Share

Pronostic Mahut/Roger-Vasselin - Cabal/Farah. Finală dublu masculin Wimbledon.

Tenis

Cota: 1.45

Adaugat de: George Halici

13 Iul 2019 02:22 849 0
Logo Mahut/Roger-Vasselin
Logo Cabal/Farah
Mahut/Roger-Vasselin
Cabal/Farah
VS
18:00 13 Iulie 2019
Wimbledon

Analiză și informații pentru Mahut/Roger-Vasselin v Cabal/Farah

Proba de dublu masculin a legendarului turneu de la Wimbledon și-a desemnat finaliștii, și anume perechile Mahut/Roger-Vasselin și Cabal/Farah. Noi vom analiza în cele ce urmează acest duel, urmând a concluziona și cu un pont. 

Turneul de la Wimbledon este cel mai vechi și mai prestigios dintre cele patru turnee de Grand Slam, fiind singurul dintre ele care se desfășoară pe aceeași suprafață ca la început, și anume pe iarbă. Este găzduit de All England Lawn Tennis And Croquet Club din Londra și este al treilea Grand Slam al anului din punct de vedere calendaristic, după Australian Open și Roland Garros, prima ediție având loc în 1877. 

Pariază pe victoria Simonei Halep o cotă mărită de 10.00!

Mahut/Roger-Vasselin: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Nicolas Mahut bifează o nouă prezență în ultimul act al unui turneu de Grand Slam în proba de dublu, el fiind unul dintre cei mai galonați jucători din ultimii 15 ani în această ramură a tenisului. Atunci când nu joacă cu partenerul său tradițional, Pierre-Hugues Herbert, Nicolas alege să facă echipă cu un alt conațional, Edouard Roger-Vasselin, jucător cu care a reușit de-a lungul timpului performanțe notabile. Anul trecut au câștigat două din cele trei turnee la care au participat împreună, la Metz și la Antwerp și au la activ o serie de 13 victorii din ultimele 14 meciuri disputate. Singura înfrângere a fost de altfel primul meci pe care această echipă l-a avut în 2019, și anume turul I de la Queens, unde au cedat în super-tiebreak în fața perechii J.Murray/Skupski. La Wimbledon, cei doi au reușit să învingă niște adversari foarte puternici în optimi, sferturi și semifinale. Aceștia au fost, pe rând, Bryan/Bryan, Kubot/Melo și Dodig/Polasek. 

Cabal/Farah: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Juan Sebastian Cabal și Robert Farah formează una dintre cele mai sudate și performante perechi de dublu din ultimii ani în tenisul masculin de elită. Columbienii se află deja la cea mai mare performanță din carieră la Wimbledon și pot ajunge primii sportivi din țara lor care ar ridica deasupra capului râvnitul trofeu londonez. Anul 2019 a început destul de greoi pentru această pereche, înregistrând câteva eșecuri surprinzătoare în primele două-trei luni ale anului, însă apoi și-au intrat în ritmul competițional adecvat. Cabal și Farah se pot lăuda cu triumfurile de la ATP 500 Barcelona și respectiv de la ATP Masters Series Roma, trofee foarte importante care au precedat un traseu până în semifinale la Roland Garros. Ei au cedat în acea fază împotriva celor care aveau să piardă totuși finala, perechea Chardy/Martin. Columienii au venit la Wimbledon destul de bine încălziți și încărcați de câștigarea turneului pregătitor de la Eastbourne, acolo unde au învins echipe destul de solide. Aici, în Londra, ei au făcut un meci epic în sferturi împotriva lui Tecău și a lui Rojer, terminat după mai bine de 4 ore și jumătate cu 11-9 în setul decisiv. 

Statistica meciurilor directe Mahut/Roger-Vasselin v Cabal/Farah

Cele două perechi s-au mai întâlnit în 2013 la Nice, în Franța, acolo Cabal și Farah s-au impus cu 10-6 în super-tiebreak. 

Cote pentru Mahut/Roger-Vasselin v Cabal/Farah

Cei care doresc să acopere și varianta unui meci terminat în minimum de seturi, dar cu cel puțin 12 game-uri în fiecare dintre ele, pot miza pe cota de 1.49 oferită de Unibet pentru peste 36.5 game-uri în meci. 

                                                    

Pont Mahut/Roger-Vasselin vs Cabal/Farah: Peste 3.5 seturi în meci.

Perechea franceză Mahut/Roger-Vasselin va da piept cu cea columbiană compusă din Cabal și Farah în cursa pentru câștigarea a poate celui mai râvnit trofeu din calendarul competițional al dubliștilor. Toți cei 4 jucători ce vor fi pe teren în această finală sunt specialiști ai acestei probe și cu excepția lui Nicolas Mahut, ceilalți trei se antrenează exclusiv pentru această ramură a tenisului. Columbienii Cabal și Farah se află la prima lor finală la Wimbledon și vor lupta în stilul caracteristic pentru victorie, profitând și de forma excelentă pe care o traversează. De partea cealaltă, experiența unor astfel de meciuri mari poate face diferența, însă echilibrul acestui duel este unul evident. Nu cred că vreuna dintre echipe o va lăsa pe cealaltă fără set câștigat și în acest sens merge și pontul meu pentru acest meci pe care vi-l recomand cu maximă încredere.

Pont pariuri: Peste 3.5 seturi în meci.

Miza: 10/10

Cota: 1.45

Adaugat de: George Halici

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici