Share

Pronostic pentru Mackenzie McDonald - Elias Ymer, Australian Open, 15.01.2018

Tenis

Cota: 1.54

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Ian 2018 19:00 538 0
Logo Mackenzie McDonald
Logo Elias Ymer
Mackenzie McDonald
Elias Ymer
VS
06:30 15 Ianuarie 2018
Australian Open

Analiză și informații pentru Mackenzie McDonald v Elias Ymer

                                             

Australian Open debutează astăzi, fiind primul grand slam al anului, iar în această analiză voi detalia partida dintre Mackenzie McDonald și Elias Ymer, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Aussie Open este una dintre cele mai așteptate competiții sportive din luna ianuarie, având audiențe record pe toate continentele, și chiar o prezență în tribune consemnată în istorie, fiind grand slamul cu cel mai mare aflux de spectatori. 
Publicul australian oricum este pasionat de orice sport, iar când ai în trecut nume precum Rod Laver, Lleyton Hewitt iar în prezent pe Nick Kyrgios, e normal că și tenisul ocupă un loc fruntaș. 
Melbourne a fost ales "casă" pentru Openul Australiei, el trecând prin multe alte locații înainte să se așeze aici. Însă acum totul pare stabilizat, mai ales că organizarea a fost întotdeauna impecabilă. 
Gazda este Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu Plexicushion Prestige, o suprafață rapidă cu un Court Pace Rating de aproximativ 40. Cele trei arene principale, Rod Laver, Hisense și Margaret Court sunt toate la cele mai înalte standarde, având acoperiș retractabil, deși nu cred că va fi nevoie de el în curând. 
Premiile sunt foarte mari, fondul financiar fiind undeva pe la 50 de milioane de dolari australieni, campionul plecând acasă cu 4 milioane. 

Mackenzie McDonald este un american de 22 de ani, clasat pe locul 176 ATP. 
Evident, el nu este în topul tenisului mondial, și nu multă lume îl cunoaște, însă este talentat, cu rezultate destul de bune în ITF și în challengeruri. 
Și ca junior a fost foarte apreciat, având la un moment dat un ranking interesant, locul 12 în lume, și făcând semifinală tocmai aici la Melbourne în 2012, evident, în categoria Boys. 
La profesionisti nu a realizat încă mari performanțe, însă este în start de carieră. 
În 2017 el are titlu la ITF SUA F1, semifinală la ITF SUA F11, semifinală la ITF SUA F12, sferturi de finală la challengerul de la Granby, sferturi de finală la challengerul de la Cary, semifinală la challengerul de la Tiburon, titlu la challengerul de la Fairfield și sferturi de finală la challengerul de la Campaign. 
Toate acestea pe hard, suprafața sa preferată. 
Și chiar dacă nivelul a fost scăzut, aceste rezultate sunt interesante, iar McDonald pare în creștere. 
Anul 2018 l-a început însă printr-o înfrângere 4-6 4-6 cu Ignatik la Playford, dezamăgitoare, însă în calificări a fost bun. 
Aici:

- 6-1 6-0 cu Rubin (locul 162 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-2 6-2 cu Jozef Kovalik (locul 182 ATP)
- 7-6 6-7 6-4 cu Robert (locul 214 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 49% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)

Elias Ymer este un suedez de 21 de ani, clasat pe locul 140 ATP. 
Inclusiv Elias este foarte tânăr și foarte talentat, cei doi frați Ymer, Elias și Mikael fiind apreciați încă de acum 2-3 ani, când se spunea că vor ajunge în top. Momentan mai au până acolo, însă Elias pare să crească exponențial în ultima vreme. 
De origine etiopiană, Elias are un joc însă destul de haotic, ofensiv, căutând unghiuri, însă comițând și multe greșeli neforțate. 
În 2017 el are sferturi de finală la challengerul de la Dallas, sferturi de finală la challengerul de la Poprad Tatry, sferturi de finală la challengerul de le Bastad, titlu la challengerul de la Cordenons, semifinală la challengerul de la Manerbio, semifinale la challengerul de la Sacramento și titlu la Mouilleron le Captif. 
Deși se spune că se simte mai bine pe zgură, Ymer este solid pe orice suprafață, de altfel acest ultimul titlu fiind pe hard. În plus, pe suprafețe rapide mai are victorie cu Leonardo Mayer la Stockolm, sau set luat lui Pella la Viena. 
Aici:

- 6-2 7-6 cu Kenny de Scheeper (locul 154 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 slavata)
- 6-7 6-3 6-3 cu Novikov (locul 236 ATP)
- 6-3 6-4 cu Darian King (locul 179 ATP), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 55% ce cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 


 

Pont Mackenzie McDonald vs Elias Ymer: peste 3.5 seturi

Mackenzie Mcdonald este talentat, un american ce a crescut mult în ultima vreme, având pe final de an chiar un titlu challenger pe hard. Aici în calificări a pierdut doar un set, și a fost dominant, deși stilul său mi se pare destul de ofensiv și riscant, având multe winners însă și greșeli neforțate. Elias Ymer este și el tânăr, și foarte asemănător de fapt cu adversarul de aici, fiind tot haotic și ofensiv, și țintind mingile direct câștigătoare. Iar aici în calificări s-a descurcat deasemenea bine, pierzând doar un set. Ținând cont că se întâlnesc doi jucători în formă, deja in ritm de joc după calificări, și care sunt destul de inconstanți, cred că vom avea un meci echilibrat, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: peste 3.5 seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.54

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

25

Castigate:

16

Pierdute:

5

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici