fără clasament), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 6-4 6-1 cu Araujo (locul 1498 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 36% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Franco Emanuel Egea: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Franco Emanuel Egea este un argentinian de 22 de ani, clasat pe locul 636 ATP. 
Iar Egea este foarte bun, un sportiv care este în prima mie mondială de la 19 ani și care consider că în viitorii ani va ajunge să joace regulat în circuitul challenger, el putând să urce câteva sute de poziții. Momentan nu a intrat în topul 500 ATP, însă are multe turnee reușite, chiar și în acest sezon. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Argentina F1, semifinale la ITF Argentina F3, sferturi de finală la ITF Olanda F1, semifinale la ITF Belgia F4, semifinale la ITF Maroc F2, semifinale la ITF Maroc F3, semifinale la ITF Maroc F4, sferturi de finală la ITF Spania F29 și sferturi de finală la ITF Portugalia F19, săptămâna trecută. 
Așadar sezon reușit. Iar forma sa este sus, săptămâna trecută el fiind solid și trecând de Butsch (locul 926 ATP), până să piardă la Shane (locul 616 ATP) însă doar în tie-breakul setului decisiv. 
Aici:

- 6-1 6-3 cu Salgado (tenismen fără clasament), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (toate salvate)
- 7-5 4-1 cu Guadalupe (locul 993 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Maksim Tikhomirov v Franco Emanuel Egea

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Maksim Tikhomirov v Franco Emanuel Egea

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Maksim Tikhomirov vs Franco Emanuel Egea: Franco Emanuel Egea castiga

Franco Emanuel Egea este un sportiv foarte talentat, care este la limita topului 500 ATP și care cred că va urca mult în următorii ani. Vine aici în formă bună, săptămâna trecută având un sfert de finală tot în Portugalia, trecând de Butsch și pierzând la Shane însă doar în tie-breakul setului decisiv. Iar aici nu a avut emoții. Maksim Tikhomirov a intrat doar recent în premieră în prima mie mondială, deși nu mai este deloc tânăr. Așadar Maksim este modest, un sportiv cu o carieră lipsită de performanțe, care în general pierdea în calificări. Aici nu a pierdut set, însă a întâlnit un junior și un cvasi-amator, servind slab și pierzându-și acest atu de 4 ori. Consider astfel că Egea este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Franco Emanuel Egea castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

15

Pierdute:

5

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Inter vs PSV. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.70 11 Dec 2018 22:00 0