Share

Ponturi pariuri tenis: Kubot/ Melo - Djokovic/ Fognini, foștii lideri mondiali la dublu au un meci inedit

Tenis

Cota: 1.54

Adaugat de: Marian Cioată

15 Mar 2019 01:42 622 0
Logo Lukasz Kubot/Marcelo Melo
Logo Djokovic/ Fognini
Lukasz Kubot/Marcelo Melo
Djokovic/ Fognini
VS
20:05 15 Martie 2019
ATP Indian Wells

Analiză și informații pentru Lukasz Kubot/Marcelo Melo v Djokovic/ Fognini

Vineri seară este programată prima semifinală de dublu masculin din cadrul turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells, între perechile Lukasz Kubot/ Marcelo Melo și Novak Djokovic/ Fabio Fognini. Pronosticul recomandat este victoria capilor de serie numărul 6.

Pariază pe tenis și câștigă o parte din Jackpot-urile de 50.000RON CASH!

Lukasz Kubot/Marcelo Melo: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Kubot și Melo au 102 victorii și 44 înfrângeri în această formulă. Colaborarea polonezului cu brazilianul a început ca un experiment, în 2015, iar cei doi au cucerit un titlu la debut, pe hard indoor, la ATP Viena.

Apoi, au urmat ani de glorie împreună, cu 1 titlu de Mare Șlem (Wimbledon 2017), alte 3 titluri ATP Masters 1000. Au cucerit în total 12 trofee. La Indian Wells au disputat o finală în 2017, fiind înfrânți de Klaasen/ Ram. 

În 2019 ei au legat parteneriatul de la turneul din Olanda, de la Rotterdam, o dată cu revenirea lui Marcelo Melo, după o accidentare. 

Parcursul de la această ediție a fost unul destul de complicat, dar cu multă stăpânire de sine în momentele dificile, cu 3 succese în tiebreak decisiv - 10-5 cu Koolhof/ Tsitsipas, 10-8 cu Fritz/ Kyrgios și 10-6 cu Inglot/ Skugor. 

Djokovic/ Fognini: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V

Nole și Fabio s-au prezentat lamentabil pe tabloul de simplu, dar se pare că au reușit să lege rezultate pozitive nescontate la dublu. 

Fognini traversează o perioadă foarte complicată, mai ales în plan mental, fiind oarecum nemotivat în ultimele luni. Rezultatele lui au fost extrem de slabe, cu înfrângeri neașteptate la jucători mult sub potențialul său. Chiar și în meciurile de aici, a dovedit că are momente de scădere inexplicabilă a nivelului de concentrare, dar a fost salvat de către coechipierul lui.

Sârbul Djokovic nu a pus mare preț pe proba de dublu în cariera sa, cel mai sus fiind clasat pe locul 114 ATP al specialității. 

Desigur, cei doi nu ar spune nu unui triumf la Indian Wells 2019, după victoriile contra echipelor Chardy/ Raonic, Boppana/ Shapovalov și Rojer/ Tecău. În optimi și în sferturi, echipa "Djokonini" s-a impus după meciuri de 3 seturi, evoluând relaxați, cu zâmbetul pe buze și fără nicio presiune.

Statistica meciurilor directe Lukasz Kubot/Marcelo Melo v Djokovic/ Fognini

Va fi primul meci direct între cele două perechi.

Cote pentru Lukasz Kubot/Marcelo Melo v Djokovic/ Fognini

Pentru o victorie dublă, în primul set și la final de meci, favoriții au primit o cotă de 1.85 la eFortuna.ro. Un succes cu 2-0 la seturi a primit valoarea de 2.23, la aceeași casă de pariuri online.

Pont Lukasz Kubot/Marcelo Melo vs Djokovic/ Fognini: Victorie Kubot/ Melo

Consider că echipa mai sudată se va impune în acest penultim act de la Indian Wells. Djokovic și Fognini au ajuns aici pe un val de entuziasm, după ce niciunul dintre ei nu au performat strălucit în proba de simplu. Totuși, povestea frumoasă se poate termina în fața unei perechi extrem de experimentate. Kubot și Melo au scheme de joc foarte diversificate, tipice pentru această probă, vor pune presiune foarte des pe fileu, anihilând calitatea cert superioară a loviturilor din spatele terenului executate de Novak și Fabio.

Pont pariuri: Victorie Kubot/ Melo

Miza: 10/10

Cota: 1.54

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Marian Cioată

Ponturi:

27

Castigate:

15

Pierdute:

10

Anulate:

0

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Nishioka - Mcdonald. 28.05.2019
Cota: 1.44 28 Mai 2019 12:00 0